Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

19 Ιανουαρίου, 2020

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΕΤΙΔΗ !!

Χτες οι "υπηρεσίες'' του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα οι της ΝΔ, απαιτούν απ τον Πελετίδη να επαναφέρει τις χαβούζες !!

Η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης διαμόρφωσε 350 στρέμματα νέων ελεύθερων χώρων! Νότιο Πάρκο, Κόκκινος Μύλος, Πλατανοδάσος, Ριγανόκαμπος: Απαξιωμένοι χώροι αναπλάστηκαν, δόθηκε ανάσα στα παιδιά μας

Νότιο Πάρκο: Σημείο αναφοράς και αναψυχής για τους πατρινούς
Νότιο Πάρκο: ένα πάρκο που φτιάχτηκε από τους εργαζόμενους του Δήμου και παρά τα εμπόδια που έβαλαν οι κυβερνώντες μέσω των κρατικών
μηχανισμών, αυτόφωρα, κλήσεις σε απολογία για τα «εγκλήματα» που κάναμε σε αυτό το χώρο.
 Γι’ αυτούς που κυβερνάνε είναι έγκλημα ένας βούρκος, μια χαβούζα, να παίρνει ζωή προς όφελος του λαού. Παρά το γεγονός ότι το πάρκο γέμισε ζωή, η κυβέρνηση μέσω των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομίας, με απίστευτο θράσος απαιτούσε την απομάκρυνση του Δήμου από την παραλιακή ζώνη. 
Παρά τις διώξεις, το κυνηγητό, τα πρόστιμα το Νότιο Πάρκο έγινε. Το απολαμβάνουν καθημερινά χιλιάδες πατρινοί και έχει γίνει σημείο αναφοράς της πόλης.

Κόκκινος Μύλος: Ήταν σκουπιδότοπος - Έγινε Πάρκο
Μας καταγγέλλουν γιατί διαμορφώσαμε το χώρο, τώρα ζητούν να το καταστρέψουμε γιατί δήθεν είναι παράνομο. Εμείς λέμε σε όλους ότι οι παραλιακοί χώροι ανήκουν στο λαό και πρέπει τους απολαμβάνει αδάπανα.

Παραχώρηση Πλατανοδάσους: νέος πνεύμονας πρασίνου
Η Δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας της, διεκδίκησε με συνέπεια και πέτυχε την παραχώρηση του χώρου στο Δήμο της Πάτρας, ώστε να προστατευθεί και να αναδειχθεί ένας χώρος υψηλού φυσικού κάλλους, ο οποίος είχε εγκαταλειφθεί για δεκαετίες και είχε μετατραπεί σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο, με μπάζα και κάθε είδους σκουπίδια. Συνεχίζουμε τη διαμόρφωση του δάσους, σαν παραθαλάσσιος χώρος περιπάτου και αναψυχής για τον πατραϊκό λαό.

Ριγανόκαμπος - Ανατολικό Πάρκο: Διεκδικούμε το μπαλκόνι της Πάτρας
Η Δημοτική Αρχή, μαζί με το λαό, συνεχίζει τους αγώνες ώστε η έκταση 140 στρεμμάτων να αποδοθεί στο Δήμο και να διαμορφωθεί το μεγάλο Ανατολικό Πάρκο, που θα γίνει το «μπαλκόνι» της Πάτρας. 
Η έκταση του πρώην σκουπιδότοπου ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ. 
Για μάς προτεραιότητα είναι η υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των ελεύθερων χώρων, η παραχώρησή τους στο λαό για την κάλυψη των αναγκών του. 
Όσο κι αν αντιδρούν οι κυβερνώντες, στο τέλος θα νικήσουμε, θα έρθει στα χέρια μας και θα είναι ντάλα μεσημέρι.

Παρουσίαση: Viva La Revolucion