Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Για το ,,ψέκασμα,,

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Ήμαρτον!


Μερικές φορές το να σε ψεκάζουν με χημικά είναι το λιγότερο...

Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά είναι που διαδηλωτές ανεξαρτήτου ηλικίας, κλάδου ή επαγγέλματος ψεκάζονται με χημικά από τα ΜΑΤ.

Το ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για το "κακό" που έκαναν τα ΜΑΤ στους συνταξιούχους πρέπει να είσαι χρυσόψαρο, για να το λάβεις στα σοβαρά.

Το ότι η κυβέρνηση που αυτή τη φορά ψέκασε με χημικά τους συνταξιούχους είναι αριστερή πρέπει να είσαι γίδι, για να το λάβεις στα σοβαρά.

Το ότι βγήκε όμως σήμερα ο αρμόδιος και υπεύθυνος για τον ψεκασμό Υπουργός σε ραδιόφωνο και δήλωσε: "...και εγώ συνταξιούχος είμαι..." υπερβαίνει κάθε όριο εμπαιγμού και εξευτελισμού μιας ολόκληρης γενιάς ανθρώπων και συνακόλουθα ολόκληρης της κοινωνίας στην οποία απευθύνεται.

Αυτή η δήλωση  δείχνει τέτοιο μέγεθος πολιτικής αναλγησίας και θρασύτητας που από μόνη της έπρεπε να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων κατά  του συγκεκριμένου πολιτικού και να οδηγήσει στην άμεση παραίτησή του, διότι έγινε δημόσια και ενσυνείδητα και δεν μπορεί να "κρυφτεί" πίσω από ευθύνες κατωτέρων του, όπως επιχειρείται να γίνει με το γεγονός του ψεκασμού.

Και είμαι βέβαιος ότι αυτή η δήλωση πληγώνει πολλαπλάσια τους χθεσινούς ψεκασμένους και τη νοημοσύνη όλων μας

Για Διάβασμα και Μελέτη:

Απ’ του Λαού το Κόμμα: Χρόνια Πολλά !!

Αγω­νι­στι­κά Κά­λα­ντα της ΚΝΕ Καλήν ημέρα εργατιά, μία φορά ακόμα Χρόνια πολλά αγωνιστικά απ’ του λαού το Κόμμα Η δίκαιη ανάπτυξη ...

Ετικέτες