Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Οι μακελάρηδες, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, k "η Γη και το Ύδωρ" απ' τους "σύγχρονους αριστερούς":

Από:
Έρχεται ο στόλος με τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα!!!
6.000 Αμερικανοί στα Χανιά με το πολεμικό αεροπλανοφόρο USS George Bush, για ''αναψυχή''...
Η περιφέρεια Χανίων δια του αντιπεριφερειάρχη της καλωσόρισε στα Χανιά το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ ''USS George Bush'' και ευχαρίστησε τον διοικητή της Βάσης της Σούδας για τον ελλιμενισμό του αφού όπως είπε θ' αποτελέσει ''τονωτική ένεση για την τοπική οικονομία''!!!
Μέσα σε δύο χρόνια, έχουν πραγματοποιηθεί από τα αεροσκάφη του αεροπλανοφόρου 16.000 αεροπορικές επιδρομές ''στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας''!!!

Και αφού σκόρπισαν τον θάνατο σε εκατοντάδες χιλιάδες αμάχους και δημιούργησαν καραβάνια προσφύγων στο ενδιάμεσο έρχονται και για ''αναψυχή'' στον τόπο μας... 
Σε μια περιοχή που φλέγεται ''κάποιοι'' παίζουν με την ζωή μας και μιλούν και από πάνω για ''τόνωση της αγοράς''!!!
η Είδηση:

6.000 Αμερικανοί τους οποίους μεταφέρει το πολεμικό αεροπλανοφόρο USS George Bush, αναμένονται από την ερχόμενη Δευτέρα στα Χανιά. 

Αυτό έγινε γνωστό σήμερα κατά την επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, του Διοικητή της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, Captain Brad J. Collins (Πλοίαρχος Μπραντ Τζ. Κόλινς), «με αφορμή την επίσκεψη του πολεμικού αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush (CVN-77) την επόμενη εβδομάδα στην πόλη μας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Χανίων.
Στην ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας, αναφέρεται επίσης ότι « ο Διοικητής ενημέρωσε τον κ. Βουλγαράκη ότι το πλοίο θα βρίσκεται στα Χανιά απότις 6 έως και τις 10 Φεβρουαρίου, με σκοπό την ξεκούραση και την αναψυχή τουπληρώματος, το οποίο απαριθμεί τα 6000 άτομα».
Ο Αντιπεριφερειάρχης, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση « εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την επίσκεψη αυτή, η οποία θα αποτελέσει τονωτική ένεση για την τοπική οικονομία, ειδικά αυτήν την περίοδο εκτός τουριστικής αιχμής. Κλείνοντας ο κ. Βουλγαράκης ευχαρίστησε τον Διοικητή για την επίσκεψη και την ενημέρωσή του».
.................................................................
Εμείς σαν blog θα προτείναμε στο κ. Αντιπεριφερειάρχη Χανίων και τους άλλους της πλειοψηφίας της περιφερειακής αρχής
να τους φιλοξενήσουν και στα σπίτια τους 
να "Γευτούν"
 οικογενειακώς 
την ανταπόδοση... της φιλοξενίας. 
............................................................................................


Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, επισημαίνει τον επικίνδυνο χαρακτήρα των συνεχών παραβιάσεων του εναέριου και θαλάσσιου χώρου, την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης για τα ελληνοτουρκικά σύνορα και τις απειλές από την Τουρκία για τη μη έκδοση των Τούρκων αξιωματικών.

Τα γεγονότα αυτά, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο υποτίμησης και εφησυχασμού όπως επιχειρείται από την κυβέρνηση και όσους τα παρουσιάζουν σαν κινήσεις «εσωτερικής κατανάλωσης». 
Η ευρύτερη περιοχή «βράζει» στην κυριολεξία από τους πολέμους , τις επεμβάσεις και τους σφοδρούς ανταγωνισμούς για τον έλεγχο των αγορών , των ενεργειακών και άλλων πόρων και των δρόμων μεταφοράς τους. 
Οι κυρίαρχες τάξεις των ιμπεριαλιστικών κρατών , των χωρών της περιοχής , ανάμεσά τους κι αυτές της Ελλάδας και της Τουρκίας , είναι μέσα στο «παιχνίδι».

Οι εξελίξεις κονιορτοποιούν τους μύθους για την «ασφάλεια και τη σταθερότητα» που δήθεν μας παρέχουν το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ενωση. 
Οι παραβιάσεις , οι απειλές κι όλες οι κινήσεις της Τουρκίας , γίνονται κάτω «από τη μύτη» της ΝΑΤΟικής αρμάδας, (που ναυλοχεί στην Σούδα), ΝΑΤΟ και ΕΕ στην πράξη στηρίζουν την τουρκική επιθετικότητα.

Επιβεβαιώνονται οι θέσεις μας για την Ευρωπαϊκή Ένωση , το ΝΑΤΟ και τους μεγάλους κινδύνους για τον ελληνικό λαό , από την εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς , τους πολέμους και τις επεμβάσεις για τα συμφέροντα των οικονομικών ισχυρών που περιβάλλονται με το μανδύα του «εθνικού συμφέροντος» και των «συμμαχικών υποχρεώσεων».

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι θα έρθει στα Χανιά για « αναψυχή» άλλο ένα αεροπλανοφόρο, όπως είχε γίνει και πριν λίγους μήνες, με σκοπό, το ξέπλυμα των ματωμένων από το αίμα αμάχων, δολαρίων τους. 
Οι αναμνήσεις από την τελευταία επίσκεψη στην πόλη μας είναι πολύ πρόσφατες, με τους καυγάδες των στρατιωτών, τους βανδαλισμούς και τις κλοπές που προκάλεσαν να υπάρχουν ακόμα στη μνήμη των συμπολιτών μας.

Για όλα τα παραπάνω καλούμε τον Χανιώτικο λαό σε πικετοφορία διαμαρτυρίας

Την Τρίτη 7 Φλεβάρη 6 το απόγευμα στην πλ. Δημ. Αγοράς των Χανίων.

Στην απέναντι όχθη και για τους δύο λαούς , είναι οι κυρίαρχες τάξεις που θέλουν τους λαούς υποχείριο στις δικές τους επιδιώξεις.

ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΑΞΕΩΝ

ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ

Για ΔΙΑΒΑΣΜΑ - ΜΕΛΕΤΗ:

Ένγκελς: Λουδοβίκος Φόιερμπαχ και το Τέλος της Κλασικής Γερμανικής Φιλοσοφίας

Φρίντριχ Ένγκελς ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  Καρλ Μαρξ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΑΠΟ ΤΟ 18...