Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

ΑΕΝ Ασπροπύργου: Μήνυμα στη σχολή και στα καράβια !!


Πρώτη δύναμη η «Αγωνιστική Ενότητα»


Σε πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η «Αγωνιστική Ενότητα Πλοιάρχων – Μηχανικών», στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην ΑΕΝ Ασπροπύργου.
Συγκεκριμένα, από τους 185 ψηφίσαντες, η «Αγωνιστική Ενότητα» έλαβε 171 ψήφους, εκλέγοντας και τα 7 μέλη του ΔΣ.
Στην ανακοίνωσή της η «Αγωνιστική Ενότητα» αναφέρει:
«Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΑΓΕΝ) πλοιάρχων - μηχανικών χαιρετίζει τους 185 συναδέλφους που προσήλθαν στις εκλογές και τους πάνω από 170 που στήριξαν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της ΑΓΕΝ εκλέγοντας και τα 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με τα ψηφοδέλτιά της!
Είναι μήνυμα αισιοδοξίας και αγωνιστικής ανάτασης! 
Με νέες δυνάμεις να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη σχολή και τη ζωή μας! Μετά από τέσσερα χρόνια σκληρής μάχης με τους εφοπλιστές, την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς τους στη σχολή πραγματοποιήθηκαν εκλογές και ανέδειξαν την ΑΓΕΝ σε πρώτη δύναμη!
Το αποτέλεσμα αυτό στέλνει ηχηρό μήνυμα ότι οι σπουδαστές παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων τόσο μέσα στη σχολή όσο και μέσα στα καράβια! 
Η προσπάθεια και οι πρακτικές που για άλλη μια φορά προσπάθησαν να αξιοποιήσουν οι εφοπλιστές και η ΔΑΠ σε βάρος των σπουδαστών έπεσαν στο κενό.
Ακόμα απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς τους συναδέλφους που δεν ψήφισαν στις εκλογές. Τους καλούμε να σκεφτούν. Όσοι καλούν σε αποχή είναι αυτοί που θέλουν οι σπουδαστές να είναι στη γωνία, παθητικοί παρατηρητές των εξελίξεων για να περνάει ανεμπόδιστα η πολιτική που οδηγεί και τη ναυτική εκπαίδευση στην απαξίωση και στην κατάσταση που ζούμε καθημερινά στη σχολή.
Στην οργάνωση βρίσκεται η δύναμη, στον αγώνα βρίσκεται η νίκη!
Η ΑΓΕΝ και οι εκπρόσωποί της στο ΔΣ, όπως έκαναν και μέσα από τη δράση της Επιτροπής Αγώνα όλο το προηγούμενο διάστημα, θα μπουν μπροστά για την οργάνωση του συλλόγου, για όλα τα προβλήματα που αφορούν τις σπουδές μας, αλλά και για να είναι ο σύλλογος ζωντανός, με διάφορες δραστηριότητες. Με νέες δυνάμεις, πιο μαχητικά και αποφασιστικά!».

Για ΔΙΑΒΑΣΜΑ - ΜΕΛΕΤΗ:

Ένγκελς: Λουδοβίκος Φόιερμπαχ και το Τέλος της Κλασικής Γερμανικής Φιλοσοφίας

Φρίντριχ Ένγκελς ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  Καρλ Μαρξ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΑΠΟ ΤΟ 18...