Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Του Αδόλφου τα Eγγόνια με Σιδερόβεργες σε...Δράση,,

 JailGoldenDawnΠοιός είναι ο χρυσαυγίτης με τη σιδερόβεργα  που επιτέθηκε στον εικονολήπτη του “Ε” ??

Διαβάστε: 

Ο κρανοφόρος με τη σιδερόβεργα (το πιθανότερο πτυσσόμενο σιδερένιο γκλομπ ?)  που επιτέθηκε στον εικονολήπτη του “Ε” είναι μέλος της ασφάλειας της Χρυσής Αυγής και δρούσε υπό τις διαταγές των υπόδικων βουλευτών της ΧΑ Λαγού και Κασιδιάρη. 

Το βίντεο είναι καθαρό: 
απρόκλητα και με καθαρό σκοπό να τσακίσει το θύμα του, ο κρανοφόρος βγαίνει από την ομάδα των Χρυσαυγιτών της οποίας προϊσταται ο Λαγός, τρέχει αστραπιαία προς τον στόχο του τον οποίο έχει εντοπίσει να τραβάει πλάνα με την κάμερα και τον χτυπάει με μια σιδερόβεργα. 
Το χτύπημα αποφεύγεται μόνον εξαιτίας της αποφευκτικής κίνησης του θύματος.
 Ο στόχος είναι σαφής: το τσάκισμα όποιου απειλεί να καταγράψει και να δημοσιοποιήσει τα πρόσωπα των μελών της Χρυσής Αυγής που αποτελούν το τάγμα εφόδου.


Ο κρανοφόρος δεν είναι προφανώς κάποιος “άσχετος”.
Συμμετέχει σε όλους τους τραμπουκισμούς του τάγματος εφόδου, τόσο κατά των αντιφασιστών όσο και κατά δημοσιογράφων.
Φοράει μια μωβ φόρμα, ένα μαύρο μπλουζάκι που γράφει “Kick Boxing Panos”, μαύρα γάντια, μαύρο κράνος, μια θήκη μέσης και πράσινα παπούτσια.
 
Σ’ αυτή τη φωτογραφία μπορούμε να τον δούμε καθαρά:


Μόνος του εδώ:


Τον βλέπουμε σε δράση σε όλο το διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό.

Σ’ αυτή τη φωτογραφία, τον βλέπουμε (πρώτο αριστερά) να χτυπάει έναν αντιφασίστα μαζί με άλλους χρυσαυγίτες, αλλά και άντρες των ΜΑΤ:


Εδώ πάλι τον βλέπουμε μαζί με τους υπόλοιπους κρανοφόρους και ροπαλοφόρους της Χρυσής Αυγής (μέσα σε κόκκινο κύκλο). Δίπλα του (δεξιά) διακρίνεται ο Δεβελέκος, ενώ αριστερά φαίνεται ο Λαγός.

Η ταυτοποίησή του είναι, μ’ αυτά τα δεδομένα, εύκολη για τις διωκτικές αρχές. Λαγός και Δεβελέκος μπορούν να κληθούν και να ερωτηθούν για την ταυτότητα του κρανοφόρου με τη σιδερόβεργα.

Το ίδιο ισχύει και για άλλα δύο ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής: τον Κασιδιάρη που διακρίνεται σε φωτογραφία στο ίδιο σημείο όπου βρίσκεται και ο κρανοφόρος, και τον Χρήστο Ζέρβα, υπεύθυνο ασφάλειας της Κεντρικής Διοίκησης της ΧΑ και διορισμένο “συνεργάτη” στην Ελληνική Βουλή.


Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Αλεξίας Τσαγκάρη, φωτογράφου που χτυπήθηκε από Χρυσαυγίτη, ο Κασιδιάρης έδωσε το παράγγελμα για την επίθεση.

Ο Ζέρβας (με κόκκινο κύκλο) δίπλα στον κρανοφόρο με τη σιδερόβεργα.

Η συνεργασία των ανδρών των ΜΑΤ με μέλη της Χρυσής Αυγής υποδείχτηκε ήδη από το κυβερνών κόμμα ως σκανδαλώδης.

Αδράνεια των δικαστικών αρχών να ταυτοποιήσουν – και μάλιστα με δική τους πρωτοβουλία – και να τιμωρήσουν τον κρανοφόρο χρυσαυγίτη με τη σιδερόβεργα θα συνιστά άλλο ένα μήνυμα ανοχής της δράσης της νεοναζιστικής συμμορίας, όπως τη γνωρίσαμε επί πολλά χρόνια με αποκορύφωμα το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

[Το φωτογραφικό υλικό είναι της Αλεξίας Τσαγκάρη από το Vice.com. Η ίδια καταγγέλλει ότι μαυροφορεμένος άνδρας που είχε βγει από το μπλοκ της Χρυσής Αυγής, τη χαστούκισε και την κλώτσησε στο πρόσωπο την ώρα που κάλυπτε τα γεγονότα.
To περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια αστυνομικών, οι οποίοι δεν αντέδρασαν. ]

***
Για Σένα που έκανες τον κόπο να Διαβάσεις τα παραπάνω:
Ακόμη διερωτάσαι ποίο Σύστημα τα παράγει και τα εκτρέφει ? 
Θα περιμένεις την Δικαιοσύνη Αυτού του Συστήματος να τα ...Τιμωρήσει ? 
ή 
Θα Συμπορευτείς με το Οργανωμένο Ταξικό Εργατολαϊκό κίνημα Για να τα υποχρεώσουμε να ξανακρυφτούν στα λαγούμια που μέχρι χτες ήταν κρυμμένα και να Ανατρέψουμε την πηγή που τα παράγει ?