Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

22 Μαρτίου, 2019

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ Κας ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ !!


Διαβάζοντας στο f/b τη Ανάρτηση
Από:

Ασημίνα Ζανιά - Στάθης Κεραμιδάς.
23 ώρες
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑΤΙ  ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ  ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ  ΣΕ  ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!
Την Δευτέρα 1η Απρίλη θα καθίσουν στο σκαμνί του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού έργου, Χρήστος Κορδάς για τη δημιουργία του Νότιου Πάρκου.
Κατηγορούνται, για το «κατ’ εξακολούθηση έγκλημα της μεταβολής του χώρου».
Ένας χώρος που ήταν επί χρόνια πλήρως εγκαταλελειμμένος και αφημένος στην τύχη του γεμάτος σκουπίδια, χόρτα, μπάζα, αποτελούσε εστία μόλυνσης για την πόλη μας.
Η «μεταβολή» που έγινε στο χώρο ήταν ο καθαρισμός του και η διαμόρφωση σε πάρκο από τους εργαζόμενους και τα μηχανήματα του Δήμου, χωρίς να χρεωθεί ο πατραϊκός λαός με εργολαβίες.
Ο απέραντος πρώην σκουπιδότοπος «μεταβλήθηκε» σε όαση περιπάτου, αθλητισμού και πολιτισμού.
Χαρακτηρίζεται έγκλημα η διαμόρφωση ενός μεγάλου πάρκου που αποτελεί πραγματικό στολίδι για την πόλη μας, με παιδική χαρά, ποδηλατόδρομο, όργανα γυμναστικής, που καθημερινά επισκέπτονται χιλιάδες συμπολίτες μας. μεγάλες ευθύνες έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που μέσω των υπηρεσιών της έβαζε συστηματικά εμπόδια, που κατέληξαν σε μια ακόμη δίωξη.
Η Δημοτική Αρχή δεν υποχωρεί. Θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα και τις ανάγκες του πατραϊκού λαού.
Την 1η Απρίλη ο λαός και η νεολαία της πόλης μας, τα σωματεία, οι σύλλογοι, οι φορείς πρέπει με την μαζική, αγωνιστική παρουσία τους στα δικαστήρια να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στην ελεύθερη πρόσβαση στη Παραλιακή Ζώνη. Το Νότιο Πάρκο ανήκει στον πατραϊκό λαό.

Στη ανάρτηση μεταξύ άλλων που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ 
Παρέμβηκε και η Κυρία πρώην Αντιδημαρχου της Δημοτικής Αρχής στη Πάτρα 
Δείτε τη Συνομιλία:  

Μαίρη Λάζαρη ...για τους άλλους που πήγαν να αξιοποιήσουν το σκουπιδότοπο της παραλίας ιτεων ,πήγε μάρτυρας κατηγορίας!!!!αυτούς τους θεώρησε παρανομους....τον εαυτόν του ΑΓΩΝΙΣΤΗ για τα συμφέροντα της πόλης!!!!!! Τώρα γελάμε η κλαίμε;;;;;;


Ασημίνα Ζανιά Μαίρη στην αρχή μιλήσεις για αξιοποίηση του σκουπιδότοπου. Μετά παραδεχθηκες ότι εκεί θα γινόταν μαγαζί προς όφελος του ιδιώτη. Αντιλαμβάνεσαι ότι εκτίθεσαι και μάλιστα δημόσια.Αλήθεια γιατί τόση εμπάθεια?
Ειλικρινά δεν το περίμενα! Τόσο πολύ σας πείραξε που δεν προχώρησε τότε η επιχείρηση?



Μαίρη Λάζαρη Ασημίνα Ζανιά τώρα πέταξες τη μπάλα στην εξέδρα,δεν το περίμενα από σένα,κ λυπάμαι γιατί ο Στάθης μπορεί να μάθει τα πάντα από τον Γιώργο. Παντως ούτε εσένα ούτε το Στάθη θεωρώ ότι είστε άτομα να κάνεται μαύρη προπαγάνδα κ να στηρίζετε την μονόπλευρη πληροφορική.σλλωστε ο Στάθης σαν καλός δημοσιογράφος,θα έπρεπε να διασταυρώνει τις πληροφορίες.


Ασημίνα Ζανιά Μαίρη μου σήμερα αυτή που κάνει μαύρη προπαγάνδα είσαι εσύ. Μπήκες στον τοίχο μου. Στην αρχή γράφεις αλλα. Μετά παραδέχεσαι αλλα. Λοιπόν συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα.Αυτή είναι η αλήθεια.Μπορεί να σε πειράζει αλλά αυτή είναι.
Ο Δήμαρχος δικάζεται για το Νότιο Πάρκο.Ένα Πάρκο που αφορά όλους μας.Αφορά κι εσένα.Στον Κόκκινο Μύλο πήγαν να φτιάξουν επιχείρηση και δε τους βγήκε!


Μαίρη Λάζαρη Ασημίνα Ζανιά η δικογραφία και η αθώωτικη απόφαση είναι στη διάθεσή σου,για ενημερωση καλή Ασημίνα οπότε την θελησεις. δεν είναι σωστό άνθρωποι του επιπέδου σου να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα .


Ασημίνα Ζανιά Μαίρη σου ξαναλέω. Τότε ο χώρος πήγε να δοθεί σε ιδιώτη. Τι σχέση έχει αυτό και η οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου? 
Η διαφορά μας είναι πολιτική και συνάμα ουσιαστική. Εμείς τους κοινόχρηστους χώρους τους κάνουμε πάρκα,ποδηλατόδρομους,πλατείες. Εσείς επιλέγετε να τους δίνετε σε ιδιώτες. Αυτή είναι η ουσία του ζητήματος. Και είμαι σίγουρη πως την καταλαβαίνεις πολύ καλά!


Μαίρη Λάζαρη Εγώ τα γεγονότα καλή μου 10 Χρόνια τ έζησα ,εσύ τ .....άκουσες,για αυτό σου συνηστω για άλλη μια φορά να δεις τη δικογραφία.εκει θα καταλάβεις ότι,άλλοι τ έφτιαξαν,άλλοι τ νοίκιασαν σε ιδιώτες κ άλλοι κάθησαν στο σκαμνι του κατηγορούμενου από τις ψευδείς καταθέσεις κ.κ.Πελετιδη Κόρδα κλπ.



Μαίρη Λάζαρη Κ όλα έγιναν από πολιτικές σκοπιμότητες ,κάτι που δεν τιμά τους ανωτέρω 2 κύριους ιδισιτερα


Ασημίνα Ζανιά Λες ψέμματα Μαίρη συγχέοντας πολιτικές αποφάσεις και ένα δικαστήριο. Απετράπη η δημιουργία μιας επιχείρησης στον κόκκινο Μύλο τότε. Αυτή είναι η αλήθεια. Για οποιαδήποτε άλλη ανακρίβεια στον τοίχο σου!


Μαίρη Λάζαρη Ασημίνα Ζανιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Στάθης Κεραμιδάς Δεν σας τα έχουν πει καλά, κυρία Λάζαρη. Οι άλλοι, ΄΄δεν πήγαν να αξιοποιήσουν κανένα σκουπιδότοπο΄΄ όπως λέτε, αλλά φρόντιζαν να στηθεί σε κοινόχρηστο χώρο επιχείρηση 600 τ.μ. για να ικανοποιηθούν επιχειρηματικά συμφέροντα. Δηλαδή, για να το καταλάβετε καλύτερα, στον Κόκκινο Μύλο δεν πήγαν να φτιάξουν πάρκο, όπως έγινε τώρα και χρησιμοποιείται από τους κατοίκους της περιοχής, αλλά παραθαλλάσια επιχειρησάρα ιδιώτη. Τώρα, και στον Κόκκινο Μύλο και στο Νότιο Πάρκο έγιναν κοινόχρηστοι χώροι που απολαμβάνει ο πατραικός λαός κι όχι επιχειρηματίες. Αντιλαμβάνεστε νομίζω τη διαφορά.



Μαίρη Λάζαρη Στάθη μάλλον τα ξέρω καλύτερα από σένα,γιατί ο άντρας μου ήταν κατηγορούμενος,κ αν θεωρείς επιχειρησαρα τα 82 τμ.καταστημα τότε μάλλον έχετε λανθασμένη αντίληψη περί των επιχειρήσεων....αν δε, βρεις εκεί 600τμ.κτηρια να το πεις και μένα να πάω να τα δω!!!!!αυτό που εγώ είδα είναι ότι,τόσο ο ΚΥΡΙΟΣ δήμαρχος ,όσο και ο κ.Κορδας ,προσπάθησαν με καταθέσεις από τη σφαίρα της ψεύτικης φαντασίας τους ,να ενοχοποιήσουν ανθρώπους,προσέκρουσαν όμως στη δικαιοσύνη η οποία αθώωσε τους με ψευδείς καταθέσεις ενόχους.......αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας που προ φανως δεν γνωρίζετε.



Μαίρη Λάζαρη Στάθης Κεραμιδάς ...επειδή είστε οικογενειακώς ανημερωτοι ,σας διαθέτω όλη την δικογραφία με τις ψευδείς καταθέσεις των κ.κ.Πελετιδη,Κόρδα κλ. για την σωστή σας ενημέρωση.εμεις που γνωρίσαμε πια,τόσο σε τοπικό επίπεδο κ δε πανελλαδικό επίπεδο,τι θα πει αριστερα,θα αγωνιστούμε ανάλογα τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών για να τους ανταμοιψουμε.Σταθη,λαγός την Πτέρη ΕΣΥΕ κακό του κεφαλιού του.



Στάθης Κεραμιδάς Μαίρη Λάζαρη ξέρω πολύ καλά και την υπόθεση και ποιοι - και κυρίως γιατί - ήταν κατηγορούμενοι. Τα 82 τ.μ. ήταν αυτό που βγήκε στη δημοσιότητα. Τα ντουβάρια βρίσκονται ακόμα εκεί κι όποιος θέλει βλέπει αν ήταν 82 ή 600 όπως λέω και όπως πραγματικά είναι. Τα μέτρα όμως έχουν μια κάποια σημασία, αλλά το ουσιώδες είναι ότι επιδιώξατε (μαζί και ο άντρας σου που ήταν αντιδήμαρχος) να κάνετε δωράκια σε επιχειρηματία παραχωρώντας κοινόχρηστο χώρο. Τούτο σημαίνει πως δεν σας ενοιαζε το δημόσιο συμφέρον, αλλά η εξυπηρέτηση του ιδιώτη. Αν είχατε δίκιο τότε γιατί δεν προχώρησε η δουλειά ;


Γιάννης Μπίκινης Τα 82 τ.μ.ήταν & είναι ο οικίσκος που βρίσκεται ακόμη και σήμερα στην περιοχή, και θα χρησιμοποιείτο μόνο για κουζίνα & WC. Ο επιχειρηματίας ζητούσε επιτακτικά τότε στεγασμένους υμιηπαίθριους & υπαίθριους χώρους έως την θάλασσα για να μπορεί να κάνει συνεστιάσεις και διάφορες άλλες εκδηλώσεις διαφορετικά όπως δήλωνε, δεν τον συνέφερε να ξεκινήσει την λειτουργία της επιχείρησης. Η τότε Δ.Α. το δέχτηκε και άρχισαν να φυτρώνουν κολώνες και κεραμοσκεπές μέχρι που μπήκε STOP από την Κτηματική....


Ασημίνα Ζανιά Γιάννης Μπίκινης Ακριβώς Γιάννη.Γιατί ορισμένοι νομίζουν ότι πάθαμε ξαφνικά αμνησία!

Μαίρη Λάζαρη Στάθης Κεραμιδάςεξακολουθώ να πιστεύω ότι θέλεις να ξέρεις μονοπλευρα την υπόθεση,συνεχειζε να ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστηρα.....δεν έχεις διάθεση για ενημερωση !!!!


Ασημίνα Ζανιά "Εκει που μας χρωσταγαν μας πηραν και το βόδι..."λέει ο θυμόσοφος λαός σε αυτές τις περιπτώσεις Μαίρη μου! Επιχειρησαρα προς όφελος ενός ιδιωτη (το όνομα του οποίου είναι γνωστό ) ήθελαν να κάνουν τοτε.  Ευτυχώς που η Λαϊκή Συσπείρωση τους σταμάτησε κι έχει
πλέον ο Πατρινός ένα ακόμη δικο του πάρκο στον Κόκκινο Μύλο!


Γιωργος Αποστολοπουλος Έχω κόσμο στην παραλία που το '14 για δικούς του λόγους δεν ψήφισε Πελετίδη.Αυτός ο κόσμος σήμερα,έχει γίνει πιο Πελετιδικός και από μας...Απλά βλέπουν οι διακοσμητικοί της αυτοδιοίκησης το τι μπορούσαν να κάνουν αλλά δεν ήθελαν προφανώς και έχουν σκυλιάσει που επανεκλέγεται θριαμβικά η παρούσα λαϊκή Δημοτική αρχή.



Στάθης Κεραμιδάς ΕΥΤΥΧΩΣ που τα γραπτά μένουν... Τα ίδια που λέει τώρα η κυρία Λάζαρη, έλεγε πριν από μήνες ο Κ.Χριστόπουλος, επικεφαλής της ΝΔ στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τα ίδια λένε οι λεβέντες του ΠΑΣΟΚ καθώς και του ΣΥΡΙΖΑ..Κτίσμα 465 τ.μ. μαζί με τον περιβάλλοντα εκμεταλλεύσιμο χώρο μας κάνουν όσα τ.μ. σας είπα, κυρία Λάζαρη. 
Δείτε και το τερατούργημα που στήθηκε δίπλα στο κύμα, τι παραδώσατε μετά και τι τελικά έφτιαξε τώρα η δημοτική Αρχή Πελετίδη. 
Συγκρίνοντας τα πράγματα, μάλλον πρέπει να κλαίτε...


Στάθης Κεραμιδάς Στην εποχή που λέει η κυρία Λάζαρη ο κόκκινος Μύλος.


Στάθης Κεραμιδάς Στην εποχή που λέει η κυρία Λάζαρη ο κόκκινος Μύλος.


Στάθης Κεραμιδάς Στην εποχή που λέει η κυρία Λάζαρη ο κόκκινος Μύλος...


Στάθης Κεραμιδάς Επί Πελετίδη ο Κόκκινος Μύλος.



Ασημίνα Ζανιά Ήταν τόσο προκλητικά τότε τα γεγονότα στον Κόκκινο Μύλο με το μαγαζί και τον επιχειρηματία που έφθασαν να παρακάμπτουν τους πάντες! Τότε διευθυντής της Κτηματικής ήταν ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς που προς τιμήν του ήταν ενάντια σε όλο αυτό το αλισβερίσι. Γι΄αυτό και έκαναν τα πάντα για να τον παρακάμψουν. Με εντολή λοιπόν υψηλόβαθμου στελέχους της τότε κυβέρνησης ξεκίνησε η κατασκευή ενός τερατουργήματος μέσα στο κύμα.
Αν δεν είχε παρέμβει με πολιτική δημόσια καταγγελία στα Μ.Μ.Ε τότε η Λαική Συσπείρωση,ο χώρος θα ξεπουλιόταν οριστικά και αμετάκλητα!
Εν συνεχεία παρενέβη η Οικονομική Επιθεώρηση και η Εισαγγελία.
Σταμάτησαν τα έργα στην περιοχή και ασκήθηκε δίωξη από την Εισαγγελία σε αντιδημάρχους και ανώτερους δημοτικούς υπαλλήλους.
Και έχουν το θράσος να συγκρίνουν ορισμένοι αυτές τις ανεκδιήγητες εποχές και πολιτικές συμπεριφορές με τις διώξεις που δέχεται κάθε λίγο και λιγάκι ο Πελετίδης,ο οποίος υπερασπίζεται μέχρις εσχάτων τους κοινόχρηστους χώρους και δεν τους ξεπουλά!