Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018

ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΊΟΙ ΜΟΥ, ΕΊΣΤΕ ΈΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑΚΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΏΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ?!!ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ:

Ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην οικονομία και τις τράπεζες


Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην οικονομία και τις τράπεζες:
«Η πρόσφατη απότομη πτώση των τιμών ορισμένων τραπεζικών μετοχών πυροδότησε έντονες συζητήσεις αναφορικά με την αιτία τους, τις επιπτώσεις που έχουν οι μεταβολές αυτές και μια συζήτηση σχετικά με μια εναλλακτική διαχείριση, που θα μπορούσε να αποφύγει τέτοιες εξελίξεις. 
Είναι νωρίς για να εξαχθούν ολοκληρωμένα, ασφαλή συμπεράσματα και ορισμένες πλευρές πρέπει να εξεταστούν περαιτέρω. Ωστόσο, ορισμένα συμπεράσματα προκύπτουν αβίαστα και επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις που έχει κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα το ΚΚΕ.
1. Η αναταραχή στο Χρηματιστήριο αποδεικνύει πως το κλίμα εφησυχασμού και κανονικότητας, που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση, είναι τελείως επίπλαστο. Η καπιταλιστική ανάπτυξη στην Ελλάδα είναι εύθραυστη και αρκεί ένα ελαφρύ σοκ για να την εκτροχιάσει.
2. Στον καπιταλισμό, σε κάθε καπιταλιστική χώρα, πάντα υπάρχουν κερδοσκοπικά παιχνίδια, λόμπι, shortάκηδες, που θησαυρίζουν με την πτώση των τιμών των μετοχών, που όμως δεν οδηγούν σε κατάρρευση των τιμών των μετοχών, όταν δεν υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι. Η κερδοσκοπία, ως εξήγηση της κίνησης των μετοχών, δεν μπορεί να απαντήσει γιατί για παράδειγμα δεν υπάρχουν άλλοι που να βλέπουν ως επενδυτική ευκαιρία τις μαζικές πωλήσεις σε χαμηλή τιμή, αντισταθμίζοντας την αρνητική τάση.
3. Στην πραγματικότητα, η κίνηση των τιμών των μετοχών αντανακλά ως ένα βαθμό το αντικειμενικό πρόβλημα των τραπεζών. Η κεφαλαιακή βάση των τραπεζών δεν είναι επαρκής. Τα "κόκκινα" μη εξυπηρετούμενα δάνεια είναι πολύ υψηλά και η αποπληρωμή τους είναι αβέβαιη. Γι’ αυτό το λόγο οι τράπεζες δυσκολεύονται να αντλήσουν κεφάλαια από τις διεθνείς αγορές κεφαλαίων.
4. Τα "κόκκινα" δάνεια αντανακλούν μια επίδραση της καπιταλιστικής κρίσης στο τραπεζικό σύστημα. Μεγάλο μέρος των κεφαλαίων που δάνεισαν οι τράπεζες έχουν καταστραφεί στην πράξη, είτε με τη μορφή επιχειρηματικών είτε με τη μορφή στεγαστικών δανείων. Ωστόσο, μεγάλο μέρος αυτής της καταστροφής κεφαλαίων δεν έχει ακόμα "περάσει" στα κατάστιχα των τραπεζών, γι΄ αυτό θα έχει συνέπειες ως προς την οικονομική τους θέση.
5. Το πρόβλημα αυτό, διαχείρισης της υπερχρέωσης και ελεγχόμενης απαξίωσης των δανεισμένων κεφαλαίων, δεν αφορά μόνο τις ελληνικές τράπεζες. Αφορά τράπεζες σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ευρώπη, ειδικά τις ιταλικές τράπεζες. Η υπερχρέωση κρατών, επιχειρήσεων, λαϊκών καταναλωτών δεν είναι τίποτα άλλο παρά έκφραση αυτής της υπερσυσσώρευσης κεφαλαίου. Γι’ αυτό και η χρηματοδότηση της διαχείρισης των "κόκκινων" δανείων στην Ελλάδα τελικά συνδέεται άμεσα με την αντιπαράθεση Γερμανίας, Γαλλίας και Ιταλίας στην Ευρωζώνη, με τις αντιθέσεις ΕΕ - ΗΠΑ και γενικότερα με τη διαχείριση της υπερχρέωσης σε παγκόσμιο επίπεδο.
6. Παράλληλα, οι κινήσεις στις τραπεζικές μετοχές δεν έχουν μόνο στενό οικονομικό περιεχόμενο. Αντίθετα, αφορούν τόσο τον έλεγχο του εγχώριου τραπεζικού συστήματος και την επιρροή στην εγχώρια οικονομία, όσο και ευρύτερες πιέσεις που σχετίζονται με τη στάση της χώρας σε διεθνή ζητήματα από τα Βαλκάνια μέχρι τη Μέση Ανατολή.
7. Το ενδεχόμενο ανάγκης ενός νέου πακέτου κρατικής στήριξης των τραπεζών είναι ανοικτό. Το ευρωπαϊκό πλαίσιο λειτουργίας των τραπεζών, σε μια τέτοια περίπτωση, καθορίζει την υποχρεωτική συμμετοχή όχι μόνο των μετόχων, αλλά και των καταθετών. Η πολιτική της ΕΕ δεν αποκλείει και την προοπτική “κουρέματος” των καταθέσεων σε περίπτωση νέας ανακεφαλαιοποίησης.
8. Οι εξελίξεις στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα το επόμενο διάστημα είναι κάθε άλλο παρά βέβαιες, αφού συναρτώνται από την πορεία της εγχώριας και της διεθνούς οικονομίας, την πιθανότητα εκδήλωσης νέας κρίσης, τις πιέσεις και τα παιχνίδια που ασκούνται στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα. Η κυβέρνηση θα επιτείνει τις προσπάθειές της να μεταφέρει το βάρος της κρίσης στους λαϊκούς καταναλωτές, είτε επιταχύνοντας τους πλειστηριασμούς είτε κουρεύοντας τους μικροκαταθέτες. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι, ΕΕ, κυβέρνηση, ΣΕΒ, ΔΝΤ, συμφωνούν σ’ αυτό.
9. Η Νέα Δημοκρατία τοποθετείται απέναντι στις τελευταίες εξελίξεις με βάση τη συνολικότερη κριτική της προς την κυβερνητική πολιτική και εγκαλεί την κυβέρνηση για διαχειριστική ανικανότητα, αναποτελεσματικότητα και τυχοδιωκτισμό, που φρενάρουν τη δυναμική της καπιταλιστικής ανάπτυξης, κρατώντας τη χώρα “εκτός αγορών”. Η προσέγγιση αυτή συγκαλύπτει ότι, τελικά, τα σημερινά προβλήματα του τραπεζικού συστήματος δεν είναι τίποτα άλλο παρά το αποτέλεσμα της καπιταλιστικής ανάπτυξης, που συνδυάστηκε με υψηλή δανειοδότηση και της νομοτελειακής εκδήλωσης της καπιταλιστικής κρίσης. Τα προβλήματα των τραπεζών δεν είναι προβλήματα διαχείρισης, αλλά του ίδιου του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης.
10. Το ΚΚΕ προειδοποιεί την κυβέρνηση να μη διανοηθεί να φορτώσει, με οποιονδήποτε τρόπο, τα βάρη των τραπεζών στις πλάτες του λαού. Καλεί τους εργαζόμενους, το εργατικό - λαϊκό κίνημα να συμπορευθεί μαζί του, να συγκρουστεί με κάθε τέτοια λύση, να συγκρουστεί με το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα, που παράγει κρίσεις, φτώχεια και πολέμους».

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠ' ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΩΝ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ -ΛΑΤΡΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ !!

Απίστευτο!
Κάποιος φοιτητής είχε βάλει πριν από 5 χρόνια ως σχόλιο στον τοίχο του Κλεάνθη Κωνσταντινούδη, (του καθηγητή των ΤΕΙ Σερρών που απαιτούσε χρήματα για να περάσει τους φοιτητές και σεξουαλικές χάρες για να περάσει τις φοιτήτριες,), την παρακάτω καταγγελία που έγινε το 2012.
Κάτω απ την καταγγελία υπάρχουν σχόλια φοιτητών που αναφέρουν πως η κατάσταση διαρκεί πολλά χρόνια πριν.
Ακατανόητο πως όλα αυτά τα χρόνια οι αρχές του ΤΕΙ δεν ασχολήθηκαν με το θέμα.
Να οφείλεται άραγε στο γεγονός πως ο κ Κωνσταντινούδης είναι και λάτρης της Χούντας, όπως δείχνει το ποστ του της 21.4 2011;
(Σημειωτέον πως μπήκα στον τοίχο του και παρ' όλο που δεν είμαστε φίλοι και δεν μπορώ να δω όλες τις αναρτήσεις του, έφριξα με όσα είδα, με τις ανορθογραφίες του σε ελληνικά και γαλλικά, με την καθημερινή ανάρτηση προβλέψεων των ζωδίων(!), πράγματα απαράδεκτα για κάποιον που είναι
δάσκαλος! )

Από: 
EDOSAFAKELAKI.ORG
ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΟΥ:
Η γνωστή ιστορία του καθηγητή που σίγουρα γνωρίζει η Ελλάδα. Είναι ενας καθηγητής στο Τ.Ε.Ι. Σερρών, που θέλει απο τους φοιτητές να του κάνουν ένα μικρό "χρηματικό&...
Γεωγραφική Περιοχή:
--Νομός Σερρών
Ημερομηνία:
Οκτώβριος, 2012
Υπηρεσία:
Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και ΑθλητισμούΠοσό: 1.200€
Περιγραφή:
Η γνωστή ιστορία του καθηγητή που σίγουρα γνωρίζει η Ελλάδα. Είναι ενας καθηγητής στο Τ.Ε.Ι. Σερρών, που θέλει απο τους φοιτητές να του κάνουν ένα μικρό "χρηματικό" δωράκι ( το 1/4 του μισθού του υποθέτω). 
Είμαι φοιτητής επι 9 χρόνια...ΓΙΑΤΙ??? 
Στο 4ο έτος κατάφερα να περάσω όλα τα μαθήματα εκτός απο ένα!!!. 
Έλεγα μέσα μου "ενα μάθημα μου έμεινε!! θα το διαβάσω ενα εξάμηνο και θα το περάσω". 
Σε κάθε εξεταστική έδεινα το μάθημα μου, αλλά.....με έκοβε. Γιατί? 
Επειδή δεν του έδωσα το φακελάκι του. προσπάθησα μήπως ...μήπως και καταφέρω να το βγάλω αλλα....μάταιη η προσπάθεια. 
Ζήτησα αναβαθμολόγηση του γραπτού μου αλλα μου είπε με ένα πολύ κρύο ύφος..... οτι και να κάνεις.... θα κοπίς. 
Μετά απο 5 χρόνια, έχοντας δώσει για πολλοστή φορά, πέρασα με φακελάκι των 1200€! Δυστυχώς φέτος δεν θα βάλουμε πετρέλαιο...

Αναδημοσίευση των Σχολίων της παραπάνω Σελίδας:

5 years ago ( 14:45 PM )
Pera apo kataggelies........ Yparxei kamia xeiropiasth apodeiksh pou na deixnei oti ontws o sugkekrimenos kathighths ta kanei auta?? Mporei na exei mesa kai na thn vgazei ladi kathe fora alla auto den shmainei oti einai anikhtos!! Kati tha uparxei.......

5 years ago ( 18:36 PM )
An den ton pareis se kanena upogio kai den arxiseis na tou koveis ta daxtila ena ena siga siga douleia den kaneis... Oi katagkelies kaliptonte me ta mesa... eno an tou ti stiseis na doume an tha to ksana kanei...

5 years ago ( 19:54 PM )
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ

5 years ago ( 20:28 PM )
Το θεμα ειναι πως πρεπει ολοι να κυνηθουμε αμεσα και οχι να περασει πολυς καιρος γιατι παλι θα ξεχαστει το θεμα

5 years ago ( 21:11 PM )
1ον δεν ερχεται ο ιδιος για να παρει τα λεφτα οποτε ουτε καμερα μπορουμε να βαλουμε ουτε να τον ηχογραφησουμε

5 years ago ( 21:35 PM )
Κάντε καταγγελία και στο teleiakaipavla.gr.

5 years ago ( 22:19 PM )
Το να προσημειωθουν τα χρήματα ,να ενημερωθεί η αστυνομία και να πιαστεί επ΄αυτοφώρο,(εγω το έκανα σε άλλον διεφθαρμένο λειτουργό) το έχετε σκεφτεί?Ας το τολμήσει κάποιος!

5 years ago ( 22:26 PM )
den erxetai o idios na ta parei ta lefta stelnei tsirakia tou. kai na ton plirwseis den einai sigouro pws tha peraseis kiolas. pantws egw proswpika protimo na me auta ta lefta na paw ena taksidi para na tou ta dwsw

5yea rs ago ( 01:06 AM )
ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 years ago ( 01:11 AM )
ANTE RE THA KSEKINISEI I DIMOSIOTITA DE VLEPO TIPOTA STON ORIZONTA

5 years ago ( 08:35 AM )
Την ξερουμε πολυ καλα την υποθεση του ΤΕΙ Σερρων...τοσα χρονια φαγαμε κι εμεις στο κολο ΤΕΙ αυτο........εχει μαζευτει ολη η μαφια εκει, για να πηδαει βλαμμενες ανηθικες φοιτητριουλες, να πηγαινουν για "spa" με τους εν λογω καθηγητες και δηθεν προεδους των παραταξεων και "σοκολατοθεραπειες", να μην πω για ακινητα που δοθηκαν σε μεγαλοδημοσιογραφους για να αφησουν την υποθεση ως εχει.....υπαρχει γυναικα με παιδια που ειναι στο ΤΕΙ Λογιστικης πανω απο 10 χρονια και δεν μπορει να παρει πτυχιο ,λογω αυτου του λιγδιαρη σιχαματος που κοβει βολτες στο ΤΕΙ μηπως και πιασει κανενα κολαρακι ή φαει τζαμπα σε κανενα ταβερνακι... αηδιαστικες καταστασεις......ειναι πολλοι οι μπλεγμενοι στην υποθεση για τα καλα...... δυστυχως αυτη ειναι η Ελλαδα που εχουνε,φυσικα και βγαζω τον εαυτο μου εξω γιατι δεν εχω συμβαλει καθολου, χτισει τοσα χρονια....

5 years ago ( 09:26 AM )
oloi ligo polu exoume sumbalei s auto... gt t afhnoume na perasei etsi.... xwris na enno8oume oloi oi foithtes k na enantiw8oume pros olo auto... kaneis dn mporei na kanei kati an den kinh8oun prwta oi foithtes... ggi auto mhn lete bgazw eksw ton euato m gt dn sunebala s auto... alla nai sunebales k su k egw k oloi gt den kanoume kati na ton stamathsoume oloi mazi!!

5 years ago ( 09:53 AM )
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΩ 2 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΣΕ ΠΕΡΝΑΕΙ.3 ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΗΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Ν ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΠΤ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

5 years ago ( 09:53 AM )
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΩ 2 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΣΕ ΠΕΡΝΑΕΙ.3 ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΗΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Ν ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΠΤ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

5 years ago ( 09:57 AM )
Παιδιά πρέπει να μαζευτούμε να κάνουμε ΟΛΟΙ μαζί κάτι εμείς είμαστε αυτοί που στηρίζουμε το τει και όχι το τει εμάς.

5 years ago ( 10:39 AM )
nai re paidia den ginete allo auti i katastasi. mexri pote 8a tous kaliptoume gt auto kanoume otan to voylonoyme......thn exei dei kai kapoios o sixamenos. eleos den ginete na xrwstame mono ta kwlomathimata tou kati prepei na ginei . g ayto eftase i xwra s auth thn katastash gt tosa xronia oloi kaliptoun katasteseis kai o ka8enas koitaei tin parti tou .....FTANEI ALLOOOOOOO

5 years ago ( 10:49 AM )
ακούω και εγώ χρόνια γι αυτόν ρε παιδιά αλλά δεν ήξερα καν πώς είνια.απο το τει θεσσαλονικης που τελείωσα αλλά σε άλλο τμήμα όχι λογιστικής.έιχα φίλουσ ξαδέρφια γνστούς που τν είχαν και υπέφεραν πραγματικά.είχαμε και εμείς στο τμήμα αγροτικής ανάπτυξης έναν αλλά όχι σε αυτή την κατάσταση.5-10 άτομα στο εξάμηνο περνούσαν αλλά επειδή πραγματικά είχε εγκεφαλικό θέμα το άτομο αλλά πάλι καλα δεν έπερνε φακελάκι ή τα αντίστοιχα του κωνσταντινούδη.τίποτα δε γίνεται με αυτούς τους ηλίθιους ποθ θέλουν να λέγονται καθηγητές.ένα μαύρο χάλι είνια αυτός.ούτε την ηλικία του δε λέει.σιγά δλδ ποιός νομίζει ότι είνια.αφού φαίνεται ότι φοράει και περούκα.τι το παίζει τεκνό δλδ?αίσχος ντροπή.ένα χέρι ξύλο θέλει.ασ το αναλάβει κάποιος.έχω άτομα γνωστά που μπήκαν λογοστική φέτος και τους είχα προειδοποιήση γι αυτόν.κρίμα

5 years ago ( 10:59 AM )
prepei na parei ena gero ma8ima o sixamenos gliwdis tipos........kserw k gw periptwsh enos foithth pou pe8anan oi goneis t se troxaio autos itan fantaros k xrwstouse mono t ma8ima tou..... ebale kone gnwsto tou konstantinoudi kai se 4 sinexomenes eksetastikes den ton perase.........dld ti na peis...... asse pou einai stis serres ka8igiths, exei 2 logistika grafeia kai einai kai ka8igitis sta iek 8ess/nikhs se mathima organwsh kommwtikhs kai marketing......

5 years ago ( 13:42 PM )
Εμείς στη σχολή μας, μια κατά τα άλλα βαθύτατα θρησκευόμενη σχολή, περίπτωση...φακελακίου δεν τύχαμε-τουλάχιστον στα έτη τα δικά μας, αλλά ούτε και απο παλαιότερα είχε ακουστεί κάτι. Ωστόσο, πολλές φορές έτυχε καθηγητής συγκεκριμένος τουλάχιστον να περνάει κοπέλες στα μάθηματά του- τα οποίο σημειωτέον ήταν πάντα προφορικά- μόνο και μόνο γιατί του άρεσαν, μετά τα δέοντα φυσικά κοπλιμέντα και χοντροπεσίματα. Εμένα τουλάχιστον με έκανε ρεζίλι μπροστά σε άλλον καθηγητή και κάποιες φοιτήτριες όταν πήγα να τον ρωτήσω απο πού πρέπει να πάρω τα βιβλία του μαθήματός του και ο ίδιος άρχισε να μου λέει οτι χαίρεται πολύ όταν ωραίες γυναίκες μπαίνουν στο γραφείο του και να με ρωτάει πόσο ύψος έχουν τα πόδια μου. Και η πλάκα είναι οτι ακριβώς επειδή τον ήξερα τί είναι είχα πάει ντυμένη σαν το κρεμμύδι στη σχολή για να αποφύγω κάτι τέτοιο. Όταν πήγα να φύγω έκλεισε την πόρτα του γραφείου του, για να μου εξηγήσει για τον προμηθευτή του βιβλίου του κλπ. Ευτυχώς δεν έγινε τίποτα παραπάνω γιατί προφανώς κατάλαβε οτι ενοχλήθηκα απο το ύφος μου, αλλά απο τον τρόπο που με κοιτούσαν τα κορίτσια όταν βγήκαν απο το γραφείο του, κατάλαβα οτι ήταν σίγουρες οτι του έκατσα ή κάτι τέτοιο... Αργότερα μάθαμε οτι είχε ζητήσει απο άλλη 3ετή φοιτήτρια να πάει μαζί του σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό (δεν θυμάμαι πού), προκειμένου να φροντίσει να περάσει σε όλα τα μαθήματα και να πάρει πτυχίο. Το τί έγινε δεν το μάθαμε, αλλά τί να το κάνεις... Όταν φοιτήτριες του ίδιου του πρώην Υπουργού Οικονομικών και νυν προέδρου κόμματος έχουν απο δέκα ιστορίες η καθεμιά να διηγηθούν για το πώς τους έκοβε στα μαθήματά του γιατί δεν τον καθόντουσαν... Είναι και αυτό ένα είδος χρηματισμού. Σε είδος...

5 years ago ( 13:45 PM )
Γιατι δεν γινετε καμια συνευλευση ρε απο τουσ φοιτητες?τι περιμενετε?κοιμαστε ολοι..αλλα ειπαμε παρτυ με την δαπαρα ξερουμε να κανουμε..!ελλας ελλας η χωρα της πουστιας..

5 years ago ( 13:54 PM )
Εαν τον καλύψει ο πρόεδρος τότε το πιθανότερο είναι να απολυθεί και αυτός.

5 years ago ( 13:59 PM )
παιδες καλα ολα οσα αναφερετε,αλλα φταιμε εμεις οι φοιτητες και μονο εμεις..παλικαρε η κοπελια εδωσες 1200ε?γιατι δεν πηγες στο τμημα να ερθει ενας μυστικος μπατσος μαζι σου και την ωρα που θα απλωνε το χερι του να παρει τα 1200ε θα εβγαζε και ο μπατσος τις χειροπεδες και θα του τις περνουσε ως βαρχιολακι να κανει "τρικι τρακα" μεσα στην στενη..θα μου πεις δεν θα περνουσα το μαθημα,θα το περνουσες το επομενο εξαμηνο με αλλον καθηγητη που θα επερνε τα μαθημα του "gummy bear"...απο εκει και περα εβλεπα και βλεπω καθε φορα ειτε σε μαθημα ειτε σε εξεταστικη οι κοπελιες μας πηγαινανε και πανε λες και βγαινουνε στα μπουζουκια με το λιψο το μυαλο οτι αμα θα διξουν λιγο μπουτι και λιγο στηθακι θα αλλαξει κατι και θα τους βοηθησει!! που πας ρε κοπελια?μετα αυτος φταιει να σε κανει προταση να σε πηδηξει για να σε περασει αφου εσυ με το στυλ ντυσιματος σου του <<λες ελα πηδα με!>> απο την αλλη εμεις οι "καφροι" οι αντρες βλεπω πανε μερικοι κολο γλυφουνε τον "Ν...." ελα κυριε να σε κερασουμε κανα μπουκαλι στο κολομπαρο ή γινονται τσιράκια τους που του πανε τον καφε σε καθε μαθημα! θελω να πω με αυτεσ τις αναφορες στισ γυναικες και στους αντρες συναδελφους οτι φταιμε εμεις γιατι του εχουμε δωσει αυτο το δικαιωμα!θυμαμαι πρωτη μερα στο ΤΕΙ και το πρωτο που εμαθα ηταν γι αυτον,και καταλαβα τι παιζει ακριβως με αυτον τον τυπο και επαψα να φοβαμαι να δωσω μαθημα του στο 5ο εξαμηνο και μετα..!!θελω να πω μην τρωτε κουτοχορτο απο τα μεγαλυτερα εξαμηνα,βγαλτε συμπερασμα απο μονοι σας για τον εν λογω κυριο,και προπαντων μην του δωσετε ποτε δικαιωμα να σας πλησιασει!δεν χρειαζεται να σας ξερει καν!(οποιος ανακατευετε με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες)λεγαν οι παλιοι!!! ολα αυτα ειδα στα χρονια που ειμαι στο ΤΕΙ και αυτα ειναι τα συμπερασματα μου..και φιλε μου εσυ που εδωσες 1200ε εισαι βλακας για μενα,σιγα να μην του δωσω εγω λεφτα να εχει και να μην αγοραζει ενα καινουριο περουκινι μου ερχεται καθε φορα με το περουκινι του παππου του! και αυτο με τους μπατσους σκεφτειτε το οι επομενοι που θα κανουν την ιδια μαλακια ειναι ο μονος τροπος να ξεμπροσιαστει και να φυγει οριστικα απο το ΤΕΙ ευκολα γρηγορα και χωρις πολυ ντορο! και αν βρεθει υπερασπιστης του σε αυτο ο κυριος ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΤΕΙ ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ καλα θα κανει να μαζεψει πρωτα τις γκομενες του που εχει σε διοικητικες θεσεις και ειναι παντελως ασχετες με την εργασια της διοικησης... συγχωρεστε με για τα ορθογραφικα αν εχω. ευχαριστω ενας ταλαιπωρος φοιτητης

5 years ago ( 14:06 PM )
Πολυ στενος συγγενης,εφοριακος του ανωτατου κλιμακιου,εψαξε το θεμα μπας και μπορεσει να του τριξει τα δοντια με αλλους τροπους, και μου ειπε ".....ας το....ο ανθρωπος ειναιπολυ μπλεγμενος και εχει μεγαλο κεφαλι σε υπουργειο" νομιζω υπουργειο οικονομικων μου ειπε.....δεν ξερω η κατασταση ειναι τραγικη.....δεν θα ξεχασω ποτε,ενα μαθημα που ειχε παλιος καθηγητης ο οποιος ηταν πραγματικα πολυ δυσκολος να περασεις μαθημα του, λογω μεγαλων απαιτησεων που ειχε,και καλα εκανε, ηταν να βγει στη συνταξη. και η τελευταια φορα που εβαλε θεματα στο εν λογω μαθημα ηταν Ιουνιο,και απο την επομενη εξεταστικη του Σεπτεμβριου το επερνε ο Κωνσταντινουδης..... Λοιπον, ο καθηγητης παροτρινε τους φοιτητες να δωσουν το μαθημα του για τελευταια φορα ,αρκει να γραψουν εστω και λιγα σωστα γενικα πραγματα πανω στα θεματα,για να περασει οσους περισσοτερους μπορουσε....φανταστειτε το μαθημα ηταν στο 6ο εξαμηνο,κι εγω το δηλωσα οταν ημουν στο 3Ο για να το δωσω μπας και γλιτωσω......στην εξεταστικη γεμισε ολο το κτηριο της διοικησης και οικονομιας (3 οροφοι) το πισω αμφιθεατρο της Λογιστικης αλλα και το αμφιθεατρο του ΤΕΙ......πρεπει να ειχε πανω απο 1000 ατομα........πραγματικα απιστευτο......και σκεφτειται οτι ο καθηγητης που εβγαινε στην συνταξη ηταν ανθρωπος αυστηρος και απολυτος ,που δεν μπορουσες να τον μιλησεις και ευκολα,αλλα εσωσε παρα πολυ κοσμο......ομως δυστυχως δεν σωζεται ετσι η κατασταση.....πριν μπω στο ΤΕΙ ειχα γνωστους που μου τα ελεγαν αλλα δεν μπορουσα να συνειδητοποιήσω το προβλημα....

5 years ago ( 14:13 PM )
θα τον γαμησουμε αυτο θελει ο που

5 years ago ( 14:28 PM )
Αληθινη ιστορια απο πρωτο πρωτο χερι.........3 κοριτσια μαζι, δηθεν φιλες, οι 2 του καναν τα χατηρια,δεν ξερω μεχρι πιο σημειο ακριβως εφτασαν, η 3η δεν του εκανε τιποτα.....ηρθε η στιγμη της εξεταστικης, εκατσαν διπλα διπλα, αντεγραψαν η μια απο την αλλη ακριβως τα ιδια πραγματα.....οι 2 ανηθικες (για να μην πω κατι πολυ χειροτερο) πηραν 8 και 9 αντιστοιχα περνοντας το μαθημα, η 3η πηρε 0,5 ή 1 δεν θυμαμαι ακριβως.........οι περισσοτερες ιστοριες στο ΤΕΙ Σερρων ειναι αληθινες και συνεχιζονται να γινονται.....οποιος δεν τα ζησει απο κοντα δεν μπορει ουτε καν να αντιληφθει την εκπορνευση της καταστασης.....ακομα και απο φοιτητες που εχουν παει στο λογ. γραφειο του για 6μηνη πρακτικη,τους εχει κλεψει τα λεφτα που δικαιουνταν απο το ΤΕΙ κανοντας ψευδη δηλωση για τον τοπο εργασιας και κατοικιας.......ξερω παιδι που την τελευταια μερα της πρακτικης του στο γραφειο του, πηγε σε τραπεζα να εισπραξει επιταγη ,γυρισε στο γραφειο δινοντας τα λεφτα και τον εβγαλε κλεφτη υποστηριζοντας οτι του εδωσε 500 ευρω λιγοτερα......τι να λεμε τωρα.......ο ανθρωπος προ 15ετιας εκδιοχθηκε απο το ΤΕΙ Θεσσαλονικης για σεξουαλικη παρενοχληση,και εν τελη βρηκε φωλια στο ΤΕΙ Σερρων ,οπου εγινε και μονικων καθηγητης και με τη βουλα........το μονο που μενει ειναι να γινει επιτιμος καθηγητης και στο harvard οπως ο Γιωργακης....."πως να καταστρεψεις τη ζωη ενος φοιτητη που ξεκιναει με ονειρα, πηδωντας τις φιλε του"..........

5 years ago ( 14:37 PM )
auto me tous mpatsous pou anafer8hke pio panw .... 8elw na ksana pw gt mallon den diabase ola t sxolia oti t xrhmata den t pernei o idios alla stelnei diko t atomo.....

5 years ago ( 15:20 PM )
περαστε τον 2 χερια ξυλο και ενα βερνικι και δεν θα ξανα κανει οτι εκανε

5 years ago ( 15:33 PM )
Υπήρχε κόσμος που ζητούσε επίμονα στοιχεία και το όνομα του στα πρώτα comments για να τον "κανονίσει". Το ΤΕΙ ονομάστηκε, το μάθημα επίσης, μέχρι ακόμα και ο "καθηγητής" ονομάστηκε. Λοιπόν ;;; Από τους φοιτητές είπαμε δε γίνεται κάτι (υπήρξατε οι περισσότεροι στη θέση τους, δε θα τους κρεμάσουμε κιόλας επειδή φοβούνται ή επειδή το έχουν ξαναδεί το έργο με τον συγκεκριμένο πολλές φορές και έχουν απογοητευτεί), πιο ψηλά σκαλώνει το πράγμα. Μπορεί κάποιος να κάνει κάτι; Διαφορετικά γιατί φτιάχτηκε αυτή η σελίδα (συγχαρητήρια by the way), για κουτσομπολιό ;

5 years ago ( 16:20 PM )
Παιδιά όντως είπαμε έχει μεγάλο μέσο...σε Υπουργείο...Και επίσης δεν μπορείτε συνέχεια να κατηγορείτε φοιτητές επειδή δεν τον βιντεοσκόπησαν όταν έπαιρνε τα χρήματα γιατί όπως σας είπαν και τα παιδιά πιο πάνω δεν πάει αυτός να πάρει τα χρήματα. Βάζει τα τσιράκια του!! Το θέμα είναι πως κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους!Αυτή τη φόρα ας γίνει κάτι και στην πράξη!!

5 years ago ( 16:35 PM )
Καλα ρε αυτος π εγραψε τ μεγαλο κειμενο κ εδωσε ενα link απο τν εταιρεια τ παλιου καθηγητη παει καλα??? Μπερδευτικες φιλε , εδω καταγγελουμε τον χοντρο δν κανουμε αβαντες σε αλλους καθηγητες.. Πιο πολυ για τον παλιο γραφεις παρα για το προβλημα.. ΟΚ συμφωνω καλος ητανε αλλα αν θεσ ανοιξε αλλο θεμα κ μιλα μονος σου με τις ωρες για τον παλιο καθηγητη..

5 years ago ( 16:42 PM )
Φίλε μου έχασες το νόημα του παιδιού...Ήθελε να δείξει πως είναι ένας αξιόλογος καθηγητής και πολύ πετυχημένος και παρόλο που είχε το θάρρος να τρέξει τον Κλεάνθη στα δικαστήρια δεν έγινε απολύτως τίποτα...και δεν δικαιώθηκε ούτε αυτός ούτε εμείς! Όλα αυτά κάτι πρέπει να μας λένε....

5 years ago ( 18:37 PM )
ο μόνος τρόπος να φύγει ο καθηγητής από την σχολή αυτή είναι εγγραφη καταγγελεια στην αστυνομία από 5 10 15 κοπέλες για σεξουλικη παρενόχληση . έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν . και στο δικό μου τει επίσης . δεν έχει σχέση αν ευσταθεί η όχι άμα βγει στα κανάλια που θα βγει, ο καθηγητής μπαίνει σε αργία μέχρι την μέρα της δίκης η διαφορετικά γίνεται αναγκαστική μετάθεση σε άλλο τει . αλλωστε γιαυτό τον λόγο δεν έφυγε απο τα τει της θεσσαλονικης

5 years ago ( 18:42 PM )
με τετοια ορθογραφικα καλα που δεν πηρατε και πτυχιο... >-)

5 years ago ( 19:30 PM )
1. CamerES παντού, 2. ΜικρόφωνΑ παντού, 3. Βιντεοσκόπηση καθώς θα βάζετε τα Χρήματα μέσα στο Φάκελο το οποίο θα είναι σημαδεμένο απέξω και όλα τα χρήματα να είναι καταγεγραμμένος ο αριθμός τους, 4. Να του τα παραδώσει/ουν Φοιτήτρια/τριες, 5. Υπογραφές απ' όλους τους "πρώην" του, 6. Social Media από πολλές πηγές, 7. Απεργία μέχρι να το μάθουν ..... οι Γιαπωνέζοι Και μετά Έγγραφή καταγγελία μέσω το σύλογο σπυδαστών (αν είναι συνεργάσιμοι) αν όχι, εισαγγελέα! Ισως κάποτε, κάπου να ξαναβρεί δουλειά, αυτός ή/και οι παδειά/συνεργάτες του! Μια ταινία: http://bit.ly/Puncture_TEI_Serrwn Μια εικόνα: http://bit.ly/Together_Ordinary_People SV

5 years ago ( 19:34 PM )
δωστε στοιχεια και μετα να μιλατε ολοι σαs .........

5 years ago ( 19:34 PM )
paidia aftos edw einai enas polu mpastardos an8rwpos pou prepei na pethanei... den uparxei allh lush gia na apalagoume apo afton

5 years ago ( 19:37 PM )
δωστε στοιχεια με αποδειξειs και μετα να μιλατε ολοι σαs .........

5 years ago ( 19:41 PM )
οταν σαs περνουσε τα μαθηματα εσαs και τουs φιλουs σαs δε μιλουσατε κ δε λεγατε τιποτα; τωρα που περασε ο καιροs και δεν τον εχετε αναγκη αρχιζετε να κελαηδατε; ολοι ειστε χωμενοι μεσα στο βουρκο............

5 years ago ( 19:48 PM )
KLEANTHIS KWNSTANTINOUDHS LEGETAI KAI PREPEI NA PETHANEI OLO TOU TO SOI GIA NA GLEITWSOUME

5 years ago ( 19:48 PM )
KLEANTHIS KWNSTANTINOUDHS LEGETAI KAI PREPEI NA PETHANEI OLO TOU TO SOI GIA NA GLEITWSOUME

5 years ago ( 20:00 PM )
Αμα εξω ειναι μερα, θες φωτομετρο για να πειστεις? Ολοι αυτοι που ζητανε αποδειξεις ειναι αξιοι της μοιρας τους και καλα ειναι να μη γραφουν αν δεν εχουν κατι να πουν.

5 years ago ( 20:00 PM )
Auton ton an8rwpo mporw na katsw na ton brizw gia olh mou thn zwh. Eimai foithths sthn logistikh 3o eksamino kai ekana antigrafh stis eksetaseis 6 apo tis 10 erwthseis pou mas ebale akribws mesa apo 1 tetradio pou eixa mazi mou. Me ekopse me 3. An zhthsh kapoios anabathmologisi sto mathima tou den tha to perasei oute se 1 ekkatomurio xronia. O tupos einai paparas kai to paizei kapios poulontas magia stous foithtes. O proedros tou TEI einai enas akoma mpastardos anthrwpos pou kaluptei ton legameno kathigith. P repei na fugoun kai oi 2 apo to ekpaideutiko sustima.

5 years ago ( 20:24 PM )
Εγώ είμαι στην πληροφορική αλλά πρέπει όλοι να κάνουμε κάτι.Αποφασίστε εσείς στη λογιστική τι πρέπει να γίνει και θα είμαστε όλοι οι φοιτητές μαζί σας.Άσχετο,έχει και facebook το σύχαμα.

5 years ago ( 20:34 PM )
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΡΑΨΕ 10 ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΟΛΟΙ......... ΕΛΕΟΣ

5 years ago ( 20:43 PM )
Ωραία φίλε μου κάτσε να κλέγεσαι τότε.....και περίμενε πότε θα πάρεις πτυχίο.(έχεις ένα θεματάκι στην κατανόηση κειμένου ε?κοιταξέ το)

5 years ago ( 20:45 PM )
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΣΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΕΧΕΙ "ΚΟΨΕΙ" ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!! ΑΛΛΟΙ ΔΕ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΧΟΛΗ, ΛΟΓΩ.....ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ -ΚΥΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ, ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΟ. ΕΑΝ ΚΥΡΙΕ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ!!! ΑΛΛΑ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: Ο ΕΚΑΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΧΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ, ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ......

5 years ago ( 20:49 PM )
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΤΟΜΣΕΝ;

5 years ago ( 20:50 PM )
kante group o kathigitis ton serron pou pernei fakelakia kai parenoxli seksoyalika fititries etsi tha mazeytoyn poloi apo ta palia xronia kai tha ginoyme para poloiiiiiiiiiiiii

5 years ago ( 20:52 PM )
kai kati alo ego de eixa dosi mathima tou gt ta eixa alaksei me alla mathimata eseis de mporeite na to kanete?

5 years ago ( 20:52 PM )
ΣΩΣΤΟ!!!!!