Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

11 Ιουνίου, 2022

"Απόβαση σε Ελληνικό Νησί και Ναυτικός Αποκλεισμός άλλου Νησιού"!


Μας έχουν πάρει τα αφτιά για την "απομονωμένη" Τουρκία και και πόσο ασφαλείς είμαστε που έχουμε ΝΑΤΟικές βάσεις στην πατρίδα μας.
Είμαστε; Αναρωτιέμαι.
Την ώρα που η Τουρκία απειλεί ανοιχτά με πόλεμο τη χώρα μας, γίνεται μια πολεμική άσκηση της Τουρκίας στο Αιγαίο με τη συμμετοχή της 22ης Εκστρατευτικής Μονάδας Πεζοναυτών και με το αποβατικό «USS Arlington» των ΗΠΑ και με τίτλο "απόβαση σε ελληνικό νησί και ναυτικός αποκλεισμός άλλου νησιού"!
Μάλιστα, με τη συμμετοχή των "συμμάχων μας" των ΗΠΑ η κατάληψη ελληνικού νησιού.
Εν τω μεταξύ, το αμερικάνικο αποβατικό Arlington πριν μεταβεί στην Τουρκία, έκανε διακοπές στην Αλεξανδρούπολη, στη νέα αμερικανοΝΑΤΟική βάση που εγκαινίασε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ !
Στην άσκηση αυτή (κατάληψη ελληνικού νησιού) συμμετείχαν και οι Γάλλοι! Ναι, αυτοί που "μας στηρίζουν" με την περίφημη ελληνογαλλική συμφωνία.
Οι Ιταλοί. Ναι, και αυτοί οι "σύμμαχοι" που με την "απομονωμένη" Τουρκία έχουν κάνει πολλές κοινές πολεμικές ασκήσεις στην Μεσόγειο.
Επίσης η Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βόρεια Μακεδονία. Όλοι "σύμμαχοι μας".
Τελικά οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις στην Ελλάδα που θα αποτελούσαν ανάχωμα και τον φόβο της Τουρκίας χρησιμοποιούνται εξίσου από την ΝΑΤΟική Τουρκία!
Αναρωτιέμαι, τελικά αυτές οι αποβατικές ασκήσεις σε ελληνικά νησιά αποτελούν μέρος της αποτρεπτικής στάσης του ΝΑΤΟ;
Να κοιμόμαστε ήσυχοι όπως άκουσα να λένε Έλληνες στρατιωτικοί;

Για να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να λείπει το μισό Αιγαίο, όπως έγινε και με την Κύπρο;

Thesska Katerina


Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Οι ΗΠΑ και οι άλλοι ΝΑΤΟικοί αγνόησαν τις παροτρύνσεις της Ελλάδας και συμμετείχαν στην άσκηση «Efes»

Αμερικανός αλεξιπτωτιστής συμμετέχει στην τουρκική άσκηση κατάληψης νησιού


Την συμμετοχή των ΗΠΑ και άλλων 36 χωρών στην άσκηση «Efes», η οποία πραγματοποιήθηκε έχοντας ως σενάριο την κατάληψη ενός μικρού νησιού και τον ναυτικό αποκλεισμό ενός μεγαλύτερου, τόνισε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η Ελλάδα κάλεσε περισσότερες από τις μισές να μην συμμετάσχουν. Σχεδόν κανείς δεν άκουσε τις παροτρύνεις της Ελλάδας και συμμετείχαν όλοι μαζί μας σε εκείνη την άσκηση, ειδικά οι ΗΠΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά, παρέχοντας μια ακόμη επιβεβαίωση ότι οι αμερικανοΝΑΤΟικοί «σύμμαχοι» -αυτοί που τάχα θα μας σώσουν από τον τουρκικό αναθεωρητισμό- ενισχύουν την επιθετικότητα της τουρκικής αστικής τάξης.

«Ευτυχώς, αυτή η επιτυχημένη άσκηση ήταν ένα καλό βήμα για να δοθεί η απαραίτητη απάντηση», πρόσθεσε. Επίσης, δήλωσε πως «έτσι θα πάει από εδώ και πέρα. Με σταθερά βήματα μπροστά. Όλοι θα δουν τι είναι αυτό το έθνος και τι μπορεί να κάνει, όπως είδαν στη χθεσινή άσκηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η αφρόκρεμα του ΝΑΤΟ παρούσα στο κρεσέντο προκλήσεων της τουρκικής κυβέρνησης!09/06/2022 19:14

ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Κάλεσε την Ελλάδα «να συνέλθει» και να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά09/06/2022 13:47
ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ


ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ
Καλεί Ελλάδα και Τουρκία «να αποφύγουν τη ρητορική που θα μπορούσε να αυξήσει περαιτέρω την ένταση»10/06/2022 20:07


ΚΙΝΑ - ΗΠΑ
«Δεν θα διστάσουμε να ξεκινήσουμε πόλεμο» για την Ταϊβάν δηλώνει το κινεζικό υπουργείο Άμυνας10/06/2022 19:54