Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΠΑ:284 εκατομμύρια δολάρια για την προώθηση προγραμμάτων αλλαγής του καθεστώτος στην Κούβα

Η Josefina Vidal καταγγέλει βορειοαμερικάνικη υποστήριξη στα ανατρεπτικά σχέδια

http://cubaniagriega.blogspot.gr/2016/08/josefina-vidal.htmlγενική διευθύντρια ΗΠΑ του Υπουργείου Εξωτερικών της Κούβας Josefina Vidal κατήγγειλε σήμερα τις ΗΠΑ για χρήση του ιντερνέτ ως μέσο προώθησης της εσωτερικής υπονόμευσης στο νησί.
Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter η διπλωμάτης επισημαίνει ότι δεν τους αρκεί η παράνομη χρήση του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης ενάντια στην Κούβα, αλλά επιμένουν και στη χρήση του διαδικτύου ως όπλο ανατροπής.

Η Vidal δημοσίευσε ένα κείμενο στον ιστότοπο Cubadebate με τίτλο “Με χρήμα του φορολογούμενου των ΗΠΑ θα χρηματοδοτηθεί η συνάντηση για την ανατρεπτική χρήση του ιντερνέτ στην Κούβα”.
Στην δημοσίευση αναφέρεται ότι στην πόλη του Μαϊάμι θα φιλοξενηθεί η συνάντηση στα πλαίσια των ανατρεπτικών προγραμμάτων της κυβέρνησης των ΗΠΑ ενάντια στην Κούβα, που επιμένουν στη διάρκεια της προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα. Επισημαίνεται επίσης ότι η συνάντηση θα χρηματοδοτηθεί μέσω του Γραφείου Ραδιοφωνικών Εκπομπών στην Κούβα, αυτού που διαχειρίζεται το Radio & ΤV Mιami.
Σκοπός της διάσκεψης είναι ¨”να συν-ευρεθούν “ανεξάρτητοι” δημοσιογράφοι του νησιού με ψηφιακούς καινοτόμους που επιδιώκουν την αλλαγή του καθεστώτος της Κούβας μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών”, αναφέρει το Cubadebate. 
Τέλος, ο ιστότοπος σημειώνει ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών διατέθηκαν στη χώρα αυτή, 284 εκατομμύρια δολάρια για να προώθηση προγραμμάτων αλλαγής του καθεστώτος στην Κούβα. 

ο λαός: για τα κέρδη της διεθνούς μαφίας, στην οποία έχουν υποταχθεί πολιτικές ηγεσίες, υπηρετώντας τα συμφέροντα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου.


Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ...
Σε αυτούς τους δήθεν ευαίσθητους με την πείνα του κόσμου, που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο διανομής των τροφίμων σε άπορους πατρινούς, με ευθύνη του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, τους πρέπει η εξής απάντηση : 
Η ντροπή ανήκει ολάκερη σ΄εσάς τους υποκριτές, που ξερογλείφετε (ακόμα) αυτούς τους κυβερνώντες (πρώην και νυν), που καταδίκασαν εκατομμύρια Έλληνες στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Που εν έτει 2016 όπου η Επιστήμη βρίσκεται στο απόγειό της, 
στέλνουν στην ουρά χιλιάδες ανθρώπους για να τους μοιράσουν από …μισό κοτόπουλο !
Κι εσείς, αντί να ντρέπεστε γι αυτή την κατάντια 
–που και με τη δική σας στήριξη συνεχίζουν να εξαθλιώνουν έναν ολόκληρο λαό– σας ενοχλεί δήθεν η εικόνα των πεινασμένων 
κι όχι το τέρας που βρίσκεται πίσω από την εικόνα…
Κανονικά τέτοιου μεγέθους διανομές τροφίμων και συσσίτια, πρέπει να γίνονται έξω από τη Βουλή ή έξω από το Μαξίμου ! 
Να αποθανατίζουν αυτές τις εικόνες και τα ξένα Μ.Μ.Ε. για να τις βλέπει όλος ο πλανήτης !

Να μάθει όλος ο κόσμος πως μια πλούσια χώρα σαν την Ελλάδα, 
που διαθέτει τα πάντα κι έχει τεράστιες δυνατότητες, 
εξαθλιώνεται ο λαός της 
για τα κέρδη της διεθνούς μαφίας, στην οποία έχουν υποταχθεί πολιτικές ηγεσίες, υπηρετώντας τα συμφέροντα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου.