Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

23 Απριλίου, 2017

Το ,,Ερωτευμένο,, Ζευγάρι!!

    από:
Επετειακό.
Αργά το βράδυ, το ζευγαράκι περπατούσε αγκαλιασμένο και κάθε τόσο σταματούσε για να φιληθεί κοιτάζοντας μην τους βλέπει κανένας,μέχρι που έφτασαν έξω από μια  μια οικοδομή. 
Ξανακοίταξαν γύρω τους και μπήκαν μέσα. Τρέχοντας,ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο.Μπροστά στη μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος που έβλεπε στον κεντρικό δρόμο,ακριβώς πάνω από τη στάση του λεωφορείου,τους "περίμεναν" δυο ντενεκάκια, το ένα με νερό κι το άλλο άδειο με μια μικρή τρύπα στον πάτο,μια σανίδα και μερικά κομμάτια απο τούβλο.
 Το κορίτσι έβγαλε από την τσάντα τις προκηρύξεις κατά της χούντας,άδειασαν το νερό στο τρύπιο ντενεκάκι κι έβαλαν τη σανίδα στο στηθαίο του μπαλκονιού.
Στην την έξω μεριά, προς το δρόμο, τις προκηρύξεις στερεωμένες μ`ένα κομμάτι τούβλο,και στην άλλη άκρη το τρύπιο ντενεκάκι με το νερό.
 Κατέβηκαν τρέχοντας τις σκάλες και βγήκαν έξω αγκαλιασμένοι. Οι καρδιές τους χτυπούσαν δυνατά και φαινόντουσαν "πολύ ερωτευμένοι"
 Έμαθαν ότι το πρωί πολλοί άνθρωποι που πήγαιναν στη δουλειά τους πήραν προκηρύξεις από το δρόμο, μέχρι που κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία και μάζεψε τις υπόλοιπες.