Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

28 Ιουλίου, 2018

"ZAIOI" ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ'' και ΠΟΙΟI ΤΟΥΣ ΚΑΝOYN "ΠΑΡΕΑ'':


Ένα από τα χαρακτηριστικά της προσπάθειας διαχείρισης των καταστροφικών ευθυνών της κυβέρνησης για την τραγωδία στην Ανατολική Αττική, είναι και η σπουδή που δείχνουν από την πρώτη μέρα οι διαδικτυακοί της κυρίως παρατρεχάμενοι να βάλουν στο κάδρο και το ΚΚΕ, είτε ως έμμεσα συνένοχο για το αποτέλεσμα, είτε ως “αριστερό ψάλτη της δεξιάς” που συντάσσεται με τη ΝΔ, το ΣΚΑΪ και τα “σκοτεινά κέντρα” που απεργάζονται την πτώση της καλής μας κυβέρνησης.
Η αρχή έγινε από την πρώτη μέρα, όταν μια χορεία συριζοτρόλ διακινούσαν το χόακα περί καταψήφισης της μονιμοποίησης συμβασιούχων πυροσβεστών από το κόμμα, φαίνεται όμως πως το βροντερό ξεμπρόστιασμά τους ουδόλως τους πτόησε. 
Έτσι λοιπόν, μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού εμπάργκο στο ΣΚΑΪ, ξεκίνησαν οι φωνές που “απαιτούσαν” από τους εκπροσώπους του ΚΚΕ, να ακολουθήσουν το θέατρο σκιών και την ανούσια δικομματική διαμάχη των Συριζανέλ, μη εμφανιζόμενοι σε εκπομπές του σταθμού. 
Νομίζοντας πως βρήκαν ψωμί, τα συριζοτρόλ το τερμάτισαν, αυτή τη φορά δια του ημιεπίσημου οργάνου τους, theFAQgr, το οποίο επιτέθηκε με χυδαιότητα στο Νίκο Καραθανασόπουλο που μίλησε σε χθεσινοβραδινή εκπομπή του καναλιού, όπου προσκεκλημένοι ήταν εκπρόσωποι διαφόρων κομμάτων της αντιπολίτευσης, ανάμεσά τους και ο Άδωνις Γεωργιάδης. 
Εξέπεσε λοιπό κάποιο από τα πετ του Παππά την εξής προβοκάτσια, βγαλμένη από τις καλύτερες παραδόσεις του γκεμπελίστικου αυριανισμού:
Δεν ξέρει τι να πρωτοσχολιάσει κανείς σε αυτό το νέο άθλο λάσπης. Μήπως ότι εκπρόσωποι του Σύριζα έχουν εμφανιστεί, δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες φορές “δίπλα – δίπλα” με το “παιδί του Παττακού;”. 
Μήπως ότι ο το ίνδαλμά τους, ο πρωθυπουργός τους, έχει σε στιγμές χαλάρωσης χαριεντιστεί μπροστά στις κάμερες μαζί του;

Τίποτε, διότι πράγματι τα παραπάνω είναι εντελώς άνευ πολιτικής σημασίας. 
Μεγάλη σημασία όμως έχουν οι εκδρομούλες και οι προσκλήσεις σε εκδηλώσεις των ενόπλων δυνάμεων στα παιδιά του Παττακού και εγγόνια του Αδόφλου, τους χρυσαυγίτες,
 που δεν ξέρουμε αν προοιωνίζονται “εικόνες από το μέλλον” σίγουρα όμως θυμίζουν το πιο μαύριο παρελθόν του τόπου μας. 
Καταλαβαίνουμε βέβαια τη δυσκολία για το μεροκάματο, ας θυμούνται όμως κάποιοι ότι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά για κάποιους φαίνεται πως η ντροπή είναι δουλειά.
Για την ιστορία, αξίζει να παρακολουθήσετε την παρέμβαση Καραθανασόπουλου, όχι απλώς γιατί βάζει στη θέση τους κάποια πράγματα ως προς τα αίτια και την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης, αλλά και συνολικά για τα ζητήματα των ημερών, αλλά και για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, πόσο “προνομιακή” ήταν η μεταχείριση του από την παρουσιάστρια του σταθμού, με τις συνεχείς διακοπές και παρεμβολές: