Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

06 Μαρτίου, 2022

Ο Νίκος Μπογιόπουλος για τον πόλεμο στην Ουκρανία

 

&
Μπογιόπουλος Νίκος:
O Κυριάκος Ντασιοβασίλης που έζησε επί 12 χρόνια στην Ουκρανία και συγκεκριμένα από το 2010 μέχρι και πριν από 20 μέρες όπου γύρισε στην Ελλάδα ήταν πραγματικά αποκαλυπτικός για τα γεγονότα που οδήγησαν στην σημερινή πολεμική τραγωδία της χώρας.
Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Ντασιοβασίλης αναφέρθηκε:
— Στο ωμό πραξικόπημα του 2014 που όπως είπε το οργάνωσε η Αμερικάνικη πρεσβεία σε συνεργασία με την Ουκρανική διασπορά του Καναδά και της Αμερικής οι οποίες το χρηματοδότησαν.
— Στον πρώτο νόμο της πραξικοπιματικής κυβέρνησης που ήταν να βγάλει εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας και επιτεθεί σε όλη την υπόλοιπη αντιπολίτευση.
— Στα τραγικά γεγονότα της Οδησσού που οδήγησαν στον θάνατο 60 ανθρώπων στην πυρπόληση του Συνδικάτου.
— Στη δράση των 5 νεοναζιστικών και φασιστικών ταγμάτων που δρουν στην Ουκρανία (Αζοφ, Δεξιός Τομέας, Ντανμπάρ, Δνίπερ, Αντρά) που σκότωναν, βίαζαν γυναίκες και κόρες των Ρωσόφωνων και έκλεβαν τα υπάρχοντα τους.
— Στην καταπάτηση της συνθήκης του Μινσκ.
— Στις κάλπικες υποσχέσεις του Ζελένσκι για «ειρηνική επίλυση» της κρίσης στο Ντονμπάς, οι οποίος γρήγορα τις αναίρεσε και προχώρησε σε ανοιχτή συνεργασία με τάγματα εφόδου.
— Στην βίαιη επέμβαση της Ρωσίας που έχει προκαλέσει τεράστιο πόνο στον Ουκρανικό λαό και έχει βυθίσει τη χώρα στο χάος.
Ακούστε όλη την συνέντευξη:



«Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν Δικούς Τους ανθρώπους» καταγγέλλει Γαλλίδα δημοσιογράφος

απο:  Viva.La.Revolucion: «Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν Δικούς Τους ανθρώπους» κα...:   Γαλλίδα δημοσιογράφος καταγγέλλει: «Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν δικούς τους ανθρώπους»
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ


Η δημοσιογράφος και πολεμική ανταποκρίτρια Anne-Laure Bonnell, με έδρα την περιοχή Donbass, σε συνέντευξή της στο γαλλικό κανάλι CNews κατήγγειλε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις ήταν αυτές που εξαπέλυσαν σφοδρό βομβαρδισμό στο Donbass.

Απαντώντας στην ερώτηση εάν οι αεροπορικές επιδρομές έγιναν από την Ουκρανία ή τη Ρωσία, η Anne-Laure Bonnell είπε: 
«Από την πλευρά μου, ο βομβαρδισμός γίνεται από την Ουκρανία. Οι Ρώσοι βρίσκονται στο κέντρο της χώρας, στην ανατολική πλευρά, όπου βρίσκομαι στο Ντονμπάς».
«Και στο Ντόνετσκ ο βομβαρδισμός γίνεται από τις ουκρανικές αρχές. Λυπάμαι που σοκάρω τους followers και όλους, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.”
Και συνέχισε, 
«Δεν υπερασπίζομαι τον Πούτιν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι κοντά σε πολίτες. Δεν παίρνω θέσεις. Αυτό που λέω είναι απλώς η αλήθεια και το γεγονός ότι είναι Ουκρανικός στρατός που βομβαρδίζει τους δικούς του ανθρώπους και τα παιδιά ζουν σε υπόγεια καταφύγια».