Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

19 Ιανουαρίου, 2020

OI "ΑΡΙΣΤΟΙ" ΤΗΣ Ν.Δ. !!

Το Viva La Revolucion Αποκαλύπτει τους Άριστους της Ν.Δ. !!


“Σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες” έλεγε η Τζένη Καρέζη στο “Δεσποινίς Διευθυντής” και η ατάκα μας ήρθε στο μυαλό όταν είδαμε φωτογραφία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όπου συνοδεύεται από έναν “παλιό γνωστό”. 
Πρόκειται για τον μπράβο που όλοι θαυμάσαμε τα ανδραγαθήματά του όταν επιτέθηκε για λογαριασμό της εργοδοσίας στους εργαζόμενους της αλυσίδας Market In στα Γιάννενα, που απολύθηκαν άδικα και ζητούσαν την επαναπρόσληψή τους. 
Εκεί βέβαια οι εργαζόμενοι είχαν δώσει την αρμόζουσα απάντηση στον ίδιο και τα υπόλοιπα δίποδα της αγέλης του. 
Λίγο μετά το περιστατικό μάλιστα, μάθαμε ότι ο εν λόγω κύριος είναι η τουλάχιστον ήταν, υπάλληλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει θεαθεί τόσο δίπλα στον εφοπλιστή, όσο και σε παιχνίδια του Ολυμπιακού.


Η φωτογραφία του τραμπούκου στο πλευρό του Λευτέρη Αυγενάκη γεννά μια σειρά από ερωτηματικά, όπως το πότε και πού τραβήχτηκε, αν πράγματι είναι – όπως δείχνει – μέλος της φρουράς του βουλευτή και υφυπουργού της ΝΔ
Κύριε @l_avgenakis το γνωρίζατε πως ο μπράβος σας είναι ο χρυσαυγίτης που επιτέθηκε σε απεργούς εργαζόμενους στα Γιάννενα;
Έχετε σχέση με τους νονούς της νύχτας τελικά ή σας την έστησε το αφεντικό σας;



View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter




 και το αν και πώς σχετίζονται μεταξύ τους οι διάφορες ιδιότητες του εν λόγω ατόμου με την παρουσία του στην επίμαχη φωτογραφία.
Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί είναι ότι οι καλοί δεν χάνονται, ειδικότερα όταν επιδεικνύουν τέτοια ευελιξία και προσαρμοστικότητα στην ανάληψη και εκτέλεση αποστολών διαφορετικής φύσης και σε κάθε είδους συνθήκες. 
Αριστεία με τα όλα της δηλαδή.