Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια Άννα Κορακάκη !!

«Πολλά συγχαρητήρια σε σένα, στον προπονητή σου, στην οικογένεια σου και όλους όσοι σε στήριξαν ειλικρινά για την κατάκτηση του χρυσού και χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 
Η μεγάλη αυτή επιτυχία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες που συνάντησες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας σου. Καλή συνέχεια με πολλές ακόμα επιτυχίες.
Δημήτρης Κουτσούμπας Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ».


Γκρέμισαν την «παράγκα» της Κορακάκη, ανήμερα του τελικού (pics)
Αυτό είναι το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο που προπονιότανε η Άννα Κορακάκη. 
Την ανεπίτρεπτη κατάσταση του χώρου προπονήσεων της Χρυσής μας Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη στους πρόποδες του Κορυλόβου αποφάσισε Τώρα να αλλάξει ο δήμος Δράμας παίρνοντας την πρωτοβουλία να πράξει ότι θα έπρεπε να έχει πράξει ο ίδιος και η πολιτεία μέχρι Σήμερα !! 
Οι μπουλντόζες του δήμου Δράμας μπήκαν στον χώρο προπονήσεων στους πρόποδες του Κορυλόβου και άρχισαν τις προηγούμενες ημέρες να ξηλώνουν τις παράγκες και τα ερείπια του πεδίου βολής και μαζί τους την αδιαφορία τόσων ετών από την πλευρά της πολιτείας για το αγώνισμα της σκοποβολής και τους αθλητές του στη Δράμα.
Δείτε το σχετικό φωτογραφικό υλικό αποκλειστικά από την  dramini.gr από τις άθλιες εγκαταστάσεις που έκανε μέχρι πρότινος προπόνηση η Άννα Κορακάκη.
skopovoli 01_o
skopovoli 70_o
skopovoli 40_o
skopovoli 30_o
φωτο dramini.gr

Για ΔΙΑΒΑΣΜΑ - ΜΕΛΕΤΗ:

Ένγκελς: Λουδοβίκος Φόιερμπαχ και το Τέλος της Κλασικής Γερμανικής Φιλοσοφίας

Φρίντριχ Ένγκελς ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  Καρλ Μαρξ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΑΠΟ ΤΟ 18...