Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

04 Οκτωβρίου, 2018

Και ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΑΦΕΝΤΟΔΟΥΛΟΙ ?!!

To πατιρντί συνεχίζεται στο Εργοδοτικό (ουπς..."εργατικό" ήθελα να πω) Κέντρο Κατερίνης.
Η απερχόμενη διοίκηση (ΠΑΣΚΕ) έφερε μεχρι και αστυνόμους και ΜΑΤ και εισαγγελείς για να ελέγχουν ΑΥΤΟΙ (!!!) τους αντιπροσώπους των σωματείων για το νόθο συνέδριό τους ενώ οι ίδιοι προτίμησαν να πάνε για καφέ στις διπλανές καφετέριες, αφού άλλοι ανέλαβαν το ρόλο τους!!!
Όμως μαζεύτηκε και πάλι εργατόκοσμος έξω από το ΕΚΚ και φώναζε συνθήματα που τους ταιριάζανε γάντι:
«Σωματεία ταξικά όχι εργοδοτικά»,
«ΓΣΕΕ εργατών όχι των εργοδοτών» και μέχρι αργά το βράδυ ήταν εκεί και τους χάλασε τη σούπα.
Η ΠΑΣΚΕ όμως έχει πλάτες βεβαίως βεβαίως και δε χαρίζει κάστανα.....Έτσι κάλεσε σε βοήθειά της όχι απλούς εργατουπάλληλους να στηρίξουν τις καλπονοθείες της, αλλά κάλεσε ....όλη την αφρόκρεμα της ΠΑΣΚΕ από τη Θεσσαλονίκη, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Εργοδοτικού (ουπς πάλι λάθος..."εργατικού" ήθελα να πω) Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Σκοπός όλων αυτών είναι η ΜΗ νομιμοποίηση των 6 αντιπροσώπων του σωματείου Ιδ. Υπαλλήλων που παίζει να είναι και οι μόνοι πραγματικά εκλεγμένοι μέσα από μαζικές δημοκρατικές διαδικασίες και όχι στο σκοτάδι....
Είπαμε όμως, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα!
Κι όλα αυτά με τις πλάτες και της ΓΣΕΕ αλλά και της δικαστικού αντιπροσώπου που έκανε το παν να νομιμοποιήσει όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία.
Έτσι την Τρίτη το πρωί παραιτήθηκε αυτή η δικαστική αντιπρόσωπος, έπειτα από καταγγελία που έγινε σε βάρος της στο Δικηγορικό Σύλλογο αφού..... έφυγε κρυφά (!!!) από το Εργατικό Κέντρο χωρίς να δώσει το πρακτικό της υποτιθέμενης Γενικής Συνέλευσης που της είχε ζητηθεί (άκουσον άκουσον!!).
Σούργελα εργατοπατέρες.
Και κάπως έτσι εκλέγονται οι Παναγόπουλοι και οι Πολυζωγόπουλοι στη ΓΣΕΕ.
aπ' τη σ. Katerina