Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

09 Αυγούστου, 2018

ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ?!!

"Η δουλειά του Στρατού δεν είναι να σβήνει τις φωτιές"υπουργός Άμυνας της Σουηδίας
"το ΝΑΤΟ έχει τον προγραμματισμό του"υπουργός Άμυνας  της Ελλάδας.

Το ΝΑΤΟ δεν επιτρέπει στους εθνικούς στρατούς να συμμετέχουν στην πυρόσβεση. 
Φαίνεται από τις δηλώσεις Ελλάδας και Σουηδίας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές. "Η δουλειά του Στρατού δεν είναι να σβήνει τις φωτιές". Δεν τόπε ο Καμμένος. 
Ο Καμμένος ψέλλισε ότι "το ΝΑΤΟ έχει τον προγραμματισμό του". 
Το είπε ο υπουργός Άμυνας της Σουηδίας απαντώντας στην κριτική που του έγινε για την μη συμμετοχή του Στρατού στην κατάσβεση. 
Τι δεν λένε καθαρά και οι δύο; Ότι όταν είσαι στο ΝΑΤΟ έχεις δώσει την διοίκηση του Στρατού σου στο ΝΑΤΟ και δεν προβλέπεται πυρόσβεση. 
Προβλέπεται να κυνηγάς τον Ρώσο, να επεμβαίνεις στρατιωτικά και να αιματοκυλάς τους λαούς για τα συμφέροντα των μονοπωλίων, να υποχρεώνεις να εξοπλίζονται τα μέλη πάνω από τις δυνάμεις και την λογική και να αφήνουν τον κόσμο να καίγεται αβοήθητος. 
Η Ελλάδα το έκανε πριν πολλά χρόνια η Σουηδία υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας το 2004 με αυτό τον όρο. 
Από τότε ο Στρατός δεν βοηθάει σε καμμία από τις δύο χώρες και παράλληλα οι πυροσβέστες δεν έχουν μπότες και κράνη στην Ελλάδα και στην Σουηδία μειώθηκαν από 15.000 σε 10.000 που είναι σήμερα.
Δες Ακόμη:


Κίνδυνος για το λαό από την όξυνση των ανταγωνισμών και την εμπλοκή της Ελλάδας
Αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση σήμερα από την ΕΕΔΥΕ, στις 8 μ.μ., στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Στη Θεσσαλονίκη, στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου
  • Στον απόηχο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ τον περασμένο Ιούλη, που έδωσε το έναυσμα για επέκταση και κλιμάκωση των ιμπεριαλιστικών σχεδίων σε Βαλκάνια, Μεσόγειο, Μ. Ανατολή και αλλού, οξύνεται η αντιπαράθεση ΝΑΤΟ - Ρωσίας, ενώ στη Βαλκανική κυοφορούνται νέες εντάσεις και αλλαγές συνόρων.
  • Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ βαθαίνει την εμπλοκή της Ελλάδας σ' αυτούς τους επικίνδυνους σχεδιασμούς. Εχει μετατρέψει τη χώρα σε ιμπεριαλιστικό ορμητήριο και παίζει ρόλο σημαιοφόρου για τα συμφέροντα ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στην ευρύτερη περιοχή, βάζοντας το λαό σε μεγάλους κινδύνους και περιπέτειες.
  • Η όξυνση των ανταγωνισμών για τη διανομή αγορών και πλουτοπαραγωγικών πηγών προβάλλει την ανάγκη το εργατικό - λαϊκό κίνημα να έχει σταθερά στον προσανατολισμό του την πάλη για απεμπλοκή της Ελλάδας, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και στις αιτίες που τον γεννούν.

ΣΕΛ.  3,    4  -  5