Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

24 Ιουλίου, 2018

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ "ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ: ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ"

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ -ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ- ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ (!!) 
που και Αυτή οι Ίδιοι.. κ για τον ίδιο λόγο.. Δημιούργησαν !!
***
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=392708577803243&id=100011923117092





Στο Μάτι, στο Νέο Βουτζά και ευρύτερα στην περιοχή που επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές βρίσκονται από το πρωί κλιμάκια των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ, μαζί με μέλη της ΚΕ και βουλευτές του Κόμματος. Από την περιοχή αυτή, ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, σε συνέντευξή του στο ρ/σ «News 24/7», σημείωσε ότι είναι τεράστιες οι καταστροφές σε σπίτια και σε αυτοκίνητα και βέβαια το πιο τραγικό, οι ζωές που έχουν χαθεί, άνθρωποι που εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά και δεν είχαν έξοδο διαφυγής. 
Ο Γ. Γκιόκας επισήμανε ότι η περιοχή είναι μια περιοχή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που θα έπρεπε να υπήρχε σε έκτακτες περιπτώσεις, όπως αυτή, ένα σχέδιο διαφυγής. Τέτοιο σχέδιο δεν υπήρχε, τόνισε και υπογράμμισε ότι αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να υπάρχει αρωγή σε αυτούς που έχουν πληγεί, κυρίως σε όσους έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους. 
Ακόμα, ο Γ. Γκιόκας υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ είχε οργανώσει ημερίδα*** για την πυροπροστασία, την πρόληψη και την πυρόσβεση, είχε κάνει δεκάδες παρεμβάσεις για το θέμα, υπογραμμίζοντας ότι αυτό που αναδεικνύεται είναι πως αυτά τα ζητήματα είναι πρώτης ανάγκης και πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα. 
https://www.rizospastis.gr/