Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

14 Απριλίου, 2020

«Έφαγε πόρτα» ο Αλέξης στο «Αττικόν» !!!



Σε ανακοίνωσή του για τη σημερινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο νοσοκομείο «Αττικόν», το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο «Αττικόν, σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων Αττικού Νοσοκομείου με έκπληξη πληροφορήθηκε σήμερα την επίσκεψη-αστραπή του Αλέξη Τσίπρα στο νοσοκομείο μας. Αυτές οι επισκέψεις, όπως και η πρόσφατη του κ. Κικίλια είναι επικοινωνιακό παιχνιδάκι στις πλάτες των υγειονομικών. Στόχο έχουν να κρύψουν ότι τα προβλήματα στη δημόσια υγεία και το νοσοκομείο μας έχουν ονοματεπώνυμο και φέρουν τη σφραγίδα της υποχρηματοδότησης, της υποστελέχωσης και της εμπορευματοποίησης που υπηρέτησαν όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις.

Οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα ότι οι γιατροί και οι νοσηλευτές πρέπει να έχουν «τη στήριξη όλων μας, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη» είναι προκλητική. Είχε πολλές ευκαιρίες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να ενισχύσει το Αττικό αλλά δεν το έκανε. Ακόμα όμως και μέχρι πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο κ. Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάθονταν τόσο πολύ στο… σπίτι τους που ούτε ένας από αυτούς δεν ήρθε στις πύλες των νοσοκομείων στις οποίες οι υγειονομικοί πάλευαν απαιτώντας ενίσχυση σε μέσα ατομικής προστασίας, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας.

Τα λόγια «συμπάθειας» για γιατρούς και νοσηλευτές και τα «κροκοδείλια δάκρυα» για τα προβλήματα δεν λένε τίποτα. Οι πράξεις και οι πολιτικές επιλογές μετράνε και αυτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν συνέχεια των προηγούμενων με μειωμένους προϋπολογισμούς, νοσοκομεία με συμβασιούχους και εργολάβους, ράντζα και κλειστές κλίνες ΜΕΘ».