Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

30 Μαρτίου, 2019

ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ -ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!





Τη δημιουργία πάρκου σκύλων μέσα στο πάρκο του Σκοπευτηρίου ανακοίνωσε ο Δήμος Καισαριανής. Η είσοδος στο πάρκο είναι ελεύθερη για όλους τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς.

«Σκοπός της δημιουργίας του είναι η διασφάλιση ενός ασφαλούς χώρου για την καθημερινή βόλτα των ζώων συντροφιάς, σε μια εποχή όπου όλο και περισσότεροι δημότες μας είναι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δήμος.

Το πάρκο είναι σε ειδικά περιφραγμένο και ασφαλή χώρο με χώμα, έκτασης 4 στρεμμάτων. Επίσης, ο χώρος έχει διαχωριστεί σε δύο μέρη, ένα για μεγαλόσωμα κι ένα για μικρόσωμα σκυλιά. Φωτίζεται με σύγχρονα φωτιστικά σώματα LED, ενώ στο χώρο έχουν τοποθετηθεί παγκάκια, καλαθάκια, καθώς και βρύση.

Ταυτόχρονα, διαμορφώθηκε και καθαρίστηκε ο ευρύτερος χώρος του πάρκου, αποκαταστάθηκε το δίκτυο υπόγειου φωτισμού και τοποθετήθηκαν καινούρια φωτιστικά σώματα.

Στην ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει ότι το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν ξύλινες κατασκευές και παιχνίδια για τη σωστή άσκηση των κατοικίδιων. Προσθέτει ότι «ως δήμος ευελπιστούμε ότι η δημιουργία του θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, καθώς οι ιδιοκτήτες των ζώων συντροφιάς θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν πλέον τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τη βόλτα με το κατοικίδιό τους».