Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

19 Σεπτεμβρίου, 2019

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ή ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ;;

«Κατόπιν παρέμβασής μου στην Ενωση Ελληνικών Τραπεζών ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός σταμάτησε. Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια. Ευχαριστώ την Ενωση για την άμεση ανταπόκρισή της και φυσικά την τράπεζα που ανέστειλε!». 

ΠΑΜΕ: ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

Με παρέμβαση του ΠΑΜΕ αναβλήθηκε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας οικογένειας στον Μαραθώνα (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Πηγή: Eurokinissi
Κάτω από την πίεση και την αγωνιστική παρέμβαση σωματείων, φορέων και του ΠΑΜΕ ανεστάλη τελικά ο πλειστηριασμός του  σπιτιού και μαγαζιού στον Μαραθώνα που σήμερα γινόταν σε συμβολαιογραφικό γραφείο. 
Από νωρίς το πρωί, το ΠΑΜΕ, η ΟΒΣΑ, Λαϊκές Επιτροπές και σωματεία, συμπαραστεκόμενοι στην οικογένεια συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο και απαίτησαν να μην προχωρήσει η διαδικασία. 
Είναι αξιοσημείωτο ότι οι αστυνομικές δυνάμεις, που ήταν στο σημείο, εμπόδισαν ακόμα και στην οικογένεια να εισέλθει στο χώρο και να αντικρούσει τη διαδικασία. 
Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο και χάνει την πρώτη της κατοικία, η οποία καταστράφηκε από πυρκαγιά στο μαγαζί από το οποίο είχε εισόδημα. Στην πυρκαγιά «έχασε» τη ζωή του ο πατέρας της οικογένειας. Τα χρέη τους έπνιξαν και πριν λίγο καιρό προσπάθησαν να κάνουν ρύθμιση, κάτι που δεν δέχθηκε η τράπεζα. 

ΠΑΜΕ: Συνεχίζουμε τον αγώνα - Καμιά οικογένεια στο δρόμο

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, αναφέρει: 
«Μετά από την παρέμβαση των συνδικάτων, εργαζομένων και αυτοαπασχολουμένων ο σημερινός πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας αναβλήθηκε. Ο πλειστηριασμός ήταν για πρώτη κατοικία οικογένειας . Το μαγαζί που είχαν κάηκε στον Μαραθώνα και έχασε τη ζωή του ο πατέρας της οικογένειας.
Καλούμε όλους όσους απειλούνται με πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας κλπ να έρθουν σε επαφή με τα συνδικάτα, το ΠΑΜΕ.
Συνεχίζουμε τον αγώνα - Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη - Καμιά οικογένεια στο δρόμο».

ΟΒΣΑ: Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη

Σε ανακοίνωσή της η ΟΒΣΑ σημειώνει:
«Δεν θα τους περάσει! Θα πάρουν ξανά απάντηση από τα σωματεία και τις ομοσπονδίες! Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.
Οργανώνουμε την πάλη μας ενάντια στη βάρβαρη πολιτική τους, που ξεκληρίζει οικογένειες! Οργανώνουμε την πάλη μας, με τα Σωματεία και τις Ομοσπονδίες μας!
1 / 15