Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

29 Νοεμβρίου, 2017

Με ξύλο “στο ψαχνό” συνέλαβαν 12 άτομα, ανάμεσά τους τον πρόεδρο του Ε.Κ.Ι Έξαρχο, ένα μέλος του Δ.Σ.του ΕΚΙ, Πρόεδρους Σωματείων κ.ά.

Η Κυβέρνηση Πιστή στο Δρόμο που χάραξε η σοσιαλδημοκρατία: http://leninreloaded.blogspot.gr/2015/03/rr-dutt.html#more
στη φωτο: δεξιά ο Παν. Κάλπης
Πρόεδρος των Συνταξιούχων Ιωαννίνων και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ @ ΕΤΜ  

«Μετά τις συλλήψεις του Προέδρου του ΕΚΙ και 2 ακόμα συνδικαλιστικών στελεχών στις 26 Οκτώβρη 2017, μετά τις συλλήψεις των 2 εργαζόμενων την Κυριακή 26 Νοέμβρη 2017 το πρωί μέσα από τα σπίτια τους, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει την καταστολή και την τρομοκρατία απέναντι στο εργατικό λαϊκό κίνημα.

Σήμερα το πρωί, μέρα που το Εργατικό Κέντρο έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία στο "Market In" για την ανάκληση της σωρείας προσχηματικών μηνύσεων που έχει υποβάλλει η εργοδοσία εναντίον εργαζομένων που ζητούν το αυτονόητο δικαίωμά τους να συνεχίσουν να εργάζονται, δεκάδες εργαζόμενοι με τα σωματεία τους βρέθηκαν από το πρωί μπροστά στο κατάστημα για την περιφρούρηση της απεργίας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου.

Για ακόμα μια φορά όμως, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. 
Με πρωτοφανή βία, οι δυνάμεις καταστολής επιτέθηκαν στους εργαζόμενους. 
Με ξύλο “στο ψαχνό” κυριολεκτικά, 
συνέλαβαν 12 άτομα, ανάμεσά τους ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Νίκος Έξαρχος και ακόμα ένα μέλος της Διοίκησης του ΕΚΙ, πρόεδροι σωματείων κ.ά.
Δες Περισσότερα Εδώ