Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

22 Ιουλίου, 2017

Μικρό νεκρό πουλί Νουργιάν ντυμένο μετανάστη θα τον αλλάξουμε τον κόσμο!

,,Μικρό νεκρό πουλί Νουργιάν ντυμένο μετανάστη θα τον αλλάξουμε τον κόσμο! 
Θα τον αλλάξουμε για να μην έχει αλλά νεκρά πουλιά Νουριάν και Αϊλάν ντυμένους μετανάστες, για να πάψει η προσφυγιά, για να πάψουν τα παιδιά να δολοφονούνται από βομβαρδισμούς, να πνίγονται κυνηγημένα και να πεθαίνουν από την πείνα, για να πάψουν οι άνθρωποι να γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης! 
Θα τον αλλάξουμε τον κόσμο μικρό νεκρό πουλί Νουριάν σε πείσμα των ψευτοαριστερών και των συμμάχων τους που σ’ έπνιξαν, αφού πρώτα σε ξεσπίτωσαν και σε ταλαιπώρησαν!,,

Μικρό νεκρό πουλί Νουργιάν ντυμένο μετανάστη!


Μικρό πουλί Νουργιάν στοιβαγμένο στα κλουβιά της «Αριστερής» κυβέρνησης των ιμπεριαλιστικών λυκοσυμμαχιών! 
Μικρό πουλί Νουργιάν που άλλοτε έγινες σκαλοπάτι για να καταφέρουν οι ψευτοαριστεροί να γίνουν κυβέρνηση! Μικρό πουλί Νουργιάν που οι ψευτοαριστεροί θα σου έδιναν χαρτιά για να πας να βρεις τον πατέρα σου στην Γερμανία και αντί γι’ αυτό σε φυλάκισαν σ’ έναν κλουβί και σ’ έπνιξαν τελικά στα νερά του Πειραιά!

Από ποιας γης τα μέρη βρέθηκες εδώ Νουργιάν;! 
Το κορμί του Νουργιάν δεν το κουρέλιασαν οι ανέμοι και την ψυχούλα του δεν την μαστίγωσαν οι κακοί και άδικοι καιροί! 
Οι ψευτοαριστεροί κουρέλιασαν το κορμί του και μαστίγωσαν την ψυχούλα του, οι ψευτοαριστεροί σε αγαστή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, που αφού πρώτα με τις ιμπεριαλιστικές τους επεμβάσεις ξεσπίτωσαν τον Νουργιάν κατόπιν τον έπνιξαν στα νερά του Πειραιά.

«Αριστερά» στρατόπεδα συγκέντρωσης! 
Ο Νουργιάν στοιβαγμένος σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στον τόπο που στοιβάζαν τους κομμουνιστές λίγο πριν τους ξεκάνουν οι ναζί, ο Νουριάν στοιβαγμένος σε τέτοιο στρατόπεδο από κάτι σκουλήκια που διεκδικούν να ονομάζονται χωρίς ντροπή πολιτικοί απόγονοι των διακοσίων του σκοπευτηρίου της Καισαριανής!

Δεν θα ξαναδείς ποτέ την πατρίδα σου Νουριάν! Θα ατενίζεις στην άλλη πλευρά του Αιγαίου τον Αϊλάν που κι εκείνος δεν θα ξαναδεί την πατρίδα του!
 Σας έπνιξαν οι ιμπεριαλιστές!
 Δεν θα μεγαλώσετε ποτέ, δεν θα αγαπήσετε ποτέ, δεν θα ερωτευτείτε ποτέ, δεν θα χαρείτε ποτέ, δεν θα κάτσετε ποτέ κάτω από Χριστουγεννιάτικο δέντρο για να κάνετε όνειρα για το μέλλον! Σας έφαγαν τα σκυλιά οι ιμπεριαλιστές!

Αν μπορείς και μας κοιτάς τώρα Νουργιάν σίγουρα μας κοιτάς καθισμένος τα γόνατα του Ναπολέοντα Σουκαντζίδη! Εκείνος σίγουρα σε πήρε στα γόνατά του γιατί εκείνος μαζί με τους υπόλοιπους της Καισαριανής στάθηκε μπροστά στο Γερμανικό εκτελεστικό απόσπασμα για να μην γίνεις εσύ προσφυγόπουλο και για να μην σε πνίξουν οι ψευτοαριστεροί μαζί με τους νεοναζί συμμάχους τους του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κι αν δεν μας κοιτάς καθισμένος στα γόνατα του Σουκαντζίδη είναι γιατί πρόλαβαν και σ’ ανέβασαν στους ώμους τους οι νεκροί σκαπανείς της Μακρονήσου για να κοιτάς μακριά και να βλέπεις τον πατέρα που δεν σ’ άφηναν να δεις οι ψευτοαριστεροί!

Μικρό νεκρό πουλί Νουργιάν ντυμένο μετανάστη θα τον αλλάξουμε τον κόσμο! 
Θα τον αλλάξουμε για να μην έχει αλλά νεκρά πουλιά Νουριάν και Αϊλάν ντυμένους μετανάστες, για να πάψει η προσφυγιά, για να πάψουν τα παιδιά να δολοφονούνται από βομβαρδισμούς, να πνίγονται κυνηγημένα και να πεθαίνουν από την πείνα, για να πάψουν οι άνθρωποι να γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης!
 Θα τον αλλάξουμε τον κόσμο μικρό νεκρό πουλί Νουριάν σε πείσμα των ψευτοαριστερών και των συμμάχων τους που σ’ έπνιξαν, αφού πρώτα σε ξεσπίτωσαν και σε ταλαιπώρησαν! 
Και σ’ εκείνο το μεγάλο μνημείο της επανάστασης μπροστά από τους ήρωές της, μπροστά από τον Μπελογιάννη, τον Πλουμπίδη, τον Άρη, την Ηλέκτρα, τον Σουκαντζίδη, την Μίρκα, τον Χρηστάκη, την Συμέλα, το μνημείο των χιλιάδων νεκρών αγωνιστών θα βάλουμε και τα δυο περιστεράκια που πνίγηκαν από τους ιμπεριαλιστές πριν ακόμα γνωρίσουν την ζωή, που θυσιάστηκαν στο βωμό του κέρδους, τον Νουργιάν και τον Αϊλάν! 
Τον Νουργιάν μάλιστα θα τον κάνουμε λίγο μεγαλύτερο για να μην ξεχάσει ποτέ η ανθρωπότητα τους οπορτουνιστές, τους ψευτοαριστερούς δωσίλογους απολογητές του καπιταλισμού που τον έπνιξαν!