Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

24 Νοεμβρίου, 2017

ο Άξιος της βρώμικης δουλειάς,,,




Άξιος…


Δύο τα βραβεία για τον πρωθυπουργό της χώρας. Το βραβείο «Πολιτικού Σθένους» από το περιοδικό «Politique Internationale» και το βραβείο «Προσήλωσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες» από το Δικηγορικό Σύλλογο. 
Το ένα βραβείο συμπληρώνει το άλλο, αφού μόνο η προσήλωση στο ευρωπαϊκό ιδεώδες ενός «αριστερού» πρωθυπουργού θα μπορούσε να μετατρέψει το πολιτικό σθένος στην προσήλωση για τη διεκπεραίωση της «βρώμικης δουλειάς» για την αστική τάξη, δουλειάς που δεν θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο αποτελεσματικά τα άλλα αστικά κόμματα.
Άξιος …που κατάφερε να πετσοκόβει εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, να υπηρετεί ταυτόχρονα τα συμφέροντα του κεφαλαίου, να ξεγελάει και να κοροϊδεύει ταυτόχρονα τον ελληνικό λαό ότι «είναι για το καλό του».
Άξιος …γιατί πανηγυρίζει για τη μείωση της ανεργίας, με τη διόγκωση των ελαστικών μορφών απασχόλησης, ενώ αντί να λάβει μέτρα προστασίας των ανέργων, οδηγεί σε κατάργηση του επιδόματος ανεργίας και επιτείνει τη σταδιακή μεταφορά κονδυλίων του ΟΑΕΔ στην ενίσχυση των εργοδοτών.
Άξιος …όταν με το μανδύα της περιβόητης «δίκαιης ανάπτυξης» ο Αλ. Τσίπρας προσπαθεί να πείσει το λαό πως τα χειρότερα πέρασαν, πως ο νέος γύρος καπιταλιστικής ανάπτυξης θα βελτιώσει τη ζωή των εργαζομένων, γιατί τα κέρδη τάχατες θα διανεμηθούν, ενώ τα «καλύτερα» του «άξιου» κ. Τσίπρα, που έρχονται, περιλαμβάνουν νέες περικοπές στις συντάξεις, από την αρχή του 2019, που θα φθάνουν το 18%, ενώ με την κατάργηση των επιδομάτων στις συντάξεις, η μείωση μπορεί να φτάσει το 25%. Δουλειά την Κυριακή και ξήλωμα του απεργιακού δικαιώματος, ποιος θα τα τολμούσε;
Άξιος …όταν προπαγανδίζει ανερυθρίαστα το νέο κρατικό προϋπολογισμό για το 2018, ως τον τελευταίο μνημονιακό, όταν έχουν ήδη προνομοθετηθεί σκληρά μέτρα για το 2019 και το 2020, ενώ ο στόχος για «ματωμένα» πρωτογενή πλεονάσματα ισχύει μέχρι το 2060. Μόνιμα θα είναι τα μνημόνια και οι αντίστοιχοι προϋπολογισμοί που προκύπτουν από τη συμμετοχή σε ΕΕ και Ευρωζώνη, τα ευρωπαϊκά εξάμηνα, οι αυτόματοι «κόφτες» κ.ο.κ. Όταν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, που έχουν νομοθετηθεί, ήρθαν για να μείνουν και να εγγυηθούν αυξημένη κερδοφορία στους επιχειρηματικούς ομίλους και στη φάση της όποιας ανάκαμψης και ο λαός θα συνεχίσει να ματώνει για λογαριασμό του κεφαλαίου.
Άξιος …όταν τολμάει να υποστηρίζει ότι οι ακραίες καιρικές συνθήκες ευθύνονται για τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες με 21 νεκρούς μέχρι στιγμής, ενώ ο βασικός υπεύθυνος είναι η πολιτική που εφαρμόζουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις και σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, μαζί με την Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση.
Άξιος …όταν καμαρώνει μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ για τα πεσκέσια στις πολεμικές βιομηχανίες των ΗΠΑ από τις πλάτες του φτωχοποιημένου ελληνικού λαού, αντάμα με τις «κοινές αξίες της δημοκρατίας και της ελευθερίας» των δύο χωρών, «αξίες» που έχουν καταγραφεί με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορική μνήμη του ελληνικού λαού.
Στο χέρι των εργαζομένων της χώρας μας είναι 
να σταματήσουν εδώ και τώρα αυτή την καταστροφική αξιοσύνη.
****************************
Για το σποτ του «αριστερού» και Άξιου πρωθυπουργού μας
Απ' το βλέμμα και τις παρακάτω
Δηλώσεις:



Φανερώνει τον Χαρακτήρα του,,
που Εύστοχα η Λιάνα τον έχει προ πολλού κοσμήσει