Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

-ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΆΝΝΑΒΗ:


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΤΡΑΣ

Χρέος απέναντι στα παιδιά και την κοινωνία η σαφής θέση ενάντια στη νομιμοποίηση της κάνναβης


«Η νομιμοποίηση της κάνναβης για ιατρική χρήση είναι ο "Δούρειος Ίππος" για τη νομιμοποίηση και για την ψυχαγωγική χρήση»,  τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Πάτρας, με αφορμή την ψήφιση  από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι του νομοσχεδίου για την παραγωγή της φαρμακευτικής κάνναβης.
«Πρόκειται για ένα νόμο που απελευθερώνει την παραγωγή και την πώληση προϊόντων κάνναβης γιατί αποφέρει τεράστια κέρδη στους επιχειρηματικούς ομίλους. Αποτελεί ένα ακόμη βήμα για τη νομιμοποίηση της χρήσης της κάνναβης», τονίζει. 
Προσθέτει πως «η αλήθεια είναι ότι από την ιατρική έρευνα προκύπτει πως η φαρμακευτική κάνναβη επιλέγεται ως ύστατη λύση (όπως και άλλα ναρκωτικά) και δεν αποτελεί φάρμακο επιλογής για καμία ασθένεια. Η αθώωσή της προωθεί την αντίληψη ότι είναι φάρμακο και όχι ναρκωτικό, ενώ όπου έχει νομιμοποιηθεί η κάνναβη αυξήθηκε ο αριθμός των χρηστών και των εξαρτημένων (Ολλανδία, Τσεχία, ΗΠΑ)». Και προσθέτει:
«Η Δημοτική Αρχή Πάτρας, ανταποκρινόμενη στο χρέος της απέναντι στα παιδιά, στην κοινωνία και στο μέλλον της πόλης μας, έχει σαφή θέση ενάντια στη νομιμοποίηση της κάνναβης. Παίρνει πρωτοβουλίες σε συνεργασία με φορείς ενισχύοντας τον αντιναρκωτικό αγώνα. Πρόσφατα (24 - 1 - 2018) πραγματοποιήθηκε ημερίδα του δήμου σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), το ΚΕΘΕΑ και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πατρέων με θέμα "Όχι σε όλα τα ναρκωτικά".
Αυτό το διάστημα είναι σε εξέλιξη και υλοποιούνται εκπαιδευτικές δράσεις του Δήμου Πατρέων με τη συνεργασία του ΕΣΥΝ και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων με θέμα την "Πρόληψη κατά των εξαρτήσεων" και αφορά μαθητές των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους γονείς τους.
Διεκδικούμε ενίσχυση και επαρκή χρηματοδότηση των φορέων πρόληψης.
Ενίσχυση στεγνών θεραπευτικών προγραμμάτων.
Λέμε "όχι" σε όλα τα ναρκωτικά.
Αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία χωρίς ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά. Για μια κοινωνία της δουλειάς και της προκοπής».
---------------------------------------------------
Θ.ΠΑΦΙΛΗΣ: Το ΚΚΕ λέει «ΌΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά, είτε ''σκληρά'' είτε ''μαλακά'' όπως τα βαφτίζουν. 
Ζωή ολόκληρη και όχι σε δόσεις, με δόσεις ναρκωτικών», 
''Το ίδιο το σύστημα σπρώχνει τους νέους στις παραισθήσεις των ναρκωτικών με τα αδιέξοδα που δημιουργεί, και που προτιμάει τη νεολαία στη μαστούρα και όχι στον αγώνα για να ανατρέψει το σύστημα. Καλούμε τους νέους να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσους τους θέλουν να φυτεύουν χασίσι, είτε να παίρνουν τη δόση τους, επίσημα ή ανεπίσημα.''
«
Αφού λέτε ότι είναι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα των ασθενών, που όντως υπάρχουν και που κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις μπορεί καθένας να συζητήσει γι' αυτά, γιατί δεν προχωράτε σε κρατικές επενδύσεις; Απέραντες κρατικές εκτάσεις υπάρχουν, γιατί δεν το κάνετε αυτό», «γιατί, ακριβώς η πολιτική σας υπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, δίνει διέξοδο και μεγάλο κέρδος σε λιμνάζοντα κεφάλαια»
Συνεχίζοντας, ρώτησε την κυβέρνηση γιατί επέλεξε τον όρο «
τελικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης», αντί να προσδιορίζονται οι ουσίες, με σαφήνεια; 

«Αφήνετε περιθώριο γενικής χρήσης της κάνναβης», απάντησε, ενώ σχολιάζοντας ορισμένες τοποθετήσεις, είπε: 
«Ντροπή, αυτό το σήμα δίνουν στη νεολαία ορισμένοι, που ξεσάλωσαν, βγάλτε αστράκια και αύριο, γιατί όχι, πάρτε και τις σύριγγες και την δόση σας». 
Επιπλέον, αναφέρθηκε στην εμπειρία άλλων χωρών όπου η ιατρική χρήση ήταν το όχημα για την απελευθέρωση της χρήσης.

-"Ο αναπλ. φιλόλογος Γιώργος, η Οδύσσειά Του και το Ξύλο που έφαγε σήμερα"-

Ο Γιώργος είναι αναπληρωτής φιλόλογος...
Σήμερα οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί όλης της χώρα πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις κατά της αδιοριστίας.(δες παρακάτω)

Σύλλογοι της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας ενωμένοι πραγματοποιούν συγκεντρώσεις για το θέμα που τυραννά τους εκπαιδευτικούς, το οποίο δεν είναι άλλο από το καθεστώς του αναπληρωτή και η μη πραγματοποίηση μόνιμων διορισμών.


Λόγω των συγκεντρώσεων έχει δημιουργηθεί ένα πανό το οποίο κυκλοφορεί στο Facebook και δεν έχουμε βρει την πηγή του, το οποίο έχει κάνει θραύση καθώς παρουσιάζει την συνθήκες στις οποίες εργάζονται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, συνθήκες μετακίνησης,
 επισφάλειας και ανασφάλειας με ολοένα και περισσότερες περικοπές στο μισθολόγιο και στα δικαιώματα
"Ο Γιώργος είναι αναπληρωτής φιλόλογος και κάνει Οδύσσεια στα παιδιά"
________________________________

Ξύλο και χημικά στους εκπαιδευτικούς στη μαζική συγκέντρωση στο υπουργείο Παιδείας (ΦΩΤΟ)


Με ξύλο και χημικά απάντησε η κυβέρνηση σε μία ακόμη λαϊκή κινητοποίηση. Θέμα της νέας επίδειξης του κυβερνητικού αυταρχιασμού ήταν αυτή τη φορά αναπληρωτές και μόνιμοι εκπαιδευτικοί, που πραγματοποιούν συγκέντρωση αυτή την ώρα στο υπουργείο Παιδείας.

Οι εκπαιδευτικοί που ζητούν μόνιμη και σταθερή δουλειά, δέχτηκαν την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η χρήση χημικών στο σώμα της συγκέντρωσης, με ξεκάθαρη πρόθεση να την διαλύσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την επίθεση, υπάρχουν τραυματίες, ενώ ήδη ένας εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο φέροντας τραύμα στο κεφάλι.

Κάτω από την επιμονή των ταξικών δυνάμεων, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν και οι εκπαιδευτικοί μπήκαν στο κτίριο του υπουργείου. Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Γιώργο Αγγελόπουλο και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.
Η κινητοποίηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των σημερινών κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα με τις οποίες κορυφώνεται η βδομάδα δράσης με κεντρικά αιτήματα μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εκπαιδευτικών και εξίσωση των δικαιωμάτων των αναπληρωτών με αυτά των μονίμων.
Στην κινητοποίηση κάλεσε και η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ, αναφέροντας μεταξύ άλλων τις επιπτώσεις της πολιτικής της αδιοριστίας και των περικοπών στις εκπαιδευτικές ανάγκες και στα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών, ειδικά όσων προέρχονται από φτωχές οικογένειες.

Τρίωρες στάσεις εργασίας για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις έχουν κηρύξει τα ΔΣ της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ και κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν, η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών - Ωρομισθίων και πολλά πρωτοβάθμια σωματεία εκπαιδευτικών.

Μεταξύ αυτών οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Ανατ. Αττικής «Ο Σωκράτης», Χαϊδαρίου, Αργυρούπολης - Αλίμου - Ελληνικού «Ο Θουκυδίδης», Βύρωνα - Καισαριανής - Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη», Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος», N. Ιωνίας - Ηρακλείου - Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης «Γ. Σεφέρης», καθώς και η Ζ' ΕΛΜΕ Αθήνας και η ΕΛΜΕ Πειραιά.

Επίσης οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, Δασκάλων, Φιλοσοφικής, Ιστορικού - Αρχαιολογικού ΕΚΠΑ συμμετέχουν στην κινητοποίηση στο πλευρό των εκπαιδευτικών, διεκδικώντας μαζικούς διορισμούς καθώς και καμία απόσπαση παιδαγωγικής επάρκειας από το πτυχίο στις καθηγητικές σχολές.
1 / 5
ΣΧΕΤΙΚΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

«Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε απόλυση συμβασιούχου αναπληρώτριας λόγω εγκυμοσύνης!»

Το γεγονός ότι το καθεστώς της ελαστικής εργασίας των συμβασιούχων στην Εκπαίδευση δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα της προστασίας της μητρότητας σε περίπτωση επαπειλούμενης εγκυμοσύνης, καταγγέλλει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Ν. Κοζάνης.
Όπως αναφέρει: «Το καθεστώς της ελαστικής εργασίας των συμβασιούχων στην Εκπαίδευση δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα της προστασίας της μητρότητας σε περίπτωση επαπειλούμενης εγκυμοσύνης, καθώς οι συνάδελφοι δεν δικαιούνται ούτε μια παραπάνω μέρα άδειας (15 ημέρες αναρρωτικής).
Στο απάνθρωπο δίλημμα, να αποφασίσει αν θα πρέπει να φροντίσει τη συνέχιση της εγκυμοσύνης της, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ή να συνεχίζει να εργάζεται, βρίσκεται αναπληρώτρια φιλόλογος ειδικής αγωγής στο Νομό Κοζάνης.
Η αναρρωτική της άδεια λήγει σε μια εβδομάδα και είναι υποχρεωμένη να παραιτηθεί και να οδηγηθεί σε απόλυση, γιατί δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει επιπλέον άδεια επαπειλούμενης εγκυμοσύνης. Είναι καταδικασμένη να παραιτηθεί από το δικαίωμά στην εργασία, που κάθε νέα μητέρα έχει ανάγκη στη σημερινή εποχή. Η αναλγησία και η ξεδιαντροπιά της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξαναγκάζει τελικά τη μητέρα να επιλέξει το παιδί της ή την εργασία της!
Τα τελευταία χρόνια γίνονται συνεχείς περικοπές σε εκπαιδευτικές ανάγκες στα σχολεία. Η κυβέρνηση έχει βάλει την Παιδεία, όπως και το σύνολο των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων, στην "κλίνη του Προκρούστη" για να πιαστούν οι αντιλαϊκοί στόχοι και τα ματωμένα πλεονάσματα. Συνεχίζει επάξια την πολιτική της χρόνιας αδιοριστίας, τη μετατροπή της ζωής των εκπαιδευτικών σε λάστιχο, τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, τη γενίκευση της ελαστικής εργασίας των συμβασιούχων και στην Εκπαίδευση, όπως έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι.
Το καθεστώς των αδειών είναι απαράδεκτο. Η άδεια είναι όλη κι όλη 7 ημέρες. Η αναρρωτική 15 μέρες και αυτές με την προϋπόθεση ότι θα αρρωστήσουν τουλάχιστον 10 μέρες μετά την πρόσληψη! Ακόμα, κινδυνεύουν με απόλυση, αν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση μετά το δεκαπενθήμερο. Οι άδειες μητρότητας είναι 2 μήνες πριν τον τοκετό και 2 ¼ του μήνα μετά τον τοκετό. Αντίστοιχα, η μόνιμη συνάδελφος έχει πέρα των 2 μηνών πριν τον τοκετό, 1 χρόνο άδεια μετά, με αποδοχές. Οι αναπληρώτριες δεν έχουν εξασφαλισμένο ότι θα δουλεύουν στον τόπο τους. Τι θα κάνει η αναπληρώτρια όταν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της; Να νιώθει ενοχές για το φυσικό δικαίωμα της μητρότητας; Όταν 2 μήνες μετά τη γέννα πρέπει να μεταναστεύσει ξανά στον τόπο δουλειάς της; Θα πάρει το νεογέννητο μαζί της ή θα το αφήσει πίσω; Αυτά δεν είναι ατομική υπόθεση της κάθε συναδέλφου.
Η λύση είναι η εξίσωση των αδειών με αυτές των μόνιμων συναδέλφων. Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να νομοθετήσει άμεση εξίσωση όλων των δικαιωμάτων αναπληρωτών και μόνιμων συναδέλφων.
Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά θα το κερδίσουμε με τον αγώνα μας!
Με σύγκρουση και ρήξη απέναντι στη σύγχρονη βαρβαρότητα που μας ετοιμάζουν!».

Δ.Ν.Τ-ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΎΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ -ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΆΜΕΙΣ ?Προσοχή – Προσοχή - Έρχεται τσουνάμι
Κρ. Λαγκάρντ: Στο 3,9% η παγκόσμια ανάπτυξη το 2018 και το 2019 (naftemporiki.gr / 27/02/2018)
Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε σήμερα ότι η παγκόσμια οικονομία καταγράφει ανάπτυξη που μοιάζει να έχει ευρεία βάση, προειδοποίησε ωστόσο ότι το τοπίο μεταβάλλεται με ταχύτητα, κρίνοντας πως υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι εξαιτίας διενέξεων για εμπορικά ζητήματα, της εξομάλυνσης της νομισματικής πολιτικής και των τεχνολογικών αλλαγών. 
 Σε ομιλία της κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΔΝΤ στην Τζακάρτα ανέφερε πως το Ταμείο αναμένει ότι η παγκόσμια ανάπτυξη θα ανέλθει σε 3,9% το 2018 και το 2019. Η πρόβλεψη παραμένει αμετάβλητη από τον Ιανουάριο και αυξημένη από το 3,7% του 2017. 
 Η Λαγκάρντ …κάλεσε τους αξιωματούχους και όσους χαράσσουν πολιτική να επαγρυπνούν για τις επιπτώσεις που θα έχουν οι μεταβολές της νομισματικής πολιτικής στη χρηματοοικονομική σταθερότητα και στις ροές κεφαλαίων. 
 «Ξέρουμε ότι αυτή (σ.σ. η άνοδος των επιτοκίων) θα έχει δευτερογενείς επιπτώσεις σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι θα ερχόταν», ανέφερε η Λαγκάρντ, ωστόσο «παραμένει αβέβαιο το πώς θα επηρεάσει αυτή η μετάβαση άλλες χώρες, τις εταιρείες, τις θέσεις εργασίας, τα εισοδήματα». 

Οι χώρες του ASEAN πρέπει να ενστερνιστούν νέα μοντέλα ανάπτυξης, τα οποία δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην εσωτερική ζήτηση, το περιφερειακό εμπόριο και τη διαφοροποίηση των πηγών προσόδων και να προετοιμαστούν για τις αλλαγές που θα φέρουν οι αυτοματισμοί στα εργοστάσια, η τεχνητή νοημοσύνη, η βιοτεχνολογία, οι νέες τεχνολογίες στον χρηματοπιστωτικό τομέα, ή τα ψηφιακά νομίσματα. 
  
«Πολλές θέσεις εργασίας θα επηρεαστούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Κάποιες θα χαθούν, πολλές περισσότερες θα επηρεαστούν εξαιτίας των αυτοματισμών. Πρέπει λοιπόν να στοχαστούμε για το μέλλον της απασχόλησης», επισήμανε η Κριστίν Λαγκάρντ και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει μία και μόνη ορθή προσέγγιση και πολλές κυβερνήσεις θα χρειαστεί να χαράξουν τον δικό τους δρόμοΣημειώσεις του Γιάννη Βεντούρα:
  1. «…υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι εξαιτίας διενέξεων για εμπορικά ζητήματα…». Με την φράση αυτή αποκαλύπτουν ότι παρά την ανάπτυξη, οι καπιταλιστές και γενικά οι αστικές τάξεις, ετοιμάζονται για πολεμικές συγκρούσεις και συρράξεις και παράλληλα στέλνουν απειλητικά μηνύματα ο ένας στον άλλον για να διαλέξουν συμμαχίες και στρατόπεδα. Και αυτό επειδή γνωρίζουν πολύ καλά ότι επέρχεται μεγάλη καπιταλιστική κρίση.
  2. «…μεγαλύτερη έμφαση στην εσωτερική ζήτηση…». Αυτό σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να ακολουθήσουν «κεϋνσιανή» πολιτική, δηλαδή να αυξήσουν την παροχή δανείων στα λαϊκά στρώματα, και ενδεχομένως να αυξήσουν λίγο τα εισοδήματά τους. Αυτό είναι κυρίως ένα απειλητικό μήνυμα των ΗΠΑ προς την Κίνα και την Ινδία, οι οποίες έχουν αυξήσει πολύ τις εξαγωγές τους και θα πρέπει να αυξήσουν τις πωλήσεις στο εσωτερικό τους.
  3. «…Πολλές θέσεις εργασίας θα επηρεαστούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Κάποιες θα χαθούν…». Η ρομποτική, η τεχνητή νοημοσύνη θα προκαλέσει τσουνάμι απολύσεων. Εκατοντάδες εκατομμύρια εργαζόμενοι τα επόμενα πέντε χρόνια θα βρεθούν στην ανεργία. Αυτό τρομάζει τους καπιταλιστές, επειδή φοβούνται ότι θα ξεσπάσουν εξεγέρσεις και ενδεχομένως και επαναστάσεις. Ήδη πριν λίγες ημέρες η Παγκόσμια Τράπεζα, έκανε συστάσεις σε όλες τις αστικές κυβερνήσεις να εξασφαλίσουν επειγόντως προγράμματα ελάχιστου εισοδήματος για τα εξαθλιωμένα στρώματα τα οποία θα αυξηθούν υπέρμετρα.
  4. Το μεγάλο κύμα ανεργίας που θα δημιουργηθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση των λαϊκών εισοδημάτων, άρα την μείωση της ζήτησης και συνεπώς των πωλήσεων. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να οδηγηθεί ή παγκόσμια οικονομία σε μια μεγάλη κρίση, που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί.
  5. (…δεν υπάρχει μία και μόνη ορθή προσέγγιση και πολλές κυβερνήσεις θα χρειαστεί να χαράξουν τον δικό τους δρόμο…). Με τη φράση αυτή αποκαλύπτεται ότι οι καπιταλιστές ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ καμία λύση για να αντιμετωπίσουν το τσουνάμι που καταφτάνει. Ανάμεσα στα μέσα, που πρόκειται να χρησιμοποιήσουν, συμπεριλαμβάνεται η ωμή αστυνομοκρατία και ο αυταρχισμός.
  6. Ό Κάρολος Μαρξ και ο Φρίντριχ Ένγκελς, μελετώντας την εξέλιξη των κοινωνιών και των οικονομικών συστημάτων, είχαν ανακαλύψει ότι, όταν τα μέσα παραγωγής και η τεχνολογία εξελίσσονται αρκετά και φθάνουν σε ένα κρίσιμο σημείο, τότε επέρχεται νομοτελειακά αλλαγή του οικονομικού συστήματος. Σήμερα η ρομποτική και η τεχνητή νοημοσύνη, οριοθετεί το τέλος του καπιταλισμού και απαιτεί να περάσει η κοινωνία σε ένα διαφορετικό οικονομικό σύστημα.
Είναι στα χέρια των λαών, πότε θα αποφασίσουν να σπρώξουν την ιστορία προς τα μπροστά.


Γιάννης Βεντούρας (οικονομολόγος – συγγραφέας)


Viva La RevolucionΤο πήρες Χαμπάρι ότι
το Μέλλον μας Δεν είναι ο καπιταλισμός?
Είναι ο Νέος κόσμος ο Σοσιαλισμός-Κομμουνισμός.
----------------------------------------------------------------------------------------------