Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

11 Ιουλίου, 2019

ΣΥΡΙΖΑΙΕ: ΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΣ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ ;; !!


ΕΠΙΣΤΟΛΗ --ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

ΑΠΟΡΟΥΝ , ΒΡΙΖΟΥΝ , ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ....!!! 
<<ΤΙ ΚΟΛΟΖΩΑ, ΤΙ ΣΚΑΤΟΛΑΟΣ,ΤΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ!!! 
ΜΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ??? 
ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ???
ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ, ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ,ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ>>
1) Τι είδους <<Αριστερά>> είναι αυτή που από το σκίσιμο των μνημονίων,ενσωματώνει τα 2 των προηγούμενων και φέρνει άλλα 2 ???
2)
Τι είδους <<Αριστερά>> είναι αυτή που παραχωρεί στους φονιάδες του ΝΑΤΟ όλη την Ελληνική επικράτεια για να σπείρουν νέες βάσεις όπου γουστάρουν???
3)
Τι είδους <<Αριστερά>> είναι αυτή που κάνει κολλητιλίκια με τους ισραηλινούς φονιάδες των Παλαιστινίων???
4)
Τι είδους <<Αριστερά>> είναι αυτή που από την μια τσακίσει στην φορολογία τον λαό και απ΄την άλλη δίνει συνεχώς δωράκια σε φαρμακέμπορους,εφοπλιστές,καζινάρχες,μετόχους ΑΕ, καναλάρχες,τραπεζίτες,εργολάβους, κλπ,κλπ???
5)
Τι είδους <<Αριστερά>> είναι αυτή που κοροϊδεύει κατάμουτρα τον λαό στήνοντας κάλπικα δημοψηφίσματα???
6)
Τι είδους <<Αριστερά>> είναι αυτή που τσακίζει τις συντάξεις παλιών και νέων συνταξιούχων με νόμους λαιμητόμους του κατά τ΄άλλα κομμουνιστή Κατρουγκαλου??? (εδώ γελάνε κι πέτρες)
7)
Τι είδους <<Αριστερά>> είναι αυτή που σκούπισε τα αποθεματικά (ή ότι άφησαν οι προηγούμενοι με τα κουρέματα) των ασφαλιστικών ταμείων,Δήμων,νοσοκομείων,σχολίων,οργανισμών???
8)
Τι είδους <<Αριστερά>> είναι αυτή που έκανε τον Άδωνι να πετάει από την χαρά του με τον αντεργατικό νόμο Βρούτση--Αχστιόγλου που ουσιαστικά απαγορεύει τις απεργίες???
9)
Τι είδους <<Αριστερά>> είναι αυτή που έχει στα σπλάχνα της όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ,συγκυβέρνησε με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ 4 χρόνια και ψήφισέ με ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ τα 9 στα 10 νομοσχέδια,και ενέκρινε ομόφωνα μαζί με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΒΕΜΠΕΡ,ΛΕΠΕΝ,ΚΟΥΡΣΚ όλες τις αποφάσεις της Κομισιόν??? (κερασάκι το αντικομουνιστικό μανιφέστο του Σιμπίου περι <<σιδηρούν παραπετάσματος>>)
10)
Τι είδους <<Αριστερά>> είναι αυτή που έχει Μπίστη,Ραγκούση,Κουντουρά,Κουίκ,Παπαχρηστόπουλο και λοιπούς γυρολόγους,καιροσκόπους αριβίστες,τσαρλατάνους,και επί 4 χρόνια ξερόγλυφε και ξέπλυνε τον Καραμανλισμό (βλ.Θύμιος Λυμπερόπουλος) ???
11)
Τι είδους <<Αριστερά>> είναι αυτή που από την κατάργηση των ΜΑΤ, κοπανούσε επί 4 χρόνια ότι κινούνταν,συνταξιούχους,εκπαιδευτικούς,μέχρι και μαθητές???
12)
Τι είδους <<Αριστερα>> είναι αυτή που είναι τόσο Αμερικανόδουλη που υπογράφει ότι της επιβάλουν οι ΝΑΤΟΙΚΟΙ (βλ.Πρεσπές) και παίζει τον λαγό για συνδιαχείρηση του Αιγαίου με την Τουρκία (δηλώσεις Φίλη,Κατρούγκαλου)???
13)
Τι είδους <<Αριστερα>> είναι αυτό που πανηγυρίζει για τα ματωμένα πλεονάσματα ως το 2060,ξεπουλάει τα λιμάνια,τα αεροδρόμια,τα τρένα, βάζει πωλητήριο στην ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΟ 2114??
14)
ΕΝ ΤΕΛΕΙ τι είδους <<Αριστερά>> είναι αυτή που έχει βάλει χέρι σε πάνω από 1 εκατ. τραπεζικούς λογαριασμούς φουκαράδων και που εφαρμόζει ηλεκρτονικούς πληστειριασμούς???
ΕΠΕΙΔΗ ο κατάλογος δεν έχει τέλος,και δεν περιμένω αλλά και ούτε γουστάρω απάντηση από..... ΖΑΙΟΥΣ ΤΗΝ ΔΊΝΩ ΕΓΩ.
ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΛΕΣΜΑΤΑ. (που βλέπουμε κι εδώ)


Α)
Αυτή η <<ΑΡΙΣΤΕΡΑ>> ΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ Έγινε πλυντήριο της αντεργατικής-αντιλαϊκής πολίτικης των συντηρητικών προκατόχων της. (Αν και οι συγκεκριμένοι δεν ήταν ηλίθιοι άλλα απατεώνες)
Β)
Αυτή η <<ΑΡΙΣΤΕΡΑ>>Απογοήτευσε,Συντηρικοιποίησε και φασιστοποίησε ευρύτερα λαϊκά στρώματα ξεπουλώντας ιδέες και ιδανικά αφού επί χρόνια καλλιεργούσε αυταπάτες περί καλού καπιταλισμού,και ειρηνικών ανατροπών με κοινοβουλευτικό τρόπο, μιας και στο άκουσμα για την επαναστατική μετάλλαξη της κοινωνίας έβγαζαν σπυράκια.
Γ) Αυτή η <<ΑΡΙΣΤΕΡΑ>> διαφέρει με την Δεξιά μόνο στα σύμφωνα συμβίωσης,στα βιβλία θρησκευτικών,και σε κάτι εκδρομές στην Μακρόνησο για ξεκάρφωμα. (δεν ξέρω αν εχετε τα μούτρα άλλα καλό θα ήταν στο σκοπευτήριο να μην περάσετε ούτε απ΄ ΟΞΩΩΩ)
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Αυτή η <<ΑΡΙΣΤΕΡΑ>> ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΙΕΛΙ
«Υπάρχει ένα είδος Αριστεράς που είναι πιο χρήσιμη από την Δεξιά. ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΞΕΠΛΥΝΑΝ- ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΚΕΡΑΛΟΙΦΩΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ.