Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

11 Απριλίου, 2017

«Κόβοντας κορδέλες»

δεξιά οι εργολάβοι,, αριστερά ένας απ΄το προσωπικό τους 

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Μιλάει για «έξοδο από τη λιτότητα», ενώ έρχονται ακόμη σκληρότερα μέτρα:

«Κόβοντας κορδέλες» και στήνοντας επικοινωνιακές φιέστες προσπαθεί η κυβέρνηση να στηρίξει το «αφήγημα» για το «φως στην άκρη του τούνελ» που τάχα έρχεται, προκειμένου να δεχθεί ο λαός τα νέα πολύ σκληρά μέτρα.
«Η ολοκλήρωση αυτού του έργου μετά από πολλά χρόνια έρχεται να δείξει ότι η χώρα μας μπορεί να σταθεί στα πόδια της, μπορεί να ξεπεράσει την κρίση», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας εγκαινιάζοντας τον οδικό άξονα Κορίνθου - Πατρών.
«Ο ορίζοντας εξόδου από τη μακροχρόνια λιτότητα και την επιτροπεία είναι πλέον ορατός», πρόσθεσε, αν και το νέο πακέτο που συμφώνησε η κυβέρνησή του, συνιστά επί της ουσίας ένα νέο μνημόνιο, με μέτρα που επεκτείνονται μέχρι το 2020.
Ο Αλ. Τσίπρας ισχυρίστηκε πως μοναδικός ιδιοκτήτης του έργου είναι ο ελληνικός λαός και πως τα χρήματα που καταβάλλει «θα του γυρνάνε πίσω». 
Όμως οκτώ χρόνια μετά την έναρξη κατασκευής του έργου, οι διερχόμενοι οδηγοί έχουν ήδη καταβάλει τεράστια χρηματικά ποσά και θα καταβάλουν ακόμα περισσότερα με την τοποθέτηση νέων σταθμών διοδίων. Είναι χαρακτηριστικό ότι η διαδρομή Αθήνας - Πάτρας θα κοστίζει 11,50 ευρώ.
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε «εξαιρετικά σημαντικό» αυτό το έργο για τις εμπορευματικές μεταφορές, καθώς οι νέοι οδικοί άξονες υπηρετούν το σχεδιασμό της αστικής τάξης για τη μετατροπή της χώρας σε «εμπορευματικό κόμβο» στην ευρύτερη περιοχή.
.....................................
Κάνε κλικ πάνω στην εικόνα να μεταφερθείς κ να Ακούσεις Ελληνοφρένεια !!