Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

29 Δεκεμβρίου, 2020

Προς "ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ..." !!!

 


Ήμουν από τις πρώτες που εμβολιάστηκαν με το Gardasil (κατά του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων), όταν στην Ελλάδα κυκλοφορούσε ακόμη μόνο ένα εμβόλιο της συγκεκριμένης εταιρείας και οι θεωρίες φούντωναν.

Είχα μία φίλη που με είχε κυριολεκτικά βομβαρδίσει για το πόσο κακό είναι το συγκεκριμένο εμβόλιο. Φυσικά δεν ήταν γιατρός. Δυστυχώς ήταν μορφωμένη κοπέλα. Μου έστελνε κείμενα αλιευμένα από το διαδίκτυο και φυσικά ανυπόγραφα που έγραφαν για μια κοπέλα που πέθανε στην Ισπανία, για μια που έμεινε παράλυτη στην Ιταλία, για μια άλλη που έχασε την όραση της κάπου στον κόσμο, για τις εκατοντάδες τερατογενέσεις που προκαλεί το εμβόλιο.
Ήταν η πρώτη φορά που ήρθα αντιμέτωπη με το αντιεμβολιαστικό κίνημα, το οποίο σαν ρεύμα υπάρχει από το 2000 περίπου και μόνο στο δυτικό κόσμο.
Εννοείται ότι η πίστη μου στον ορθολογισμό και την επιστήμη δεν κλονίστηκε ούτε σπιθαμή και το έκανα με κλειστά μάτια, σε τρεις δόσεις και υπέγραψα και κάτι (δε θυμάμαι τι, έχουν περάσει χρόνια).
Εννοείται ότι δεν προκλήθηκε καμία τερατογένεση!
Μάρτυς μου το ίδιο μου το παιδί.
Από τότε κυκλοφόρησε και δεύτερο εμβόλιο για την ίδια νόσο και έχουν εμβολιαστεί εκατομμύρια κορίτσια από 9 χρονών και άνω στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο χωρίς να πάθουν απολύτως τίποτα.
Ίσα ίσα που θα πάθαιναν πολλά περισσότερα αν δεν εμβολιάζονταν.
Σήμερα που έψαξα αν υπάρχουν εκείνα τα άρθρα ακόμη στο διαδίκτυο, εννοείται δε βρήκα τίποτα. Τόσο έγκυρα ήταν.
Έχω μια θεία που μικρή όταν ήταν νόσησε από πολιομυελίτιδα και της άφησε μεγάλο ποσοστό αναπηρίας. Ήταν τυχερή που έζησε.
Σήμερα ΟΛΟΙ όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο δεν έχετε ιδέα τι είναι η πολιομυελίτιδα. Ούτε και εγώ έχω.
Εγώ είδα μόνο τα αποτελέσματά της στη θεία μου.
Γιατί δεν ξέρουμε; Γιατί ανακαλύφθηκε το εμβόλιο κατά της συγκεκριμένης νόσου και σώθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι και παιδιά από το θάνατο.
Ξεχασμένες αρρώστιες επανέρχονται με θύματα παιδιά αυτής της γενιάς πχ ιλαρά. γιατί η ανοσία της αγέλης, η συλλογική μας άμυνα, έχει υποστεί ρήγμα.
Και οι θάνατοι ανεμβολίαστων παιδιών ΔΕΝ είναι fake news, ούτε ψεκασμένες θεωρίες. Είναι πραγματικότητα. Αναρωτηθείτε γιατί συμβαίνει αυτό και μην κάνετε τους τζάμπα μάγκες.
Συμμερίζομαι τις επιφυλάξεις όσων δυσπιστούν καλοπροαίρετα για το εμβόλιο του Covid.
Δε συμμερίζομαι τους αρνητές της πανδημίας, της μάσκας, των εμβολίων,
τους "εγώ δεν ξέρω κανέναν να νόσησε",
τους "οι γιατροί τα παίρνουν για να δηλώνουν θανάτους από κορονοιό", τους "τσιπαρισμένους" κι όλους τους συνωμοσιολόγους ένθεν κι ένθεν.
Ο καθένας ας πορευτεί με το νιονιό που κουβαλάει.
Ναι, ο ελληνικός λαός πρέπει να έχει πρόσβαση σε περισσότερα του ενός εμβόλια που έχουν γίνει με «πιο κλασικές μεθόδους» και είναι «πιο προβλέψιμα ως προς τις πιθανές μακροχρόνιες συνέπειες» και τα οποία είναι επιπλέον πιο φθηνά.
Και μάλιστα έτσι θα κλείνανε τα στόματα των συνωμοσιολόγων που αναρωτιούνται τι μας κρύβουν πίσω από το εμβόλιο.
Και επιπλέον θα διευκολύνονταν και ο μαζικός (δωρεάν) εμβολισμός χωρίς επιφυλάξεις.
Παρά τις όποιες λοιπόν επιφυλάξεις που μπορεί κι εγώ να έχω, λόγω του ό,τι είχα και έχω πολλούς φίλους μου που νόσησαν και μάλιστα άσχημα από τον κορονοιό,
φοβάμαι πολύ περισσότερο τις παρενέργειες της νόσου παρά αυτές του εμβολίου.
Φοβάμαι πολύ περισσότερο από το εμβόλιο τη διαιώνιση αυτής της κατάστασης και τα επακόλουθα που θα φέρει.
Η επιστήμη κατάφερε με τα εμβόλια να νικήσει όχι τις αρρώστιες αλλά τον ίδιο το θάνατο.
Εφόσον λοιπόν υπάρχει εμβόλιο που εγκρίθηκε από τους επιστήμονες τους κανονικούς κι όχι του διαδικτύου, όταν έρθει η σειρά μου, θα το κάνω κι εγώ.
Με κλειστά τα μάτια και πάλι.

Katerina Thesska