Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

06 Απριλίου, 2016

“του Αδόλφου τα εγγόνια” στα sites τους

Πολλοί θα έχουν ακούσει ένα τραγούδι με τίτλο “του Αδόλφου τα εγγόνια”, που είναι αφιερωμένο στην αντιφασιστική νίκη των λαών.
Οι στίχοι του τραγουδιού “στολίζουν” εύστοχα τους φασίστες της Χρυσής Αυγής… Ένα στοιχάκι αποκαλεί τους φασίστες “τη σαβούρα του ντουνιά”.
Ε! Τέτοια σαβούρα παράγουν κάθε μέρα οι ναζίδες και στα sites τους. Και δε μιλάμε μόνο για τον αντικομμουνιστικό τους οίστρο (πώς γίνεται άλλωστε να είσαι ναζί χωρίς να είσαι αντικομμουνιστής;), αλλά και για όλα τα υπόλοιπα.
Ξεχωριστή θέση έχουν κάτι κείμενα που με πομπώδεις τίτλους, μπόλικο ψέμα και δημαγωγία αναφέρονται σε αυτά που θεωρούν “αξίες” οι Χρυσαυγίτες.
Σε αυτά τα κείμενα θα βρει κανείς πολλά που θα ήθελε να σχολιάσει. Ένα τέτοιο κείμενο αναρτήθηκε πρόσφατα με τίτλο “Είμαστε Χρυσαυγίτες και Αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα”. Λόγω χώρου δε μας δίνεται η ευκαιρία να σταθούμε αναλυτικά στο κείμενο. Κάναμε απλά μία επιλογή σελ 25:





Κλείνοντας, το εν λόγω άρθρο αναφέρει:
«Η Χρυσή Αυγή είναι η Εθνική φωνή που επιτάσσει μια γενικευμένη πνευματική Έγερση» (“πνευματική έγερση” θεωρούν μάλλον τις σαβουρομουσικές που έγραφαν οι καιάδες και τα στελέχη της ΧΑ με στίχους όπως «αχ, το άουσβιτς πόσο το αγαπώ»).

Και συνεχίζει: «Η Χρυσή Αυγή είναι η υφέρπουσα Εθνική Συνείδηση…». Αν το έκανε έρπουσα θα ήταν πιο πιστευτό. Με ερπετά ταιριάζουν οι χρυσαυγίτες. “Φίδια κολοβά” που λένε…