Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου
Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση με τη λειτουργία του αεροδρομίου της Ρόδου, καθώς τα προβλήματα όχι μόνο δεν επιλύονται αλλά μέρα με τη μέρα πολλαπλασιάζονται. 
Οι εργαζόμενοι και όσοι απασχολούνται στο αεροδρόμιο για να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες, βρίσκονται αντιμέτωποι με τριτοκοσμικές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να εισπράττουν όχι μόνο τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες των επισκεπτών αλλά και να γίνονται αποδέκτες διαφόρων ενεργειών και πράξεων που εκδηλώνονται σε βάρος τους.
Μάλιστα ο πρόεδρος των Τουριστικών Γραφείων Κώστας Κατσίβας, δήλωσε χτες στη «Ροδιακή» ότι τα πράγματα αντί να εξομαλύνονται δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, αφού παρά το γεγονός ότι έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες αφίξεις τουριστών ακόμη πραγματοποιούνται εργασίες στους χώρους του αεροδρομίου το οποίο υπολειτουργεί.
Όπως είπε, πηγαίνει καθημερινά στο «Διαγόρας» και συζητά με τους υπεύθυνους σε τοπικό επίπεδο ζητώντας την επίλυση των προβλημάτων όμως ελάχιστα πράγματα μπορούν να γίνουν καθώς όλοι παραπέμπουν στην Αθήνα στην κεντρική διοίκηση της Fraport.
Η «Ροδιακή» γίνεται καθημερινά δέκτης παραπόνων για την κατάσταση που επικρατεί και ειδικά για το γεγονός ότι δε λειτουργούν οι ενημερωτικοί πίνακες με τις πτήσεις των αεροπλάνων, δε λειτουργούν σωστά οι ιμάντες για την παραλαβή των αποσκευών με την αναμονή να φτάνει ακόμα και τις 2,5 ώρες ενώ δεν υπάρχει και πληροφόρηση, χιλιάδες άτομα με βαλίτσες προσπαθούν να βγουν ταυτόχρονα από τις δύο πόρτες που δε μένουν ανοιχτές με αποτέλεσμα συνωστισμό και ασφυκτικές καταστάσεις, ενώ υπάρχει και αναμονή μέσα στον ήλιο μέχρι να γίνει ο έλεγχος και να μπουν οι τουρίστες στα πούλμαν.
Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο κ. Κατσίβας ο οποίος εξέφρασε τον προβληματισμό του για την εικόνα που εμφανίζει το αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στους επισκέπτες του νησιού και πολλοί να διαμαρτύρονται και να λένε ότι δεν θα έρθουν ξανά στη Ρόδο.
Πηγή