Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

04 Μαρτίου, 2020

«Στον αέρα» η Aνανεωμένη Iστοσελίδα www.kke.gr k twitter.com/gt_kke.


«Στον αέρα» βρίσκεται η ανανεωμένη έκδοση της επίσημης ιστοσελίδας του ΚΚΕwww.kke.gr. Επίσης, σήμερα ξεκίνησε τη λειτουργία του ο επίσημος λογαριασμός του Γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στο Twitter, στο πλαίσιο της βελτίωσης και της αναβάθμισης της παρέμβασής του Κόμματος στο διαδίκτυο. Ο λογαριασμός είναι twitter.com/gt_kke.
Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του ΚΚΕ, μπορεί κανείς να βρει συνεντεύξεις και δηλώσεις του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕΔημήτρη Κουτσούμπα, ανακοινώσεις του ΠΓ και της ΚΕ, σχόλια και δελτία τύπου του Γραφείου Τύπου του Κόμματος. 
Επίσης το Πρόγραμμα και το Καταστατικό του ΚΚΕ, καθώς και τις Θέσεις και Αποφάσεις των Συνεδρίων του Κόμματος.
Ιδιαίτερη θέση έχει η ενότητα της Ιστορίας, που θα περιλαμβάνει τις εκθέσεις και τις στιγμές από την ηρωική δράση του ΚΚΕ υπό το φως πλούσιου αρχειακού υλικού καθώς και των συμπερασμάτων από την 100χρονη και πλέον ιστορία του ΚΚΕ και η οποία θα εμπλουτίζεται διαρκώς.
Επιπλέον μπορεί κανείς να περιηγηθεί στο σύνολο της δραστηριότητας του ΚΚΕ μέσα από τις ενότητες που υπάρχουν όπως: Εργατική τάξη, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, Αντιιμπεριαλιστική δράση, Λαϊκές Ελευθερίες και Δικαιοσύνη, Κατά των Ναρκωτικών, Τοπική Διοίκηση, Νεολαία, Βουλή, Πολιτική Προστασία, Μετανάστες – Πρόσφυγες, ΕΕ, Παιδεία, Αθλητισμός, Τέχνη - Δημιουργία, Ιστορία, Γυναίκα, Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας, Διεθνή, Οικονομία, Υγεία – Πρόνοια, Περιβάλλον, Ευρωβουλή.
Ξεχωριστή θέση κατέχει η δραστηριότητα του Κόμματος για τις επόμενες μέρες. 
Επίσης μπορεί κάποιος να δει τις αφίσες και τις ανακοινώσεις που έχει κυκλοφορήσει το ΚΚΕ.
Η ιστοσελίδα έχει απευθείας παραπομπές στις 11 ξενόγλωσσες εκδόσεις της διεθνούς ιστοσελίδας του Κόμματος.