Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Δες:τον "αγγελικά" πλασμένο κόσμο που ανέχεσαι,,, Aύριο θα είναι το δικό Σου.


Σχεδόν 96.000 ασυνόδευτα παιδιά έχουν ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη το 2015, δηλαδή περίπου το 1/5 του συνολικού αριθμού των προσφυγόπουλων. Άλλα τουλάχιστον 10.000 ασυνόδευτα παιδιά έχουν χαθεί από τα «ραντάρ» των επίσημων οργανισμών, αφού φτάνουν στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, τα παιδιά που διακινούνται συνήθως είναι ηλικίας μεταξύ έξι μηνών και 10 ετών και πωλούνται για ποσά που κυμαίνονται από 4.000 ευρώ έως 8.000 ευρώ, ενώ έχουν αναφερθεί ακόμη και ποσά που αγγίζουν τις 40.000 ευρώ.

Η *"Κομισιόν προειδοποιείότι τα παιδιά είναι ο εύκολος στόχος εγκληματικών συμμοριών που εκμεταλλεύονται τη μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη για να οδηγήσουν ολοένα και περισσότερους ανθρώπους στη σεξουαλική εκμετάλλευση και σε άλλες μορφές δουλείας.

Το διάστημα 2013 - 2014, 15.846 γυναίκες, άνδρες, κορίτσια και αγόρια καταγράφηκαν ως θύματα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το 15% αυτών ήταν παιδιά (τουλάχιστον 2.375).

Η εμπορία ανθρώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση εξακολουθεί να αποτελεί την πλέον διαδεδομένη μορφή (το 67% των καταγεγραμμένων θυμάτων).

Ακολουθεί η εμπορία ανθρώπων για εργασιακή εκμετάλλευση (21% των καταγεγραμμένων θυμάτων).

Πάνω από τα τρία τέταρτα των καταγεγραμμένων θυμάτων είναι γυναίκες (76%), ενώ τουλάχιστον το 15% είναι παιδιά.

Αίσθηση
προκάλεσε και η αναφορά του 12% των θυμάτων, που κατήγγειλαν άλλου τύπου εκμετάλλευση: βίαιη απόσπαση ζωτικών οργάνων (πχ. νεφρού), «υποχρεωτικές» λοχείες και τοκετοί κατά παραγγελίαν για αγοραπωλησίες βρεφών, παιδιά που αποσπάστηκαν από τους γονείς τους με τη βία για να πουληθούν.

Πηγή In.gr.
Δείτε αναλυτικά το θέμα στο http://mobile.in.gr/Article.aspx?Id=1500079019το είδα στο προφίλ του σφου:


Manos Doukas


με Τίτλο:

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ , EΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ... ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ...

* η παρένθεση και οι επισημάνσεις του Viva La Revolucion 
Ερώτηση   Viva La Revolucion :
Θα Συνεχίσεις Να Ανέχεσαι ;
ή και Να στηρίζεις το Σάπιο Βάρβαρο Σύστημά Τoυς ;;
και Αυτούς  -''θεσμούς κ πρόσωπα"-  που το Υπηρετούν ;;;
Για ΔΙΑΒΑΣΜΑ - ΜΕΛΕΤΗ:

Ένγκελς: Λουδοβίκος Φόιερμπαχ και το Τέλος της Κλασικής Γερμανικής Φιλοσοφίας

Φρίντριχ Ένγκελς ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  Καρλ Μαρξ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΑΠΟ ΤΟ 18...