Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

οι mathites.gr περιμένουν την αλληλεγγύη, τα μηνύματά σας:Όλο και μεγαλώνει η λίστα των σχολείων που συζητάνε το ψήφισμα της Συντονιστικής Επιτροπής μαθητών Αθήνας και παίρνουν αποφάσεις καταδίκης της Χρυσής Αυγής και αλληλεγγύης στα προσφυγόπουλα! 
Όσα σχολεία, τάξεις, τμήματα έχουν πάρει ήδη αποφάσεις και οργανώνουν αντιφασιστικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για τα προσφυγόπουλα περιμένουμε τα μηνύματά σας, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κ.λπ.


mathites.gr

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει! 
- 1-2 Φλεβάρη οργανώνουμε πολύμορφα διήμερα δράσης στα σχολεία μας! Παίρνουμε πρωτοβουλίες και κάνουμε γνωστά τα αιτήματά μας με κινητοποιήσεις, συναυλίες, εκδηλώσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Δευτεροβάθμιες Διευθύνσεις
- Προετοιμάζουμε την υποδοχή και την αλληλεγγύη μας στα προσφυγόπουλα που θα φιλοξενηθούν στα σχολεία και τις γειτονιές μας!
- Παίρνουμε αποφάσεις καταδίκης των φασιστών της Χρυσής Αυγής που στοχοποιεί τα προσφυγόπουλα, παιδιά που είναι θύματα του πολέμου!

- Συζητάμε σε κάθε τάξη και σχολείο, οργανώνουμε τη συνέχεια του αγώνα μας, συντονιζόμαστε στις γειτονιές μας!

Για ΔΙΑΒΑΣΜΑ - ΜΕΛΕΤΗ:

Ένγκελς: Λουδοβίκος Φόιερμπαχ και το Τέλος της Κλασικής Γερμανικής Φιλοσοφίας

Φρίντριχ Ένγκελς ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  Καρλ Μαρξ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΑΠΟ ΤΟ 18...