Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Δίνουν χώρο στους ναζί για να χύσουν το ρατσιστικό και φασιστικό τους δηλητήριο.

KNE: "Αν οι ναζί της Χρυσής Αυγής θέλουν να κάνουν μάζωξη ας πάνε σε ένα από τα 10 ακίνητα του αρχηγού τους, του πιο πλούσιου αρχηγού πολιτικού κόμματος"
Την απόφαση του Δήμου Αθηναίων να παραχωρήσει το «Άλσος Χωροφυλακής» στη Χρυσή Αυγή για τη διοργάνωση της «γιορτής ελληνικής νεολαίας», καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΣ τηςΚΝΕ.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η απόφαση του Δήμου Αθηναίων να παραχωρήσει το "Άλσος Χωροφυλακής" στη Χρυσή Αυγή για τη διοργάνωση της "γιορτής ελληνικής νεολαίας" νομιμοποιεί την εγκληματική της δραστηριότητα
Δίνουν χώρο στους ναζί για να χύσουν το ρατσιστικό και φασιστικό τους δηλητήριο.
Αν οι ναζί της Χρυσής Αυγής θέλουν να κάνουν μάζωξη ας πάνε σε ένα από τα 10 ακίνητα του αρχηγού τους, του πιο πλούσιου αρχηγού πολιτικού κόμματος.
Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι θέσεις υπεράσπισης των συμφερόντων της ολιγαρχίας του πλούτου γι’ αυτό και είναι εχθρικές για τους νέους και τις νέες των φτωχών λαϊκών οικογενειών. 
Η Χρυσή Αυγή υπηρετεί ως μαντρόσκυλο το σάπιο και διεφθαρμένο καπιταλιστικό σύστημα που βασανίζει τους πολλούς για να πλουτίζουν οι λίγοι.
Οι ιδέες τους όπως ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, ο αντικομμουνισμός, ο ναζισμός είναι σάπιες μέχρι το μεδούλι. 
Δεν στρέφονται μόνο ενάντια στους μετανάστες και τους πρόσφυγες αλλά ενάντια σε κάθε νέο εργαζόμενο, άνεργο, σπουδαστή, μαθητή, σε κάθε νέο και νέα που παλεύει για μία καλύτερη ζωή.
Οι νέοι και οι νέες της πατρίδας μας τελικά θα απομονώσουν τους ναζιστές - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής! 
Δεν θα έχουν τόπο να σταθούν σε καμιά λαϊκή γειτονιά, σε κανένα σχολείο, σε καμιά σχολή. 
Τελικά, θα τους ξαποστείλουν εκεί που πραγματικά έχουν θέση:
Στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανατροπή του συστήματος που γεννάει το φασισμό και τη ναζιστική εγκληματικότητα».

Πηγή: http://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/96811/anakoinosi-shetika-me-ti-giorti-ellinikis-neolaias-poy-diorganonei-i

Για ΔΙΑΒΑΣΜΑ - ΜΕΛΕΤΗ:

Ένγκελς: Λουδοβίκος Φόιερμπαχ και το Τέλος της Κλασικής Γερμανικής Φιλοσοφίας

Φρίντριχ Ένγκελς ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  Καρλ Μαρξ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΑΠΟ ΤΟ 18...