Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

28 Σεπτεμβρίου, 2018

Το ΟΡΑΜΑ Του ηγέτη Σας ΤΣΙΠΡΑ

''Η Ελλάδα πρέπει να είναι ηγέτιδα δύναμη στα Βαλκάνια και ο ιστορικός της ρόλος είναι να αναλάβει δράση...αυτό είναι το όραμά μας'' Α.Τσίπρας στο «Concordia» των ΗΠΑ ! 
Μετάφραση: «Όραμά» του για ηγετικό ρόλο της Ελληνικής αστικής τάξης στα Βαλκάνια με την μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ στην περιοχή !
Τι άλλο βλέπουμε σ' αυτό το ''όραμα'' ;
Το πως παντρεύεται ο κοσμοπολιτισμός και η δήθεν προοδευτικότητα με τον εθνικισμό τον οποίον κατά τα άλλα διατρανώνουν πως έχουν αντίπαλο !
Και για να εμπεδώσουμε το εθνικιστικό χρώμα στο ''όραμα'' του ΣΥΡΙΖΑ ας έρθουμε στην θέση ενός Ρουμάνου , ενός Βούλγαρου , ενός Σέρβου για να καταλάβουμε πως αισθάνεται όταν ακούει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας να λέει πως η θέση της Ελλάδας είναι να γίνει ηγέτης στα Βαλκάνια και πως πρέπει ν' αναλάβει δράση !
Ας σκεφτούμε αυτό αν το έλεγε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός τα συναισθήματα ενός Ελληνα ! Αν δεν είναι αυτό καραμπινάτος εθνικισμός τότε τι είναι ; 
Το συμπέρασμα είναι καθαρό ! Δεν υπάρχει αστική τάξη χώρας στον κόσμο που να μην σκέφτεται επιθετικά για γειτονικές χώρες είτε αυτό εκφράζεται με τον κοσμοπολιτισμό και τον προοδευτικό μανδύα είτε με τον εθνικισμό και την πατριδοκαπηλεία !
Δεν υπάρχει αστική τάξη χώρας που πάνω απ όλα να μην βάζει τα κέρδη της και σε δεύτερη μοίρα την ασφάλεια και τη ζωή του λαού της χώρας της ! 
Το ίδιο πράττει και η αστική τάξη της Ελλάδας που ονειρεύεται δουλειές με φούντες και κέρδη στα Βαλκάνια ! 
Βολεύεται άψογα με την μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας στα ΝΑΤΟικα σχέδια από θέση σημαιοφόρου στην περιοχή για να επιχειρήσει την δική της κυριαρχία όπως λέει ο Τσιπρας στα Βαλκάνια !
Ενα είναι το σίγουρο ! Μ' αυτό το μπλέξιμο η χώρα θα βγει με τα πλευρά σπασμένα ! Ο λαός είναι ο μόνος που μπορεί και έχει τον τρόπο να τους χαλάσει τα σχέδια !
Η απόφαση δική του !