Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

04 Οκτωβρίου, 2016

Για το ,,ψέκασμα,,

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Ήμαρτον!


Μερικές φορές το να σε ψεκάζουν με χημικά είναι το λιγότερο...

Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά είναι που διαδηλωτές ανεξαρτήτου ηλικίας, κλάδου ή επαγγέλματος ψεκάζονται με χημικά από τα ΜΑΤ.

Το ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για το "κακό" που έκαναν τα ΜΑΤ στους συνταξιούχους πρέπει να είσαι χρυσόψαρο, για να το λάβεις στα σοβαρά.

Το ότι η κυβέρνηση που αυτή τη φορά ψέκασε με χημικά τους συνταξιούχους είναι αριστερή πρέπει να είσαι γίδι, για να το λάβεις στα σοβαρά.

Το ότι βγήκε όμως σήμερα ο αρμόδιος και υπεύθυνος για τον ψεκασμό Υπουργός σε ραδιόφωνο και δήλωσε: "...και εγώ συνταξιούχος είμαι..." υπερβαίνει κάθε όριο εμπαιγμού και εξευτελισμού μιας ολόκληρης γενιάς ανθρώπων και συνακόλουθα ολόκληρης της κοινωνίας στην οποία απευθύνεται.

Αυτή η δήλωση  δείχνει τέτοιο μέγεθος πολιτικής αναλγησίας και θρασύτητας που από μόνη της έπρεπε να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων κατά  του συγκεκριμένου πολιτικού και να οδηγήσει στην άμεση παραίτησή του, διότι έγινε δημόσια και ενσυνείδητα και δεν μπορεί να "κρυφτεί" πίσω από ευθύνες κατωτέρων του, όπως επιχειρείται να γίνει με το γεγονός του ψεκασμού.

Και είμαι βέβαιος ότι αυτή η δήλωση πληγώνει πολλαπλάσια τους χθεσινούς ψεκασμένους και τη νοημοσύνη όλων μας

To ΚΚΕ για τα χημικά της νεοαριστεράς στούς Συνταξιούχους



ΚΚΕ

Ανακοίνωση για την επίθεση με ΜΑΤ σε βάρος των συνταξιούχων

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την επίθεση με ΜΑΤ σε βάρος των συνταξιούχων το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ επισημαίνει τα εξής:
«Μια ημέρα μετά την κυβερνητική φιέστα στην Καισαριανή, που είχε προφανή στόχο να δώσει άλλοθι ‘’αριστεροσύνης’’ και να ξεπλύνει την αντιλαϊκή πολιτική, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, διατάσσοντας την επίθεση, με ΜΑΤ και δακρυγόνα, σε βάρος συνταξιούχων που διαμαρτύρονταν για τις μειώσεις στις συντάξεις τους και ζητούσαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό.
Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι η υλοποίηση της αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής πάει χέρι – χέρι με την καταστολή και τον αυταρχισμό ενάντια στους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα που διεκδικούν τα δικαιώματά τους».