Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

07 Ιανουαρίου, 2019

ΓΙΑ ΤΟΥΣ -ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ 👌🤝



ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΡΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ

Τελευταία μέρα σήμερα για τους καλικάτζαρους που ξεμύτισαν στον Πάνω Κόσμο για να πειράξουν τους ανθρώπους, σύμφωνα με τη λαική δοξασία.
Λίγο πριν επιστρέψουν στον Κάτω Κόσμο παρέα με τα σκουλήκια, θέλησαν να ρίξουν τη βρομιά τους, στοχεύοντας το δήμαρχο της Πάτρας, Κώστα Πελετίδη.
Ένας καλικάντζαρος , γνωστός ακροδεξιός βουλευτής, εμφανίστηκε στο Μώλο κρατώντας μυστρί λάσπης.
Κάλεσε και τα κανάλια για να καταγγείλει τον Δήμαρχο για την ΄΄απουσία΄΄ του κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων.
Αμέσως μετά αναπαρήγαγε τη βρομιά γνωστό δημοσιογραφικό ρετάλι, το οποίο έγραφε στο site όπου συνεργάζεται ότι η απουσία του δημάρχου σχολιάστηκε δυσμενώς από τους παρευρισκόμενους, επισήμους και μη!
Αργότερα, όταν δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες που έδειχναν τον Πελετίδη τόσο στη Δοξολογία όσο και στο Μόλο, τα καλικατζαράκια του Κάτω Κόσμου κρύφτηκαν !


(ΥΓ. Εκείνοι οι υπεύθυνοι του site δεν αισθάνονται την υποχρέωση να ζητήσουν μια συγγνώμη για τα αλλεπάλληλα ατοπήματα τα οποία τυγχάνει να γίνονται από το ίδιο πρόσωπο, αλλά εκθέτουν την αξιοπιστία των ίδιων?)

Στάθης Κεραμιδάς



42 σχόλια



Βαγγελης Αντωνιου Αν μιλάς, Στάθη, για το Νικολόπουλο, αυτός είναι σεσημασμένος μπροστινός των συριζανέλ.



Olga Moschochoritou ΚΑΛΑ ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΚΑΚΙΑ ΠΑΤΡΙΝΙΑ...ΔΕ ΛΕΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥΝΑΙ


Machi Siorou Olga Moschochoritou χαλαρώστε μέρες που είναι κυρία Όλγα.. Εξάλλου οι Αχαιοί που τον εκλέγουν τόσα χρόνια κάτι ξέρουν και του αναγνωρίζουν... καλό σας βράδυ χρόνια πολλά για την ημέρα


Βασίλης Βασιλόπουλος Machi Siorou οι Αχαιοί που τον εκλέγουν, είναι όμοιοι ομοίου......Μεγάλο κεφάλι ο Νικολόπουλος και με πολλά ακίνητα................



Basileios Papanikolaou 😳 Τους όσο προκαλούν τόσες φάπες θα τρώνε θα μιλήσει ο πατρικός λαός



Ασπασία Περδικάρη Άνθρωποι χωρίς αξιοπρέπεια, τί περιμένεις!



Κωστας Αρβανιτης Λαμόγια και καιροσκόποι


Olga Moschochoritou ΚΑΛΑ, ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ...ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΘΥΜΙΚΟ!!!!



Γιαννης Κασαπιδης Μπράβο στο Δήμαρχο που δεν λερώθηκε μέσα στα σ......Και πάλι Μπράβο!!




Γερασιμος Θεοδοσης 90% θα παρει απο τον πρωτο γυρο... Νικολόπουλε... βοηθα κι αλλο....



Nikos Koutsodimas Και καλύτερα να μην πήγαινε. Τι δουλειά έχει ο Δήμαρχος με τους ρασοφορους υποκριτές ντυμένους στα χρυσάφια όταν ο λαός δεν έχει ρεύμα να ζεσταθεί;



Antriana Paraskevopoulou Αυτοί οι καλικάντζαροι δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν τίποτα, ούτε Άγιες μέρες τίποτα.. Είναι μασόνοι! Πού να τον φτάσουν αυτοί τον Πελετίδη τον Άνθρωπο?!!!!



στεφανος αναστασοπουλος Εθνικόφρωνες, παπαδόφρωνες, αλλά ... άφρωνες. !!!!



μενιος αγγελοπουλος Πολλοί καλικάντζαροι πήγαν στον αγιασμό του ΝΟΠ
ΌΛΟΙ και είχαν και λογο
Τα σουργελα και έταζαν.
Και οι αντιδήμαρχοι Μελάς κ.Πετρόπουλος αγνοήθηκαν



μενιος αγγελοπουλος Τους αγνοούμε και τους φτεινουμε Όλοι είδαν που ήταν ο δήμαρχος εκτός από όλα τα άλλα είναι και ψεύτες



Fotini Nikolaou Τους έχουμε βαρεθεί!!!!!



Γιαννης Χριστοδουλοπουλος Έχουν αναθέσει σε ένα ρεμάλι τη βρώμικη δουλειά και νομίζουν οι άθλιοι οτι φθείρουν το Δήμαρχο. Για να μιλήσω στη γλώσσα τους την παπαδιστικη.Τρελος παπάς τους βάφτισε!



Olga Moschochoritou Περισσότερο από τη θρησκεία, μισώ την κρατικοποίησή της...


μενιος αγγελοπουλος Και τα ΜΜΕ τον προβάλουν το σουργελο Νικολόπουλο τον ψεύτη τον κινενδο


Γιαννης Χριστοδουλοπουλος Olga Moschochoritou Από την επίσημη αναγνώριση της η θρησκεία ταυτίστηκε με την κρατική εξουσία και απο τότε κάθεται στο σβέρκο μας.



μενιος αγγελοπουλος Νικολόπουλε είσαι λαμόγιο και καιροσκόπους..



Αντιγονη Γεωργιαδη Και πολλά πολλά Μπράβο στο αστέρι μας.. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ από Southampton



Leta Kosta Καλησπέρα Στάθη μου. Όπως πάντα στην πρώτη γραμμή η δημοτική αρχή και εσείς με των Πατρινό λαό πού στηρίζεται τον Δήμαρχο της καρδιάς μας!!!
Καλό απόγευμα από Ηράκλειο!!



Tsimentas Giorgos Γιατί μυστρί και όχι λοστό Καλαμπόκα - Σπίνου, όπως συνηθίζουν τα ορφανά του Χίτλερ..;



Gerasimos Grammatikopoulos Μεχρι τις εκλογες εχουμε να ζησουμε μεγαλεια... Μην τους αφηνετε σε χλωρο κλαρι, κραχτε τους και ξεφτιλιστε τους για καθε κουτοπονηρια, για καθε ψευτια, για καθε συκοφαντια... Τα βλεπει ο Λαος και γελαει, αλλα το μεγαλο γλεντι θα γινει το βραδυ των εκλογων που θα ψαχνουν αν τους ψηφησε η μανα τους γιατι αλλος δεν θα υπαρχει! Α να χαθουν!


Sakis Voulgaris Καλησπέρα χρόνια πολλά Τάκη το διάβασα και εγώ και δεν το πίστευα, περίμενω της εκλογές για όλους αυτούς τους γλοιώδης τύπους


Πετρος Ντιαμ Τέτοιες ημερες τέτοια λογια.Όταν οι παπάδες σε αυτό το χώρο πραγματοποιούν μια ιερή ακολουθεί που ο μόνος λογος είναι ο τίμιος σταυρός και η πίστη μας.Κάποιοι δυστυχώς ασχολούνται η και διαμορφώνουν την λητανοια σε εκδήλωση πολιτικών ειδήσεων.Για αυτό σας παρακαλώ να μην τροποποιούμε αυτή την εκδήλωση όπως μας αρέσει αλλά όπως της ανήκει.Το πολιτικο ενδιαφέρον παρακαλώ σε άλλους χώρους που προωριζονται για αυτό το σκοπό.



Machi Siorou Πάντως μπράβο στον βουλευτή που "ανάγκασε" τον Δήμαρχο να έρθει. Πάντως και λίγη ψυχραιμία αγαπημένε μου Στάθη κάνει καλό.... Τόσο πολύ ενοχλούν τα λόγια Νικολόπουλου?φιλιά καλή χρονιά και χρόνια για τα γενέθλια σου προχτές....



Giwrgos Dimitrakopoulos




ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΙΓΚΑΣ Εγώ πιστεύω πως όλοι μαζί ‘’σπρώχνουν ‘’τον Πελέ να βγει δήμαρχος ,κάνοντας περίπατο !


Kostas Xristou Κύριε Άρη μας υπομονή όλοι ξέρουν...εξάλλου εδώ βλέπουμε από τους διαλόγους ότι είναι κυρίως ΚΚΕ.. γνωριζόμαστε σε αυτή την πόλη.. καλή χρονιά.... Τώρα αν η πόλη θέλει άλλα 5 χρόνια να πάει πίσω.. βγάζοντας το ΚΚΕ τι να πούμε...


Στάθης Κεραμιδάς Kostas Xristou λίγα είναι τα άλλα 5 χρόνια, η εντολή τούτη τη φορά θα είναι για 15 και βλέπουμε... Γι αυτό ενημέρωσε τα φιλαράκια σου της κλεφτουριάς ότι το φαγοπότι έλαβε τέλος.


Γιώργος Λαμπιρης Στάθης Κεραμιδάς Στάθη ο κύριος θα είναι από τους χαμένους! Πέντε χρόνια πείνας! Το πάρτι τέλος λαμογια!


Γερασιμος Θεοδοσης Στάθης Κεραμιδάς ωρε εχουνε παθει νιλα τα κλεφτόπουλα... το φυσανε και δεν κρυώνει...



Kostas Xristou ρε παιδιά οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας... όποιος ξέρει ή ήταν εκεί.. είδε... Επιβεβαιώνεται μάλιστα ότι ο κ. Πελετίδης είπε να κάνει και μια βόλτα από τον μώλο... έτσι παρέα με τους υπαλλήλους του... και με κάποιους μη θρησκευόμενους ακόλουθους.. έτσι για τα μάτια του κόσμου. Εκλογική χρονιά έχουμε μπροστά μας...



Xrisothemis Manou Ο καθεις και τα "οπλα" του...Αυτοι λασπη, η Δ.Α. το εργο της....



Gjinovefa Nikos DiamantiK.k.e,mbrosta,o,fashismos,sto,homa,qe,kapji,tipi,pu,lene,qiri,qe,apandane,ine,skupidhja,thelun,na,exi,zitjanja,mizerje,ftoxa,ja,afto,exun,fovo,e,ne,kke,me,peletidhi,qe,alu,kke,pandu.


Gjinovefa Nikos Diamanti



μαρια βουτυρακη O tempora o mores!



Μαρία Παπαγιάννη Πρέπει να έχει πολύ στόκο στο κεφάλι κάποιος που κρίνει έναν δήμαρχο από το αν πάει σε δοξολογίες ή στα Θεοφάνεια! Γιατί ο δήμαρχος κρίνεται από την πολιτική του κι όχι από το θεαθηναι! Να δούμε πότε οι πολίτες αυτής της χώρας θα κρίνουν τους πολιτικού…Δείτε περισσότερα



Ανδρέας Κοσμάτος Ποιος δημοσιογράφος είναι το ρεταλι παιδιά; Γράψτε το αρχικό γράμμα του ονόματος του να καταλάβω.



Γιωργος Αποστολοπουλος Συνήθως κάτι τέτοιοι ψοφάνε για δημοσιότητα και ψηφοθηρία,μέσω των θρησκειακών εθίμων και θρησκευτικών τελετών... Μόνο που ο Πατραϊκός λαός δεν ψηφίζει στα νερά του μώλου αλλά στους καθημερινούς κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες,μαζί με τον δήμαρχο του...Τον Μάη η επίσημη απάντηση του λαού της Πάτρας!


----------------------------
Τα έργα των κομμουνιστών δημάρχων και οι κραυγές των δουλικών


ΑΠΟ ΑΤΕΧΝΩΣ
Σχο­λιά­ζει ο Ηρα­κλής Κα­κα­βά­νης //

Δια­ψεύ­στη­καν οι κρυ­φές ελ­πί­δες δια­φό­ρων για απο­τυ­χία των κομ­μου­νι­στών δη­μάρ­χων (κρυ­φο­γε­λού­σαν, τι θα μπο­ρού­σαν να κά­νουν σε ένα τόσο ασφυ­κτι­κό πλαί­σιο… θα εκτε­θούν και οι ίδιοι και το κόμμα τους)

Οι κο­μου­νι­στές δή­μαρ­χοι έδει­ξαν τι θα μπο­ρού­σε να γίνει αν οι ο λαός είχε την εξου­σία. Έκα­ναν κάθε τι που μπο­ρού­σαν για να αμ­βλύ­νουν τις συ­νέ­πειες στα φτωχά λαϊκά στρώ­μα­τα από τα βάρ­βα­ρα χτυ­πή­μα­τα της αντι­λαϊ­κής πο­λι­τι­κής. Στά­θη­καν στο πλευ­ρό των ερ­γα­ζο­μέ­νων, των συν­δι­κά­των, των λαϊ­κών επι­τρο­πών, στους φο­ρείς της εκ­παί­δευ­σης, του αθλη­τι­σμού και του πο­λι­τι­σμού.

Εν τέλει κα­τα­ξιώ­θη­καν ακόμη πε­ρισ­σό­τε­ρο στη συ­νεί­δη­ση των δη­μο­τών, ως κομ­μου­νι­στές δή­μαρ­χοι και απο­τε­λούν πλέον …κακό πα­ρά­δειγ­μα.

Γι’ αυτό, όσοι κρυ­φο­γε­λού­σαν, πέ­ρα­σαν στην κατά μέ­τω­πο επί­θε­ση απο­κα­λύ­πτο­ντας ταυ­τό­χρο­να ότι και στην το­πι­κή αυ­το­διοί­κη­ση συ­γκρού­ο­νται δύο δια­φο­ρε­τι­κές τα­ξι­κές πο­λι­τι­κές. Από τη μία οι υπε­ρα­σπι­στές μια βάρ­βα­ρης τα­ξι­κής πο­λι­τι­κής προς όφε­λος των λίγων και από την άλλη οι κομ­μου­νι­στές που λόγω και έργω υπε­ρα­σπί­ζο­νται τα φτωχά λαϊκά στρώ­μα­τα και δεί­χνουν μια άλλη προ­ο­πτι­κή ανά­πτυ­ξης με κέ­ντρο τον άν­θρω­πο και τις ανά­γκες του και όχι την κερ­δο­φο­ρία του κε­φα­λαί­ου.

Αυτό συμ­βαί­νει αυτή την πε­ρί­ο­δο στην Πάτρα, από τη μία η δη­μο­τι­κή αρχή (Λαϊκή Συ­σπεί­ρω­ση – κομ­μου­νι­στές) και από την άλλη το πο­λι­τι­κό προ­σω­πι­κό της αστι­κής τάξης (με τη συμ­βο­λή των συ­στη­μι­κών το­πι­κών μέσων ενη­μέ­ρω­σης). Από τον πρώην κνίτη βου­λευ­τή του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ Αν­δρέα Ρι­ζού­λη μέχρι τον (δια­χρο­νι­κά) ακρο­δε­ξιό Νίκο Νι­κο­λό­που­λο. Την ίδια πο­λι­τι­κή υπη­ρε­τούν, τα ίδια άθλια επι­χει­ρή­μα­τα χρη­σι­μο­ποιούν. Σκο­πός ο ίδιος . Να αλ­λά­ξει ο δήμος χέρια, όχι μόνο γιατί η δη­μο­τι­κή αρχή Πά­τρας είναι κακό πα­ρά­δειγ­μα σε επί­πε­δο συμ­βο­λι­σμού, αλλά και επει­δή θέ­λουν να βά­λουν στο παι­χνί­δι των δη­μο­τι­κών έργων με­γά­λα επι­χει­ρη­μα­τι­κά συμ­φέ­ρο­ντα. Η νυν δη­μο­τι­κή αρχή μετά από πίεση έχει εξα­σφα­λί­σει αρ­κε­τά χρή­μα­τα για με­γά­λα έργα τα οποία ορέ­γο­νται πολ­λοί, και με τη Λαϊκή Συ­σπεί­ρω­ση στο τι­μό­νι του Δήμου δεν έχουν καμία τύχη. Έχει δεί­ξει η νυν δη­μο­τι­κή αρχή ότι υπάρ­χει τρό­πος να γί­νο­νται χρή­σι­μα για το λαό έργα χωρίς να «τρώνε» οι ερ­γο­λά­βοι. Και βέ­βαια το με­γά­λο φι­λέ­το, το λι­μά­νι και το πα­ρα­λια­κό μέ­τω­πο, πεδίο σύ­γκρου­σης, κοι­νω­νι­κών και τα­ξι­κών συμ­φε­ρό­ντων.

Δεν είναι μόνο η Πάτρα. Επι­θέ­σεις δέ­χτη­καν (και είναι βέ­βαιο θα εντα­θούν όσο πλη­σιά­ζου­με στις εκλο­γές) και οι άλλοι κομ­μου­νι­στές δή­μαρ­χοι οι οποί­οι τή­ρη­σαν την υπό­σχε­ση στους δη­μό­τες τους ότι θα κρα­τή­σουν κα­θα­ρή στάση αντι­πο­λί­τευ­σης προς τα κε­ντρι­κά όρ­γα­να της κα­πι­τα­λι­στι­κής εξου­σί­ας και στο πλαί­σιο των ασφυ­κτι­κών θε­σμών και οι­κο­νο­μι­κών πόρων, ορ­γα­νώ­νουν τη διεκ­δί­κη­ση, τη λαϊκή κι­νη­το­ποί­η­ση και δράση σε όφε­λος των αδι­κη­μέ­νων, των λαϊ­κών στρω­μά­των των πό­λε­ών τους.

_______________________________­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­_­__

Ηρα­κλής Κα­κα­βά­νης – 
Δη­μο­σιο­γρά­φος – Συγ­γρα­φέ­ας. Σπού­δα­σε φι­λο­λο­γία στο Πα­νε­πι­στή­μιο Ιω­αν­νί­νων. Από το 1991 έως το 2013 ερ­γά­στη­κε στον Ρι­ζο­σπά­στη. Από το 2013 αρ­θρο­γρα­φεί σε δια­δι­κτυα­κά Μέσα. Από το 2010 συ­νερ­γά­της του πε­ριο­δι­κού «Θέ­μα­τα Παι­δεί­ας».