Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019

ΟΙ #ΑΥΡΙΑΝΟ'ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ


ΧΥΔΑΙΟΣ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ
ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ


Από Ρεπορτερ
Έχουν ξεφύγει εντελώς ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας. 
Το μένος τους κατά του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, τους οδηγεί σε αθλιότητες σαν αυτές που είδαμε σήμερα σε αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο.
       -Χτες, η τοπική ιστορική εφημερίδα ΄΄Γνώμη΄΄ διοργάνωσε στην Πάτρα, εκδήλωση μνήμης για τον ένα χρόνο από το θάνατο του εκδότη της, Χρήστου Χριστόπουλου.
Σε αυτή την εκδήλωση, είχαν προσκληθεί οι Αρχές της πόλης, μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Πελετίδης. 
Επίσης, η εφημερίδα είχε προσκαλέσει και τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος όταν προσήλθε στην εκδήλωση χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους που κάθονταν στην πρώτη σειρά, φυσικά και τον Πελετίδη. 
Αυτή τη φωτογραφία , όπως και μία άλλη του
Πελετίδη με τον πρώην υπουργό Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, ανέβασαν στο facebook στελέχη της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας . Μάλιστα όπως έγραψε ο Ηλίας Γρηγόρης ΄΄καμαρώνει σα γύφτικο σκερπάνι ο σταλινικός δήμαρχος του ΚΚΕ με το κουστουμάκι του και τη γραβατούλα του, πρώτη μούρη στην ομιλία Μητσοτάκη΄΄.
Το σχόλιό του κατέληγε ως εξής : ΄΄αει στο διάολο σταλινικά κοθώνια΄΄!Άλλο μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας, ο Διον. Τραυλός σχολίασε ΄΄το παίζει ισαποστάκιας, αλλά στην πραγματικότητα έχει διαλέξει τη δεξιά όχθη του ποταμιού΄΄.Υπάρχουν και άλλα στελέχη του  ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν αναπαραγωγή των φωτογραφιών όπου και συνοδεύονται από υβριστικά σχόλια. 


Όλοι τους βέβαια αποκρύπτουν ότι η εκδήλωση
διοργανώθηκε από την εφημερίδα στη μνήμη του εκδότη της και όχι από τη ΝΔ όπως θέλουν να την παρουσιάσουν για να κατακρίνουν τον Πελετίδη, ενώ δεν κάνουν το ίδιο με τον Περιφερειάρχη Απ.Κατσιφάρα, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τα ίδια πρόσωπα και ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την υποψηφιότητά του στις εκλογές.

Βέβαια, η εμπάθεια και οι αθλιότητες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Πελετίδη δεν είναι κάτι καινούριο. Καθημερινά αποδεικνύουν πως το βαρέλι δεν έχει πάτο.
Ωστόσο, όποτε ξεπερνούν τα όρια της χυδαιότητας, τόσο περισσότερο ευδιάκριτο γίνεται το πολιτικό τους επίπεδο.

--Σε ρόλο «συκοφάντη-Συριζοτρόλ», Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Νεάπολης-Συκεών


Τον άχαρο ρόλο του Συκοφάντη-Συριζοτρόλ ανέλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΣΥΡΙΖΑϊκής «ΑυΡΑ», Χρήστος Ζησάκος, ανεβάζοντας στην προσωπική του σελίδα (face book) μια προβοκατόρική και ψεύτικη ανακοίνωση για τον κομμουνιστή Δήμαρχο της Πάτρας.
Η προσπάθεια σπίλωσης του Κώστα Πελετίδη, και μαζί μ’ αυτόν του ΚΚΕ, δεν αποτελεί ούτε τυχαίο, ούτε μεμονωμένο γεγονός.
Συντονισμένα σε πολλά ΣΥΡΙΖΑϊκά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβηκε αυτό το Σαββατοκύριακο (2-3/2/19) φωτογραφία που έδειχνε τον Κώστα Πελετίδη να συνομιλεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνοδευόμενη από την λεζάντα:
«Ο δήμαρχος Πάτρας Κωσταντίνος Πελετίδης του ΚΚΕ πήγε στην κομματική συγκέντρωση της ΝΔ με τον Μητσοτάκη. Ωστόσο είχε αρνηθεί να παραστεί στο περιφερειακό συνέδριο, θεσμικά ήταν υποχρεωμένος, με κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό.Τα συμπεράσματα δικά σας»
Κάτω από τη λεζάντα ακολουθούσε ένας ΣΥΡΙΖΑϊκος οχετός φράσεων του στυλ: «Η ξεφτίλα του #ΚΚΕ δεν έχει όρια», «δεκανίκια της δεξιάς», κλπ
Η πραγματικότητα βέβαια είναι εντελώς διαφορετική.
Δεν αφορά καμιά «κομματική συγκέντρωση της ΝΔ» αλλά πρόκειται για μια εκδήλωση της τοπικής εφημερίδας “Γνώμη” αφιερωμένη στη μνήμη του ιδρυτή της, με καλεσμένους φορείς της Τοπικής Διοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Παρών μάλιστα σε αυτή την εκδήλωση ήταν και ο υποψήφιος περιφερειάρχης του Σύριζα στη Δυτική Ελλάδα Απόστολος Κατσιφάρας (με κύκλο), ο οποίος βρίσκεται στην ίδια φωτογραφία που δημοσιεύουν, δίπλα ακριβώς στον Πελετίδη.

Αλήθεια, οι προβοκάτορες του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνώρισαν ούτε τον υποψήφιο περιφερειάρχη τους;

Οι συνοδοιπόροι του Καμμένου συναγωνίζονται τώρα με τον ακροδεξιό Νικολόπουλο ποιος θα γράψει τη μεγαλύτερη χυδαιότητα ενάντια στον Πελετίδη και το ΚΚΕ.

Πιθανό να κερδίσετε ένα ακόμη “εύγε” από τ’ αφεντικά σας.
Άξιος ο μισθός σας, γκεμπελίσκοι.

--(Υ.Γ. Για το ποιος έχει περάσει στην απέναντι όχθη, φθάνει να θυμηθούμε μία μόνο φωτό ( από Καστελλόριζο είναι ) όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξέπλενε βουλευτές της Χρυσής Αυγής!):


Viva La Revolucion:
Όσο θα πολλαπλασιάζονται
Αυτοί: https://zanterevolucion.blogspot.com/2019/01/blog-post_90.html

Τόσο θα λυσσάνε οι #syrizaxeftiles

Για ΔΙΑΒΑΣΜΑ - ΜΕΛΕΤΗ:

Ένγκελς: Λουδοβίκος Φόιερμπαχ και το Τέλος της Κλασικής Γερμανικής Φιλοσοφίας

Φρίντριχ Ένγκελς ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ  Καρλ Μαρξ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΪΕΡΜΠΑΧ ΑΠΟ ΤΟ 18...