Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΤΗ Κα ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΣΕΞΙΣΜΟ"


Σεξισμός κατά του γυναικείου φύλου είναι η κριτική κατά της Νοτοπούλου.
Η κατάργηση των συντάξεων χηρείας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ τι είναι;
Οι καταργήσεις των επιδομάτων λοχείας και μητρότητας από τις προηγούμενες κυβερνήσεις που διατηρούνται και από τη σημερινή, τι είναι;
Τα 50.000 παιδιά που θα μείνουν (ξανά) εκτός προγραμμάτων ΕΕΤΑΑ τι είναι;
Τα 4ωρα κι η μαύρη εργασία που πλήττει τις γυναίκες, τι είναι;
Πήγε η κα Νοτοπούλου κι ο ΣΥΡΙΖΑ να δουν κάτω από ποιες πιέσεις δουλεύουν χιλιάδες εργαζόμενες που δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα;
Δε με εξόργισε τόσο το, κατά τ΄άλλα πολύ μέτριο, βιογραφικό της υπουργού με τις μηδέν ώρες εργασίας, ούτε το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι με πολύ περισσότερα προσόντα κάνουν ουρές στον ΟΑΕΔ και δε θα γίνουν ποτέ ούτε καν διευθυντές σε σουβλατζίδικο.
Με εξόργισε η δήλωση του Στ. Παππά για τις καθαρίστριες. Ότι δεν τις απεχθάνονται και πως είναι με αυτές . Δεν τις συμπαθούν γενικά και αφηρημένα. Τις αγαπάνε γιατί είναι η κοινωνία τους λέει!
Κι εγώ που έβλεπα τους συριζαίους κυβερνητικούς τόσο καιρό να κάνουν παρέα με εφοπλιστές, βιομήχανους/ΣΕΒ και Αμερικάνους πρέσβεις, τι είμαι, τρελή;
Αν για κάτι θα έπρεπε η νέα υπουργός να ηταν υπερήφανη στο βιογραφικό της, θα έπρεπε να είναι ακριβώς αυτό το δίμηνο στην καθαριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης.
Κι ας μη μάζεψε ούτε ένα σκουπιδάκι.
Αλλά δεν είναι περήφανη, για αυτό και στα βιογραφικά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δεν το αναφέρει εσκεμμένα.
Τους λόγους τους ξέρει η ίδια.
Και για να εξηγούμαστε, με τις καθαρίστριες είμαστε όλοι εμείς που σεβόμαστε τον αγώνα που δίνουν για μόνιμη και σταθερή δουλειά σε έναν κλάδο που ανθίζει η εργολαβική εργασία και στον αγώνα αυτόν είμαστε δίπλα τους.
Και θα είμαστε δίπλα τους στις 8 Σεπτέμβρη με το σωματείο τους, στην πλ. Αριστοτέλους στις 6μμ.
Η κυβέρνηση που δήθεν αγαπάει τις καθαρίστριες θα βάλει απέναντί τους τα ΜΑΤ και μέσα στον εκθεσιακό χώρο θα χαριεντίζεται με τους βιομηχάνους.
Απ΄την σ. Κατερίνα