Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

ΤΑ ΧρυσΑυγουλα ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ !!


Μπορεί οι φίλοι του αθλητισμού και κάθε Έλληνας πολίτης να χαίρεται σήμερα (σ.σ χθες) για την αναγνώριση του πρώτου Έλληνα μπασκετμπολίστα, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ως MVP στο NBA, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους πωρωμένους ναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Και δεν αναφερόμαστε σε κάποιο χρυσαυγίτικο προφίλ στο facebook αλλά στο επίσημο σάιτ της Χρυσής Αυγής Ιονίων Νήσων. Αναδημοσιεύουμε το σχόλιο και το λινκ (σε archive) για να θυμίσουμε την αρρώστια του ρατσισμού και του ναζισμού που εκπροσωπεί η συμμορία των νεοναζί μαχαιροβγαλτών του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη.
Για τον σκυλάραπα και τους βρωμοραγιάδες σκατοελληνόφωνους που αποδίδουν τον ύψιστο τίτλο του Έλληνος σε κάθε κουράδα που μολύνει αυτή τη στιγμή τον Ελλαδικό χώρο, έχω αναφερθεί εκτενώς. Αυτό όμως το “… στο σπίτι μου υπάρχει νιγηριανή κουλτούρα, δηλ. ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΩΝ, ΥΠΑΡΞΗ ΗΘΩΝ” …με τελείωσε! Ιδού που καταντήσατε την Ελλάδα και τους Έλληνες, αριστερά και δεξιά κοπρόσκυλα …να μας ξεφτιλίζουν παγκοσμίως μέχρι και οι αραπάδες! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ… ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ!!!
Ο Γιάννης δεν χρειάζεται βέβαια να απαντήσει, το έχει κάνει στο παρελθόν εκεί που πραγματικά μετράει: