Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

ΟΙ Νεο"ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ και ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ?!!

 ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ντι Λίνκε (Die Linke),«φύτεψε δέντρα»(!!!), στέλνοντας μήνυμα στήριξης της πολύχρονης κατοχής παλαιστινιακών εδαφών και εξωραϊσμού των εγκλημάτων του Ισραήλ κατά του παλαιστινιακού λαού.
...Η Λίνκε και το ΚΕΑ στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών

Σύμφωνα με καταγγελία του Κόμματος του Λαού της Παλαιστίνης*** ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ντι Λίνκε (Die Linke), του κόμματος της «αριστεράς» στη Γερμανία -που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ)- σε πρόσφατο ταξίδι του στο Ισραήλ επισκέφτηκε ισραηλινό εποικισμό και «φύτεψε δέντρα»(!!!), στέλνοντας μήνυμα στήριξης της πολύχρονης κατοχής παλαιστινιακών εδαφών και εξωραϊσμού των εγκλημάτων του Ισραήλ κατά του παλαιστινιακού λαού.

Πρόκειται για συνειδητή πράξη που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η Ντι Λίνκε και τα άλλα οπορτουνιστικά κόμματα του ΚΕΑ φοράνε τη μάσκα του «προοδευτισμού» για να παραπλανούν τους λαούς και στην πράξη ακολουθούν επικίνδυνη πολιτική στην υπηρεσία της αστικής τάξης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης (που αναβαθμίζει τις σχέσεις της με το Ισραήλ), των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών.

Τα παραδείγματα είναι πολλά.

Το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) έχει στηρίξει την ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ στη Λιβύη, στηρίζει τα ιμπεριαλιστικά προσχήματα στον πόλεμο στη Συρία.

Το κόμμα αυτό συμμετέχει στην αντικομμουνιστική εκστρατεία με πολλούς τρόπους και συμβαδίζει με τις πιο αντιδραστικές δυνάμεις για τη διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας κατά του σοσιαλισμού, κατά της Σοβιετικής Ένωσης και των άλλων κρατών της σοσιαλιστικής οικοδόμησης.

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (διακεκριμένο μέλος του ΚΕΑ) δίνει τα πάντα στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, δίνει στρατιωτικές βάσεις, γη, θάλασσα και αέρα για τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, προχθές στήριξε προκλητικά τις επικίνδυνες αποφάσεις στη ΝΑΤΟική σύνοδο στις Βρυξέλλες και συνεχίζει να συνθηματολογεί για να αποκρύψει το βρώμικο ρόλο που εκπληρώνει!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναβαθμίζει τη στρατιωτική, πολιτική και οικονομική συνεργασία με το Ισραήλ, καλύπτει τα εγκλήματα των κατοχικών δυνάμεων, αρνείται να αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος και την ίδια στιγμή τολμά να συνθηματολογεί για τον παλαιστινιακό λαό για να κρύψει κι εδώ το βρώμικο ρόλο του!

Αυτή είναι η προσφιλής μέθοδος του οπορτουνισμού και της Σοσιαλδημοκρατίας.

Κάνουν τη βρώμικη δουλειά στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών.

Αυτό κάνει η ΛΙΝΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, γενικότερα.

Η συνεχής αποκάλυψή τους, η όξυνση της αντιπαράθεσης μαζί τους από τα Κομμουνιστικά Κόμματα είναι ζήτημα καθοριστικής σημασίας.

902.gr

Vendredi 13/07/2018 – 15:29


Die Linke et le Parti de la Gauche Européenne (Gue) au service des projets impérialistes

Suite à une dénonciation du Parti du Peuple de Palestine, le président du groupe parlementaire de Die Linke, le parti de la « gauche » en Allemagne - qui joue un rôle prédominant au sein du Parti de la gauche européenne (GUE) – a visité des colonies israéliennes et « y a planté des arbres » (!!!) lors de son récent voyage en Israël, tout envoyant un message de soutien pour la longue occupation des territoires palestiniens et en embellissant les crimes israéliens contre le peuple palestinien.

Il s'agit d'un acte conscient démontrant une fois encore, que Die Linke et les autres partis opportunistes de la GUE portent le masque de « progressistes » afin de tromper les peuples mais enfait, suivent une dangereuse politique au service de la classe de la bourgeoisie, de l'Union européenne (qui rehausse ses relations avec Israël), des projets impérialistes.


Les exemples sont nombreux.

Le Parti de la gauche européenne (GUE) a soutenu l'intervention impérialiste des États-Unis, de l'OTAN, de l'UE en Libye, soutient les prétextes impérialistes pour la guerre en Syrie.


Sous diverses formes, ce parti participe à la campagne anti-communiste et collabore avec les forces les plus réactionnaires pour la distorsion de la vérité historique contre le socialisme, contre l'Union Soviétique et des autres pays de la construction socialiste.


En Grèce, le gouvernement SYRIZA (membre distingué de la GUE) accorde tout aux États-Unis, à l'OTAN et à l'UE, il donne des bases militaires, terrestres, maritimes et aériennes pour les interventions impérialistes et les guerres. Hier, lors du Sommet de l'Otan à Bruxelles, il y a soutenu avec un air de défi les dangereuses décisions et continue à lancer des slogans afin de dissimuler le sale rôle qu'il y joue!


Le gouvernement SYRIZA rehausse la coopération militaire, politique et économique avec Israël, couvre ainsi les crimes des forces d'occupation, refuse de reconnaître l’État palestinien et en même temps, il ose lancer des slogans pour le peuple palestinien dans le but de cacher également son sale rôle!

Ceci est la méthode favorite de l'opportunisme et de la social-démocratie

.
Ils exécutent le sale boulot au service des objectifs impérialistes.

C'est ce que pratiquent Die Linke, Syriza et en général le Parti de la Gauche Européenne.


La nécessité de les démasquer en permanence, une plus grande confrontation entre eux et les Partis Communistes représentent une question d'une importance cruciale.

https://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/163756/i-linke-kai-kea-stin-ypiresia-ton-imperialistikon-shediasmon


Ο Ντίτμαρ Μπάρτς κατά την διάρκεια της δεντροφύτευσης στον εποικισμό


Το Κόμμα του Λαού της Παλαιστίνης καταδικάζει έντονα την επίσκεψη του Dietmar Bartsch επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του σοσιαλδημοκρατικού μορφώματος «Η Αριστερά» (Die Linke), στο Ισραήλ και τις δηλώσεις του.

Ο επικεφαλής της Die Linke, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, συνοδευόμενος και από άλλα μέλη του κόμματος, επισκέφτηκε τον Ισραηλινό εποικισμό «Σούφα» στην περιοχή Κερέμ Σαλόμ, που βρίσκεται στα σύνορα με την Λωρίδα της Γάζας, προχωρώντας μάλιστα και σε δεντροφύτευση στον εποικισμό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Κόμμα του Λαού της Παλαιστίνης την Τρίτη 10 Ιούλη, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το Κόμμα του Λαού της Παλαιστίνης εκφράζει την έντονη καταδίκη των πράξεων του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Die Linke, Dietmar Bartsch, σε μια περιοδεία εντός ενός εποικισμού γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας, με τη δεντροφύτευση εκφράζοντας την αλληλεγγύη του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ισραήλ, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το σιωνιστικό θεσμό “Jewish National Fund”, γνωστό για τις μεγάλες ευθύνες για την πολιτική της εθνικής κάθαρσης εναντίον των Παλαιστινίων και την εκδίωξή τους δια της βίας και των όπλων από τη γη τους, τα σπίτια τους, τα χωριά και τις πόλεις τους.

Το κόμμα μας θεωρεί αυτή την επίσκεψη, συγχρονισμένη, με την επέτειο των συμφορών του λαού μας, την κατοχή του εδάφους του, την καταστροφή των δυνατοτήτων του και την εκδίωξή του από τις σιωνιστικές συμμορίες και το αποικιοκρατικό τους κράτος, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου των προγραμμάτων και των δηλώσεων, που απροκάλυπτα ταυτίζονται με τις πολιτικές του κράτους της κατοχής και με τις ρατσιστικές και φασιστικές πρακτικές του ενάντια στα δικαιώματα και τους νόμιμους αγώνες του λαού μας.

Ταυτόχρονα, το Κόμμα του Λαού της Παλαιστίνης υπογραμμίζει την ανάγκη να αποκαλυφθούν όλες οι δυνάμεις, τα κόμματα και τα ιδρύματα που κάνουν τα στραβά μάτια στα εγκλήματα του Ισραήλ και των δεινών του λαού μας, απαιτώντας από τις πολιτικές δυνάμεις και τους θεσμούς, τις λαϊκές οργανώσεις και την προεδρία του “Die Linke” στη Γερμανία, να ζητήσουν συγγνώμη από τον λαό μας για την παραπάνω επίσκεψη και συμμετοχή του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του σε τέτοια δραστηριότητα που υποστηρίζει το κράτος της κατοχής και η άμεση δράση για την απομάκρυνσή του από όλες τις θέσεις του».