Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Διευκολύνσεις παρέχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο ΝΑΤΟ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

Καμία διευκόλυνση στους φονιάδες των λαών!

«Η στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που παρέχει διέλευση στη δολοφονική μηχανή του NATO και διαμονή σε ελληνικά στρατόπεδα στο πλαίσιο της άσκησης “NobleJump 2017”, πρέπει να βρει το λαό και τη νεολαία απέναντί της.
Η κυβέρνηση επιδιώκει μάλιστα να συνδράμουν και οι Έλληνες φαντάροι που υπηρετούν τη θητεία τους σε ενέργειες, που καμία σχέση δεν έχουν με την αποστολή που πρέπει να έχουν για την υπεράσπιση των συνόρων της πατρίδας μας.
Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες γιατί φέρνει τους φονιάδες των λαών στη χώρα μας, αποδεικνύοντας ότι είναι χωμένη μέχρι τα μπούνια στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς για λογαριασμό του κεφαλαίου.
 Είναι απάτη ότι το ΝΑΤΟ προσφέρει "ασφάλεια" στον ελληνικό λαό. Το ΝΑΤΟ μόνο πολέμους και προσφυγιά έχει γεμίσει τους λαούς από όπου έχει περάσει.
Καλούμε τους νέους της χώρας μας να παλέψουμε μαζί για:
- Να μη δοθεί καμία διευκόλυνση σε ΝΑΤΟικά στρατεύματα, ώστε να περάσουν από ελληνικό έδαφος. Καμιά συμμετοχή στους πολεμικούς σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις.
- Κανένα μέλος των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε αποστολές εκτός Ελλάδας. Να επιστρέψουν τα ελληνικά στρατεύματα κι από τις 13 αποστολές εκτός συνόρων.
- Να κλείσει η βάση της Σούδας κι όλες οι άλλες ΝΑΤΟικές βάσεις.
- Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς».
************
Δες περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ:

Για ΔΙΑΒΑΣΜΑ - ΜΕΛΕΤΗ:

Ένγκελς: Λουδοβίκος Φόιερμπαχ και το Τέλος της Κλασικής Γερμανικής Φιλοσοφίας

Φρίντριχ Ένγκελς ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  Καρλ Μαρξ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΑΠΟ ΤΟ 18...