Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

06 Μαρτίου, 2020

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ...ΕΣΥ ΤΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ


Αν σου εχει μεινει ελαχιστη συνεση, θα πρεπει να τρομαζεις με τον χειμαρο μισους που ξεβραζεται αυτες τις μερες στους δρομους, στις κουβεντες, στα social media. 
Ενα τυφλο μισος εναντια σε εγκυους, σε παιδια, σε ταλαιπωρημενους και φτωχους. Ενας 22χρονος νεκρος, πυροβολημενος στα συνορα που επιβεβαιωνεται απο forensic αναλυση. Ενα παιδι πνιγμενο. Τονοι ρατσιστικης προπαγανδας.
 Αυτοκλητες "πολιτοφυλακές" βλαμμενων με οπλα που ζεχνουν ρατσιστικο οχετο, με την ανοχη του κρατους, την συμμετοχη και προτροπη υποδικων ναζιστων και την αριθμιτικη ενισχυση απο νεοναζιστικα μορφωματα της βορειας και κεντρικης ευρωπης. 
Πρώτη μούρη ο Λαγός ανάμεσα σε “περίπολα” κατοίκων και αστυνομικούς στον Έβρο
Δεν θα αργησουν να βαψουν τα χερια τους με αιμα. Οργανωμενα frei korps καταδιωκουν αλληλεγγυους και προοδευτικους ανθρωπους στα νησια, προσπαθουν να πυρπολησουν πλοια, σπανε αυτοκινητα και καινε εγκαταστασεις. 
Δεν θα αργησει ο νεκρος.
Αν δεν σε τρομαζουν ολα αυτα, αν καπου ολα αυτα τα βρισκεις δικαια και "επιτελους", δεν υπαρχει λογος να συνεχισεις να διαβαζεις. 

Αν ομως πιστευεις πως καπου παρατραβηξε, πως αυτος ο παροξυσμος μισους και ρατσισμου δεν ειναι για καλο... αναλογισου.
 Αναλογισου με τι μοιαζει απο την προσφατη ιστορια. 
Αναλογισου πως δεκα χρονια σου πιπιλανε το μυαλο μη τυχον και δεν τα βαλεις με τον διπλανο σου και καταλαβεις πως φταιει ο απο πανω σου για την καταντια. 
Αναλογισου πως αν δεν το σταματησεις, θα φερεις την ιδια ευθυνη με εκεινους που δεν σταματησαν τα frei korps.
ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ! 

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ συνανθρωπε αν εφτασες ουτε 100 χρονια μετα, αυτα που οι παππουδες σου πολεμησαν με φορο αιματος ποταμι, εσυ να τα ανεχεσαι, ισως κρυφα και να επικροτεις. 
Αναγουλιασε ανθρωπε, στην σκεψη πως το Δ' Ραιχ δεν θα σου επιβληθει, παρα θα εισαι εσυ ο ιδιος. 
ΜΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!

                                                   Gerasimos Grammatikopoulos