Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

05 Δεκεμβρίου, 2016

Μία αγκαλιά 9 βουλευτές: του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χρυσής Αυγής, της Ένωσης Κεντρώων:


ΚΚΕ 
Σχόλιο για τη μετάβαση βουλευτών 
των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - Χρυσής Αυγής 
στο Καστελόριζο 


Σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με τη μετάβαση βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο αναφέρει:

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ απ’ την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις "παράτες" και τους ψευτολεονταρισμούς του υπ. Άμυνας, Π. Καμμένου, 
την ίδια στιγμή που αυτός και η κυβέρνησή του στηρίζουν, με όλους τους τρόπους, την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, 
η οποία αποτελεί παράγοντα αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων και υπόθαλψης της τουρκικής επιθετικότητας.
Η σύνθεση τελικά της αποστολής, με τους κυβερνητικούς βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αγκαλιά με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής,
 δείχνει ότι τέτοιες ενέργειες ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους».

Σημειώνεται ότι το πρωί, τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη επισκέφθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσας και 9 βουλευτές, του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χρυσής Αυγής, της Ένωσης Κεντρώων, μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον αρχηγό ΓΕΣ. Στη συνέχεια θα μεταβούν στο Καστελόριζο.


Σπύρος Σούρλας
Εχει πολύ ενδιαφέρον πως ξαμολύθηκαν οικόσιτα των ξεπλένηδων των Ναζί,των ΑΝΕΛΛΣΥΡΙΖΑ,που τοσο καιρό τόχουν βουλώσει,γιά την ηθική,πολιτική και κοινωνικη εξόντωση των υποτελών τάξεων και κουνάνε τα δακτυλάκι,γιά την δήθεν 'έκτακτη εισφορά-ψίχουλο' σε συνταξιούχους.
Εχει πολυ ενδιαφέρον επίσης πως τα οικόσιτα,που τόχουν βουλώσει τόσο καιρό,για την εγκληματικη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών,γιά τις μεγάλες περικοπες επικουρικών συντάξεων (και όχι μόνο),γιά την αύξηση του ΦΠΑ (που φυσικά συνιστά άθλια ταξικη φορολόγηση,),γιά τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας,για την μεγάλη πτωχοποίηση περαιτέρω σημαντικου μέρους της κοινωνίας,γιά το ασφαλιστικό,που ειναι ότι πιό κατάπτυστο και δεν το τόλμησε ούτε ο Σαμαράς και τσακίζει συντάξεις,όρια συνταξιοδότησης και προνοιακά επιδόματα ,βγήκαν σήμερα στην ρούγα για να κουνήσουν το δακτυλάκι.
Εχει πολυ ενδιαφέρον που τα οικόσιτα,τα οποία τόσο καιρό,δεν εχουν βγάλει κιχ,γιά την τρομακτικη αύξηση της κατάθλιψης,των καρδιαγγειακών και των ,εγκεφαλικών κουνάνε το δακτυλακι.και έχουν και το θράσος να λένε πως έτσι δεν θα πεθάνουν άνθρωποι με την 'έκτακτη εισφορά ψίχουλο'.
Εχει πολυ ενδιαφέρον που τα οικοσιτα τοσο καιρό στηρίζουν ολο τον φασιστικό και αυριανιστικο εσμό φυλλαδων και blogs της κλικας Μαξίμου,αλλά και εθνικια ,σεξιστές υπουργους που ψυχιατρικοποιούν αποθρασυμένοι παρέα με λουμπεναριά καθε αντιφρονούντα.
Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον έχει που αυτά τα γελοία νούμερα,επαναφέρουν όλη την αντιπολιτική παπαρολογία περί 'κακού Σόϊμπλε΄,όπως ακριβώς ειχε κανει τον Ιούλιο του 15 όλο το Αυριανιστικό (άρα φασιστικό) σύστημα των ΑΝΕΛΛΣΥΡΙΖΑ,,είτε γιά οσους ειχαν αποχωρήσει από το Μουσσολινικό μόρφωμα,ειτε για αριστερούς και κομμουνιστές,που δεν είχαν ποτέ σχεση με αυτό..
Ξεχνουν τα αντιπολιτικα παπαγαλάκια,πως ο Σόϊμπλε αποτελεί ένα πρόσωπο ,-μέλος της Γερμανικης κυβέρνησης ,που είναι πλήρως εναρμονισμένο ,με το σύνολο της πολιτικης της ,γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι στο συνέδριο της Χριστιανοδημοκρατίας η αρχηγός του κόμματος Μέρκελ αποθέωσε 'ΕΙΔΙΚΑ αυτόν
Ξεχνούν τα αντιπολιτικά παπαγαλάκια της πλάκας,πως ενωμένοι Χριστιανοδημοκράτες και σοσιαλδημοκράτες σε αγαστή συνεργασια με την εδώ αστικη τάξη και τον ΣΕΒ,αλλά και τα σφουγκαρόπανά της δηλαδή τους ΑΝΕΛΛΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζουν μια ταξικά εγκληματικη πολιτική...άγριας λιτότητας και περικοπών,που οδηγεί όλο και περισσότερους ανθρώπους στην εξόντωση και στην απελπισία.
Ο Γκαιμπελισμός του πιό λούμπεν μορφώματος αστικης διαχειρισης ,δεν εχει προηγούμενο στην Μεταπολιτευση και πλέον το ψέμμα δεν έχει απλά 'κοντά ποδάρια',αλλά γυρίζει στα μούτρα τους.......
Σύντομα θα έρθει η ώρα,που δεν θα τολμάνε να ξεμυτίσουν από τα λαγούμιά τους,οι ξεπλένηδες των Ναζί στο Καστελόριζο.