Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ !!


Ένας κομμουνιστής Δήμαρχος στην Τουρκία έχει κάνει όλα τα ΜΜΕ στην γειτονική χώρα να ασχολούνται μαζί του !
Ενας κομμουνιστής Δήμαρχος ο Φατίχ Μεχμέτ Μάτσογλου στην πόλη Οβατζίκ του Τουντζελί που οι κάτοικοι της περιοχής του στάζουν μέλι γι αυτόν και τα έργα του !
Τι έχει καταφέρει εδώ και 4 χρόνια και μέσα σ' ένα εχθρικό καπιταλιστικό περιβάλλον ;
Δωρεάν συγκοινωνίες για τους κατοίκους της περιοχής του , δωρεάν σχεδόν παροχή νερού στην πόλη ,,δωρεάν παραχώρηση πολλών στρεμμάτων δημοτικής έκτασης σε συνεταιρισμούς αγροτών για καλλιέργειες Τυποποίηση προϊόντων σε συνεργασία με το Δήμο και πώληση σε Δημοτικά καταστήματα με χαμηλές τιμές και το κέρδος να μένει στο Δήμο για να μην πληρώνουν οι κάτοικοι τέλη και φόρους ! Δωρεάν τα όσπρια της χρονιάς για τους ανήμπορους ! Ιδρυσε δύο βιβλιοθήκες με μεγάλο αριθμό βιβλίων. Για να κινητοποιήσει μάλιστα τα παιδιά να διαβάζουν περισσότερο, ο Δήμος δανείζει δωρεάν ποδήλατα σε όσους μαθητές διαβάζουν πάνω από μια ώρα στη βιβλιοθήκη..
Το τεράστιο πανό που βλέπεται σε μα φώτο είναι στην είσοδο του Δημαρχείου στο οποίο αναγράφονται τα έσοδα και τα έξοδα του Δήμου για την προηγούμενη χρονιά ! 
«Δίνουμε λογαριασμό στο λαό για να μπορεί να ξέρει πώς αξιοποιήθηκε και το κάθε δεκάλεπτο που χρησιμοποιήσαμε. Όσοι συμπολίτες μας θέλουν, ερχόμενοι στο δημαρχείο μπορούν να εξετάσουν τους λογαριασμούς,τα έσοδα και τα έξοδα και να ψάξουν το θέμα. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, εμείς άλλωστε υπάρχουμε για να υπηρετούμε το λαό και γι’αυτό δεν κάνει να κρατάμε τίποτα κλειστό ή κρυφό»
Προφανώς, βέβαια, η τουρκική κυβέρνηση δεν έχει μείνει με σταυρωμένα χέρια. Τον Αύγουστο του 2017, ένας από τους πιο έμπιστους συμβούλους του συνελήφθη και φυλακίστηκε. 
Ο Δήμαρχος όμως δεν πτοήθηκε και συνεχίζει το έργο του με το λαό δίπλα του
Τα συμπεράσματα δικά σας !

Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ #SyrizaXeftiles ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ

Αυτοί που γονατίζουν μπροστά στους ρασοφόρους τολμούν να πιάνουν στο στόμα τους το ΚΚΕ ?
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι 

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΑ… all time classic:
«ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ»
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΛΑΙΚΑ.
Όλη η βρωμιά της μαύρης προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, το προηγούμενο διάστημα, επικεντρώνεται στο μοτίβο "το ΚΚΕ δεν ψήφισε την απλή αναλογική", "ψήφισε παρών για το χωρισμό εκκλησίας κράτους", "καταψήφισε την πρόταση για το νόμο για την αύξηση του βασικού μισθού" και τέτοια. Βρωμιά που εντάθηκε με αφορμή τις ψηφοφορίες για τη συνταγματική αναθεώρηση.
Το κόλπο τους έγινε πιά ... all time classic…
Επαναφέρουν π.χ. τον αντεργατικό νόμο "Βρούτση" για το βασικό μισθό, που τον κατάγγελλαν και τον καταψήφιζαν σαν αντιπολίτευση. Τον παρουσιάζουν σαν δήθεν «φιλεργατική» μεταρρύθμιση. Αποσιωπούν ότι για το ίδιο θέμα πριν λίγο καιρό καταψήφισαν την πρόταση 500 συνδικάτων, ομοσπονδιών και εργατικών κέντρων που κατάθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή. 
Ξεχνούν ότι έχουν στείλει τα ΜΑΤ ενάντια σε δεκάδες εργατικές κινητοποιήσεις που διεκδικούσαν τα 751 ευρώ. Και βγαίνουν στο Internet να ρίξουν τη λάσπη τους μέσα από ψεύτικα προφίλ. 
Είδηση που την παίρνουν κάποιοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ σανοφάγοι και την αναπαράγουν με φανατισμό. Μπας κι αλλάξουν έτσι την ατζέντα. Μπας και ξεχάσει ο κόσμος ότι αυτοί έκλεψαν (μαζί με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, κλπ) 4-5 μισθούς το χρόνο από κάθε εργαζόμενο. Μπας κι απαλύνουν λίγο την απελπιστική ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά θέση τους, από τότε που άφησαν το "αριστεροχώρι" και μετακόμισαν ανεπιστρεπτί στα αμερικανοτσολιάδικα σαλόνια του πολιτικού προσωπικού του κεφαλαίου.
Τα ίδια με την απλή αναλογική. Παρουσιάζουν ένα μοντέλο εκλογικού νόμου, ελαφρώς λιγότερο κλέφτικο από το προηγούμενο (αντί για 50 έδρες, κλέβει από τα μικρά κόμματα μόνον ... 30). Τον βαφτίζουν με το έτσι θέλω "απλή αναλογική", πράγμα που δεν τόλμησαν στη βουλή, όπου η πρότασή τους ονομάζεται … «αναλογικό εκλογικό σύστημα». (Απλή μέθοδος των τριών είναι στην πραγματικότητα η απλή αναλογική. Κάθε τι άλλο είναι κλοπή). 
Αποσιωπούν ότι το ΚΚΕ κατέθεσε πολλές φορές πρόταση για ψήφιση της απλής, άδολης κι ανόθευτης αναλογικής την οποία καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Και βγαίνουν πάλι στο κλαρί, ποτέ όμως επίσημα, πάντα με φήμες και τρολιές, να εγκαλέσουν το ΚΚΕ γιατί δεν το ψήφισε το προϊόν της απατεωνίστικης λογικής τους.
Θα μπορούσα να απαριθμήσω δεκάδες τέτοια παραδείγματα, όπως π.χ. τη συμφωνία των Πρεσπών (http://www.katiousa.gr/…/symfonia-ton-prespon-otan-to-nato…/)
Ή το τελευταίο, για το χωρισμό εκκλησίας και κράτους. Αυτοί που γονάτισαν μπροστά στις απαιτήσεις των ρασοφόρων.
Αυτοί που εγκατέλειψαν ακόμα και τα προσχηματικά που πρότειναν στον αρχιεπίσκοπο πριν λίγο καιρό. ("Δε θα πληρώνει τους παπάδες το κράτος, αλλά θα δίνει το ίδιο ποσό κεντρικά στην εκκλησία για να τους πληρώνει εκείνη").
 Αυτοί που στη "διαπραγμάτευση" με την ηγεσία της εκκλησίας χάρισαν οριστικά όλη την περιουσία στην εκκλησία, ακόμα και την αμφισβητούμενη. Αυτοί που δεν τόλμησαν ούτε να μιλήσουν για φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας. Αυτοί που ονόμασαν τον δήθεν χωρισμό σαν "εξορθολογισμό σχέσεων". 
Αυτοί τώρα ρωτάνε γιατί δεν ψηφίζουμε τις προτάσεις τους για το χωρισμό εκκλησίας και κράτους. Γιατί βρε γελοίοι δεν είναι αυτό χωρισμός. Γιατί το ΚΚΕ έχει καταθέσει τη δική του πλήρη πρόταση, που την καταψήφισαν οι βουλευτές του ηγέρπη σας.
Πολλά σχόλια θα μπορούσε να κάνει κανείς για όλα αυτά.
Ότι π.χ. αυτή η συνεχώς επαναλαμβανόμενη τακτική μαύρης προπαγάνδας, προφανώς εκπορεύεται και μεθοδεύεται από το Μαξίμου. Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε ότι πίσω από αυτό το ντόρο θέλουν να κρύψουν ότι καταψήφισαν τις προτάσεις του ΚΚΕ για απαγόρευση πυρηνικών και της εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων, για χωρισμό κράτους εκκλησίας, για απλή αναλογική κλπ. (Βλέπε πίνακα).
Θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε τα διάφορα ΣΥΡΙΖΟτρολ, που τα ποστάρουν όλα αυτά, αν συνεχίζουν να πληρώνονται με την ανάρτηση ή έφτασαν πιά την καριέρα τους ένα βήμα παραπάνω, στο μόνιμο μισθό (το τρολάρισμα στις μέρες μας είναι επάγγελμα).
Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε αναλυτικά στο τι ψήφισε και τι όχι το ΚΚΕ στη βουλή ( http://www.katiousa.gr/…/gia-na-teleionei-i-spekoula-ti-ps…/ και https://www.902.gr/…/voyli/…/i-stasi-toy-kke-stin-psifoforia ) γιατί λένε ψέματα και για τα γεγονότα μέσα στη βουλή.
Αλλά το κύριο (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι άλλο.
Μ’ αυτή την τακτική, καλλιεργούν στον κόσμο τους τη λογική "όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας". Μια λογική από την οποία ξεκινά ο φασισμός.
Την "επιστημονικοποίησε" ο Γκαίμπελς. Την υιοθέτησαν όλοι οι Αμερικάνοι πρόεδροι. Την απογείωσε η Αυριανή, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ με το "Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι με τους άλλους". Και την ανασταίνει τώρα με "αριστερό" φιλί της ζωής ο Τσίπρας.
Λες και δεν έχει καμιά σημασία τι προτείνει όποιος λέει κάτι διαφορετικό από αυτούς. Ξεμπερδεύουν έτσι με τις λεπτομέρειες των ... επιχειρημάτων. Ποιός τα χρειάζεται άλλωστε αυτά ; Και ποιος άλλωστε μπορεί να τα απαντήσει ;
Και το μόνο που έχει σημασία πιά είναι ... γιατί το ΚΚΕ (ή όποιος άλλος), δεν ψήφισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ;
Γιατί ρε ΣΥΡΙΖΑΚΟ, αυτές οι προτάσεις σας είναι όλες αντιλαϊκές. Γιατί το ΚΚΕ έχει τις δικές του, βγαλμένες μέσα από τους αγώνες των εργαζομένων, που τις έχετε καταψηφίσει όλες.
Γιατί αν το ΚΚΕ (υπόθεση ΣΥΡΙΖΟανοησίας) είχε ψηφίσει έστω και μία από αυτές, θα είχε να κάνει τότε μ’ εμάς τους φίλους του, τους οπαδούς του και τα μέλη του.
Γιατί στο "αριστεροχώρι" ολόκληρο, δεν περνά πιά η μπογιά σας. Περάσατε σιγά σιγά και … με το σπαθί σας, στην οικογένεια των υπηρετών του ταξικού αντίπαλου. Οπότε τα περισσότερα από ό,τι προτείνετε, είναι πιά κατά τεκμήριο και αποδεδειγμένα αυτό που πρέπει να αντιπαλέψουμε. Γι’ αυτό.


ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Σχόλιο για τις μετακινήσεις στελεχών του ΚΙΝΑΛ στον ΣΥΡΙΖΑ

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το εξής σχόλιο για τις μετακινήσεις στελεχών του ΚΙΝΑΛ στον ΣΥΡΙΖΑ:
«Η μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ, με αρκετή δόση από ΝΔ, είναι ένα απολύτως αναμενόμενο αποτέλεσμα, αφού την πολιτική αυτών των κομμάτων συνέχισε και αναβάθμισε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής χωράνε άνετα τα στελέχη των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων. Αυτά που δεν χωράνε είναι οι λαϊκές ανάγκες και οι αξίες των πραγματικά προοδευτικών ανθρώπων, οι οποίοι πρέπει να γυρίσουν την πλάτη σ’ όλο αυτό το ''πλυντήριο'' καρεκλοκένταυρων, διακεκριμένων στην αντιλαϊκή πολιτική, που βαφτίζεται ''προοδευτικός πόλος''».

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ


Ναζιστές με… υπογραφή

    Παρατήρηση 1η: Αυτός ο τύπος, Τρύφων Μπουγάς το όνομά του, που εθίγη και έκανε μήνυση στα στελέχη του ΚΚΕ που τον λένε φασίστα, είναι ο επικεφαλής στην Καλλιθέα της δημοτικής παράταξης της… Χρυσής Αυγής! Ως υποψήφιο, δηλαδή, της ναζιστικής συμμορίας, των οπαδών του Χίτλερ και των απογόνων των δωσίλογων, θα έπρεπε να τον λένε “δημοκράτη” και “ανθρωπιστή”…
    Παρατήρηση 2η: Στην φωτογραφία έχουμε ένα αυτόγραφο του Κασιδιάρη προς τον καλό αυτόν άνθρωπο, που δεν θίγεται για το τι είναι, “θίγεται” όταν του λένε τι είναι. Προσέξτε, τώρα, την υπογραφή του Κασιδιάρη στο αυτόγραφο: Δείτε τα δυο τελικά “ς” που χρησιμοποιεί ο τύπος όταν υπογράφει. To γεγονός πως φροντίζει να μοιάζουν τόσο πολύ με τα αρχικά των “SS”, σε τι λέτε να οφείλεται; Στον χαρακτήρα του τον… γραφολογικό ή τον ναζιστικό;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ