Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

01 Δεκεμβρίου, 2018

ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΛΑΡΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΑΤΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ:

Αποκαλυπτικό Βίντεο***

Γιατί οι πορείες των Μακεδονομάχων στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ όπως η προχθεσινή αλλά και προηγούμενες δεν καταλήγουν στο ΝΑΤΟικο στρατηγείο που εδρεύει στην πόλη για να διαμαρτηρηθούν για την ΝΑΤΟικη συμφωνία των Πρεσπών ;
Γιατί δεν καταλήγουν στο ΝΑΤΟικο στρατηγείο όπως η περσινή τεράστια αντιιμπεριαλιστική πορεία του ΠΑΜΕ οπου χιλιάδες διαδηλωτές έκαναν έφοδο μέσα στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ ; ( φωτο)
Δεν γνωρίζουν πως η συμφωνία είναι ΝΑΤΟικης κοπής και ολο το έργο γίνεται για χάρη των σχεδίων του ΝΑΤΟ ; 
Και βέβαια το γνωρίζουν αλλά οχι μόνο δεν αναφέρουν στις ομιλίες τους τη λέξη ΝΑΤΟ οχι μόνο οι πορείες τους δεν καταλήγουν στο ΝΑΤΟικο στρατηγείο αλλά δεν περνούν ούτε καν απ έξω ! 
Στο ΝΑΤΟ και στους Αμερικάνους οι κάθε λογής Μακεδονομάχοι κάθονται κλαρίνο και προσοχή ! 
Τσιμουδιά και τα κεφάλια μέσα ! Μόνο και μόνο απ αυτό μπορεί να καταλάβει κάποιος πως δεν νοιάζονται πραγματικά για αυτή καθ αυτή την συμφωνία αλλά το μόνο που τους νοιάζει είναι το πως θα σπείρουν χολή και μίσος ενάντια στους γειτονικούς λαούς !
Το μόνο που τους νοιάζει είναι από την πλευρά τους να εξυπηρετούν τα ίδια τα σχέδια του ΝΑΤΟ στην περιοχή καρπός των όποιων είναι και η συμφωνία των Πρεσπών !
Να γιατί το σύνθημα '' Οχι στην ΝΑΤΟικη συμφωνία των Πρεσπων -Εξω το ΝΑΤΟ απο τα Βαλκάνια - Εξω οι Ναζι απ τα σχολεία '' περικλείει την όλη ουσία και την καθαρή αλήθεια !
(Στις παρακάτω φώτο η μεγάλη περσινή πορεία του ΠΑΜΕ στο ΝΑΤΟικο στρατηγείο και η προχθεσινή πορεία των Μακεδονομαχων με προορισμό το ΥΜΘ και το...Δημαρχείο ! )
Τα συμπεράσματα δικά σας !



******************



Παρασκευή 30/11/2018 - 17:29 - Ενημέρωση: Παρασκευή 30/11/2018 - 19:29
ΝΙΚΟΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Απέτυχε ο σχεδιασμός των φασιστοειδών στα σχολεία, απομονώνονται από τους μαθητές (VIDEO)

Σε όλη τη χώρα απομονώνονται οι φασιστικές και εθνικιστικές δυνάμεις στα σχολεία από τους μαθητές και ο σχεδιασμός τους πέφτει στο κενό, τόνισε ο Νίκος Ρεμπάπης μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ μιλώντας στην ΕΡΤ το απόγευμα της Παρασκευής.
Επισήμανε ότι είναι λανθασμένη η εικόνα που προβάλεται από ορισμένα ΜΜΕ για τη δράση των φασιστοειδών στα σχολεία και υπογράμμισε πως ενώ προβάλλονται καταλήψεις με εθνικιστικά συνθήματα δεν προβάλλονται κινητοποιήσεις δεκάδων χιλιάδων μαθητών για την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και το νόμο Γαβρόγλου για το Λύκειο.



Ο ΣΚΑΪ κατάφερε να βρει τον πιο ενημερωμένο μαθητή για τα εθνικά θέματα

Ένα από τα παιδιά που συμμετέχουν σε εθνικιστικές καταλήψεις βγήκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ χτες, για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προχώρησαν σε κάτι τέτοιο.
Όπως θα περίμενε κανείς, ρωτήθηκε και για τη Συμφωνία των Πρεσπών ενάντια στην οποία γίνονται στην ουσία οι καταλήψεις. Και μετά αυτό:
 Αναμενόμενο ήταν πως κανένας από αυτούς που υποκίνησαν το μαθητή, δεν τον έχει ενημερώσει για το αντίκειμενο ενάντια στο οποίο διαμαρτύρεται.
Ο πιο "έξυπνος" "μακεδονομάχος" "πατριώτης" εντοπίστηκε στο σημερινό συλλαλητήριο που κάναν μαθητές στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.
Από βίντεο που διακινούσαν φασιστοειδή όπου υποτίθεται "ακούγονται φωνές να λένε «Βοηθήστε τα παιδιά μας», και ότι σ’ όλους τους γύρω δρόμους επικρατεί χάος, με μολότοφ και ανθρωποκυνηγητό." Στο βίντεο μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε σε υστερική σχεδόν κατάσταση, να φωνάζει στα παιδιά να φύγουν γιατί θα τα χτυπήσουν οι αναρχικοί. Από το πάθος του, πείθεται μια κοπέλα, η οποία τρέχει να τον ενημερώσει, πως τα μπουκάλια που πέφτουν γύρω τους, είναι από δικούς τους !! και αυτός την ενημερώνει πως το ξέρει αυτό, αλλά “ο πόλεμος έτσι παίζεται… ” Bίντεο που περικόψαμε από εδώ: http://www.sigmalive.com/news/greece/...

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που “αγανακτισμένοι πατριώτες”, βγάζουν κραυγές αγωνίας σε βίντεο, δήθεν πως τους σφάζουν, αφού πριν λίγους μήνες στο Πισοδέρι, προσπάθησαν να πείσουν πως τα σύννεφα που βλέπουν στον ουρανό, είναι φωτιές που έβαλαν οι αστυνομικοί για να τους κάψουν ζωντανούς.

Ελάχιστη έκπληξη προκαλείται από τα ψέματα που μπορεί να στήσει ένας φασίστας για να κερδίσει πόντους ή ψήφους. Παρ’ όλη την αμέριστη στήριξη των θεσμών και των επιχειρηματιών, οι φασίστες μάλλον είναι καταδικασμένοι να ηττηθούν λόγω ηλιθιότητας