Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

SOS: η κυβέρνηση σκοπεύει -επιδιώκοντας να αιφνιδιάσει τους εργαζόμενους και το λαό- να περάσει το νόμο-λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό μέσα στο Σαββατοκύριακο 7 - 8 Μάη.


Επιδιώκοντας να αιφνιδιάσει τους εργαζόμενους και το λαό και να αποφύγει τη λαϊκή κατακραυγή η κυβέρνηση θέλει να περάσει το νόμο-λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό μέσα στο Σαββατοκύριακο 7 - 8 Μάη.
Ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής αθλιότητας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μεθοδεύει την ψήφιση του αντιασφαλιστικού νόμου αιφνιδιαστικά και με πρόσχημα την ολοκλήρωση των διαδικασιών στο Κοινοβούλιο πριν από το προγραμματισμένο Γιούρογκρουπ της ερχόμενης Δευτέρας.

Παλλαϊκός ξεσηκωμός με κορύφωση το Σαββατοκύριακο που η κυβέρνηση σχεδιάζει την ψήφιση του νόμου-λαιμητόμου 

Ακούστε τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ: 


EΔΩ οι ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ : κάνε κλικ πάνω στους συνδέσμους

ΠΑΜΕ: Έφτασε η ώρα της μάχης, όλοι στην απεργία, όλοι στους δρόμους

ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ:
Τετραήμερη απεργία από αύριο - Κάλεσμα συμμετοχής από τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία


Χρήστος Κατσώτης: Σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης: «Αποδεικνύετε ότι πράγματι είσαστε τα καλύτερα τσιράκια των μεγάλων συμφερόντων. Εκφράζετε και με αυτό τον τρόπο το μίσος σας απέναντι στην οργάνωση των αγώνων του λαού»


Νίκος Καραθανασόπουλος:«οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να σταθούν απέναντι μόνο στο Ασφαλιστικό, 
αλλά και να αντιπαρατεθούν με τον πυρήνα της αντιλαϊκής πολιτικής που βρίσκεται η διατήρηση της εξουσίας της αστικής τάξης που υπηρετεί και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.»

Για περισσότερα εδώ: http://www.902.gr/