Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

Γιάννενα: Δες Τι παθαίνουν οι Μπράβοι της εργοδοσίαςΜια εύκολη συνταγή, σε τρία απλά βήματα, για λαχταριστούς παρακρατικούς τραμπούκους, με κόκκινη ζουμερή σάλτσα.

Μία εύκολη κι απλή συνταγή που μας έρχεται απευθείας από τα Γιάννενα, από τη σημερινή επίθεση εργοδοτικών μπράβων στην απεργιακή φρουρά έξω από τα ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ
Υλικά: αλυσίδες περιφρούρησης, ένα μάτσο τραμπούκοι της εργοδοσίας και αγνό, ταξικό ξύλο.

Πρώτο βήμα: συγκεντρώνεσαι μαζί με τα υπόλοιπα μαντρόσκυλα της αγέλης και κάνετε καταμερισμό δουλειάς.

Δεύτερο βήμα: παίρνεις τα σύνεργα της δουλειάς (λοστούς, σίδερα κτλ) και ξεκινάς τις προκλήσεις στους εργάτες.

Τρίτο βήμα: παίρνεις την απάντηση που σου αξίζει, τρως της χρονιάς σου και πασαλείφεις το πρόσωπό σου με κόκκινη, ζουμερή σάλτσα.

Τελικό αποτέλεσμα: βάζεις την ουρά στα σκέλια και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.
Μες σε πέντε λεπτά, ο τραμπούκος σας είναι έτοιμος και παραδοτέος στα αφεντικά του για να περιποιηθούν τα τραύματά του και να επεξεργαστούν το μάθημα που πήρε.
Περαστικά…
*************


Καταδικάζω τη λαοθάλασσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και της ΓΣΕΕ που στις 10.30 το πρωί καλούσαν σε απεργιακή συγκέντρωση και πήγα και ήταν μόνο ένας μπουτζουκτσής που έκανε πρόβες για να παίξει σε άδεια πλατεία.
Τον καταδικάζω από όπου κι αν προέρχεται, γιατί κάποιον άλλον δεν είδα.
Στα μεγάφωνα ακουγόταν χαμηλόφωνα, για να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα, αφού μεταξύ τους ήταν, κάποια έντεχνα κομμάτια άσχετα με την ημέρα.
Η εξέδρα καρφωνόταν εκείνη τη στιγμή και οι διοργανωτές εργατοπατέρες του ΕΚΘ πρέπει, μάλλον, να μην είχαν ξεκινήσει ακόμη από τη θαλπωρή των σπιτιών τους...
Την ίδια στιγμή στις 10.30πμ σε μια άλλη απεργιακή συγκέντρωση, λίγα μέτρα παρακάτω, σε μια άλλη πλατεία,
  οι απομονωμένοι του ΠΑΜΕ που είχαν ξυπνήσει από το άγριο χάραμα για την περιφρούρηση της απεργίας , είχαν βάλει στη διαπασών επαναστατικά-πολιτικά τραγούδια και δεν μπορούσες να τους μετρήσεις!! 
Για τέτοια απομόνωση μιλάμε...

14/12/17
*************

Στη μάχη της περιφρούρησης (ΦΩΤΟ)

Έξω από την Δωδώνη στα ΓιάννεναΈξω από την Δωδώνη στα Γιάννενα
Αξημέρωτα ακόμη, εργαζόμενοι από κάθε κλάδο, σε διάφορες πόλεις της χώρας, περιφρουρούν την πανελλαδική, πανεργατική 24ωρη απεργία.
Στις πύλες εργοστασίων, ξενοδοχείων, μεγάλων καταστημάτων, στους καταπέλτες των πλοίων, στις εισόδους βιομηχανικών πάρκων σε όλη την χώρα, οι εργαζόμενοι, περιφρουρούν την απεργία τους.
Περιφρουρούν το δικαίωμά τους στην υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Συμβάσεις, αυξήσεις στους μισθούς, σύγχρονα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, απαιτούν την προστασία της λαϊκής κατοικίας, υπερασπίζονται το δικαίωμα στην απεργία, που η κυβέρνηση θέλει να το περιορίσει. 
1 / 24


902.gr


Παρουσίαση Τίτλου-Φωτο-Κειμένου:Viva La Revolucion