Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΙΝ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ:

Βρήκαμε και Σας παρουσιάζουμε Τι έκαναν οι τότε κυβερνήσεις Πριν την κρίση στα Ταμεία μας:  
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Στο απόσπασμα της «ενοποίησης» όρια ηλικίας και συντάξεις
Τη «συμπύκνωση» των Ταμείων κύριας ασφάλισης σε 6 έως 8 και της επικουρικής σε 10 ανακοίνωσε στο «διάλογο» η κυβέρνηση, «πατώντας» στο νόμο Ρέππα του ΠΑΣΟΚ, τις συνέπειες του οποίου βιώνουν ήδη οι εργαζόμενοι
Με πολιορκητικό κριό τη λεγόμενη ενοποίηση των Ταμείων, η κυβέρνηση της ΝΔ εφορμά στα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων. Αξιοποιώντας το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, που για το ζήτημα των ενοποιήσεων βάθρο έχει το νόμο 3029/2002 του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση σχεδιάζει τη σαλαμοποίηση των Ταμείων και, μέσω αυτής, το πετσόκομμα των ασφαλιστικών δικαιωμάτων για όλους τους ασφαλισμένους.
Απειλώντας ότι το σύστημα της Κοινωνικής Ασφάλισης «μπορεί σύντομα να οδηγηθεί στην κατάρρευση», ο υπουργός Απασχόλησης Β. Μαγγίνας έκανε γνωστό στη χτεσινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ότι η κυβέρνηση εξετάζει τη δημιουργία 6-8 ασφαλιστικών φορέων κύριας ασφάλισης, 10 περίπου οργανισμών επικουρικής και 2-3 οργανισμών στον τομέα της Πρόνοιας. Συνεπείς αρωγοί στα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης στάθηκαν και χτες το ΠΑΣΟΚ, ο ΛΑ.Ο.Σ. και οι εκπρόσωποι των εργοδοτικών Ενώσεων που συμμετείχαν και σ' αυτόν τον «κύκλο» του «κοινωνικού διαλόγου».
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, παρά τα παρακάλια τους προς την κυβέρνηση να τους δώσει άλλοθι συμμετοχής, τελικά δεν παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση. Ωστόσο, τα πλείστα λόγια υπεράσπισης του νόμου Ρέππα, που ακούστηκαν στην αίθουσα, καθιστούσαν τις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες «ωσεί παρών», αφού με θέρμη υπερασπίζονται και οι ίδιες τον αντιδραστικό νόμο του ΠΑΣΟΚ.
Η πείρα της «ενοποίησης»
Στα πλαίσια της προωθούμενης «ενοποίησης», η κυβέρνηση απέφυγε χτες να πει συγκεκριμένα ποια Ταμεία θα υπαχθούν σε κάθε φορέα. Ο ισχυρισμός του ότι δήθεν οι «ενοποιήσεις» θα γίνουν χωρίς να θιγούν οι όροι και οι προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, αλλά και οι παροχές, δεν έχουν καμία ισχύ, αφού οι μέχρι τώρα ενοποιήσεις που έγιναν, οδήγησαν σε χαμηλότερες συντάξεις και αύξηση στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης (π.χ. στα Ταμεία των τραπεζοϋπαλλήλων), φορτώνοντας ταυτόχρονα το ΙΚΑ με υπέρογκα ελλείμματα, τα οποία έδιωξαν από την πλάτη τους οι τραπεζίτες.
Και όμως παρά την πραγματικότητα που βοά, ο υπουργός ισχυρίστηκε προκλητικά ότι με αυτό τον τρόπο θα οδηγηθούμε σε καλύτερες συντάξεις. Μόνο που και σ' αυτό η ελληνική εμπειρία τον διαψεύδει, αφού οι χαμηλότερες συντάξεις σήμερα δίνονται από τον ΟΓΑ, όπου δεν υπάρχει άλλο ταμείο στο χώρο των αγροτών. Πολύ περισσότερο που και η περίφημη ενοποίηση του ΟΑΕΕ των ταμείων ΤΕΒΕ, ΤΑΕ και ΤΣΑ οδήγησε σε σχέδια για μείωση των συντάξεων - τα οποία παραμένουν σε ισχύ - ενώ και τα ελλείμματα σε καμιά περίπτωση δεν αντιμετωπίστηκαν.
Ενοχη η πολιτική ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
Το συμπέρασμα και από τη χτεσινή εισήγηση του υπουργού Απασχόλησης είναι ένα: Δεν είναι ο αριθμός των ταμείων που ευθύνεται για τις χαμηλές συντάξεις, αλλά η αντιασφαλιστική και αντεργατική πολιτική όλων των κυβερνήσεων. Με τον ίδιο τρόπο, δε θα βοηθήσει ούτε η «ενοποίηση», αφού, παρά τα λεγόμενα, η κυβέρνηση είναι στοχοπροσηλωμένη στη μείωση των συντάξεων και των παροχών.
Το ομολόγησε, άλλωστε, με τον τρόπο του και ο ίδιος ο υπουργός Απασχόλησης, όταν ισχυρίστηκε ότι «η ενοποίηση είναι το πρώτο βήμα που σε σύντομο χρόνο θα οδηγήσει σε άρση αδικιών, υπερβολών και στρεβλώσεων». Οπου, βέβαια, «αδικίες» και «υπερβολές» δεν εννοούνται οι εκατοντάδες χιλιάδες συντάξεις των 300-500 ευρώ, αλλά οι συντάξεις κάποιων ασφαλισμένων που ξεφεύγουν από τον «πάτο του βαρελιού». Αυτές στοχοποιεί σήμερα η κυβέρνηση, αυτούς βάζει στο κρεβάτι του Προκρούστη η αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση.
Κατάπιε το ... νόμο του το ΠΑΣΟΚ
Καμιά επί της ουσίας διαφωνία από τους εκπροσώπους του στο «διάλογο», αφού βάση της «ενοποίησης» αποτελεί ο 3029/02
Μην έχοντας να πει κάτι διαφορετικό για την πολιτική της κυβέρνησης (το δικό του νόμο εφαρμόζει, άλλωστε), το ΠΑΣΟΚ για άλλη μια συνεδρίαση συνέχισε τη δημαγωγική «κριτική» στη διαδικασία του «διαλόγου». Ο εκπρόσωπός του ζήτησε η κυβέρνηση να φέρει νομοσχέδιο ή γραπτές προτάσεις, αλλιώς «αυτή η συζήτηση χάνει το νόημά της». Την ίδια στιγμή, σχετικά με το επικουρικό ταμείο της ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ, εμφανίστηκε υπέρ της υπαγωγής του στο ΕΤΑΤ, αφού άλλωστε αυτό προβλέπει και ο νόμος Ρέππα, αλλά υποστήριξε ότι επειδή οι αναλογιστικές μελέτες της τράπεζας και των εργαζομένων δείχνουν μια μεγάλη διαφορά στο ποσό που καταβάλλει η τράπεζα, θα έπρεπε η κυβέρνηση να μην καταθέσει τη σχετική τροπολογία!
Επί της διαδικασίας ήταν και η παρέμβαση του προέδρου της ΟΚΕ Χρ. Πολυζωγόπουλου, ο οποίος δήλωσε ότι στο βαθμό που δε συμμετέχουν όλοι οι «κοινωνικοί εταίροι» - μέλη της ΟΚΕ, η ΟΚΕ θα προσέλθει σε νέα συνάντηση αν υπάρξει σχετικό νομοσχέδιο. Ουσιαστικά, δηλαδή, και η ΟΚΕ καλεί την κυβέρνηση να επιταχύνει το σχετικό νομοθέτημα. Υπέρ της ενοποίησης, τάχτηκε και ο ΛΑ.Ο.Σ., ζητώντας «να αποσαφηνιστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις», που ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. καμώθηκε ότι δεν τα γνωρίζει!
Ο ΣΕΒ υπερθεμάτισε στα κυβερνητικά σχέδια και μάλιστα πρότεινε τη δημιουργία μόλις 4 Ταμείων κύριας ασφάλισης: ένα για όλους τους μισθωτούς και από ένα Ταμείο για τους δημοσίους υπαλλήλους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Ν. Ασημακόπουλος, αν και έκανε λόγο για «επικοινωνιακό παιχνίδι», εντούτοις συνεχίζει να δίνει το απαραίτητο πρόσχημα στην κυβέρνηση. Μάλιστα, οχτώ χρόνια μετά τη σύμφωνη γνώμη που έδωσε η πλειοψηφία της ΓΣΕΒΕΕ στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, για να γίνει η ενοποίηση των τριών Ταμείων στον ΟΑΕΕ, τώρα διαμαρτύρεται πως τάχα οι υποσχέσεις που είχαν δοθεί δεν τηρούνται..! Στο ίδιο μήκος κύματος και η ομιλία του εκπροσώπου της ΕΣΕΕ Δ. Αρμενάκη ο οποίος βλέπει τη «σωτηρία» του ΟΑΕΕ στην ένταξη στο Ταμείο και των αγροτών!    


ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΙΚΑ - ΟΓΑ - ΟΑΕΕ
Προαναγγελία για ένταση του τζόγου
Την ένταση του τζόγου με τα αποθεματικά του ΙΚΑ, του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ προαναγγέλλει η ενημέρωση που έκανε ο Π. Κατσούλας, Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Επιχείρησης Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων των τριών ασφαλιστικών ταμείων, στη χτεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΙΚΑ. Γεγονός που κατήγγειλε ο Θ. Κακκαβάς, μέλος του ΔΣ και στέλεχος του ΠΑΜΕ, αποχωρώντας από τη συνεδρίαση του ΔΣ.
Στην ενημέρωση που έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΔΑΚ, χαρακτήρισε ικανοποιητικές τις αποδόσεις των αποθεματικών που τζογάρονται για να καταλήξει στο συμπέρασμα: «Η στρατηγική της εταιρείας αλλά και η διαχρονική πραγματικότητα συνηγορούν στη συγκέντρωση, υπό τη διαχείριση της ΑΕΔΑΚ, όσο το δυνατόν μεγαλύτερου όγκου κεφαλαίων έτσι ώστε οι Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης να έχουν δυναμική παρουσία στις Κεφαλαιαγορές». Σε ελεύθερη μετάφραση αυτό σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη κλοπή των εργαζομένων μέσω της διεύρυνσης του τζόγου με τα αποθεματικά.
Ο Θ. Κακκαβάς πριν αποχωρήσει κατήγγειλε αυτή την πολιτική επισημαίνοντας ότι: «Πρόκειται για ένα σκηνικό εξωραϊσμού και παραπέρα δυναμώματος του τζογαρίσματος. Η ζωή έχει αποδείξει ότι τα αποθεματικά του ΙΚΑ και των άλλων ταμείων τα κατάκλεψαν μέσω του τζόγου το τραπεζικό και χρηματιστηριακό κεφάλαιο. Με το πρόσχημα της δήθεν αξιοποίησης των αποθεματικών επιχειρείται να κρυφτεί το γεγονός ότι το τζογάρισμά τους αποσκοπεί στην υλοποίηση "μιας πραγματικά ενιαίας εσωτερικής αγοράς χρηματοπιστωτικών και επενδυτικών υπηρεσιών" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το διευθυντήριο των Βρυξελλών».
Κάτι που τονιζόταν και παλαιότερα στην έκθεση Σπράου, ότι δηλαδή τα αποθεματικά των ταμείων είναι σημαντικός παράγων τόνωσης της χρηματαγοράς. Ακόμα η διεθνής εμπειρία αποδεικνύει ότι τα διάφορα τραπεζικά και χρηματιστηριακά προϊόντα έγιναν η αιτία για να χαθούν τεράστια ποσά. Καταλήγοντας, τόνισε ότι η αξιοποίηση των αποθεματικών πρέπει να γίνεται «με εγγυημένη απόδοση που θα υπερκαλύπτει το ύψος του πληθωρισμού με επιτόκιο, το ανώτατο επιτόκιο δανεισμού του δημοσίου χωρίς μεσολάβηση τρίτων».
Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΔΑΚ, πέρα όλων των άλλων, συμμετείχε και στην αγορά και πώληση των - περίφημων πλέον - δομημένων ομολόγων, κάποια από τα οποία κατέχει και σήμερα.
ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΚΚΕ:
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Επιχειρείται εξίσωση προς τα κάτω
Μετά την ομιλία της, χτες, στους εργαζόμενους του ορυχείου της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το Ασφαλιστικό: «Η ενοποίηση των Ταμείων η οποία προωθείται γίνεται ακριβώς για να συντρίψουν, να γκρεμίσουν τις όποιες κατακτήσεις είχαν οι εργαζόμενοι και είχαν διατηρηθεί τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μια εξίσωση των εργαζομένων προς τα κάτω και όχι για μια εξίσωση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων των εργαζομένων προς τα πάνω».

Ήρθε και η κυβέρνηση Τσίπρα και ολοκληρώνει την λεηλασία... 
Bγάλατε Ακόμη Συμπεράσματα ;;

ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑIΝOΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ;;
Στην Αθήνα ο αρχηγός του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων


Ο υπαρχηγός του ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος υποδέχεται τον Αμερικανό στρατηγόΟ υπαρχηγός του ΓΕΕΘΑ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος υποδέχεται τον Αμερικανό στρατηγό
Στην Αθήνα βρίσκεται ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑJoe Dunford, πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη. Ο στρατηγός των Αμερικανών πεζοναυτών θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, την τρίτη συνάντηση, σε διάστημα μόλις τριών μηνών.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, στις επαφές του Joe Dunford περιλαμβάνεται το θέμα της ενίσχυσης της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα. Η έλευση του Αμερικανού στρατηγού πραγματοποιείται, μετά την υπογραφή συμφωνίας για την παράδοση σκαφών ειδικών επιχειρήσεων από τους NAVY SEALS στα ΟΥΚ. Επιπλέον, αναμένεται τις προσεχείς μέρες συνάντηση επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας με κλιμάκιο των Αμερικανών για το πρόγραμμα αναβάθμισης των 84 μαχητικών «F-16» στην έκδοση «Viper».
902.gr

Τρίτη 04/09/2018 - 18:42
ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ

Η κατάσταση είναι επικίνδυνη - Καλούμε το λαό σε ετοιμότητα

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο και τη Μ. Ανατολή: 
«Το ΚΚΕ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, όπου εντείνεται η στρατιωτική κλιμάκωση, στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης ΗΠΑ - ΝΑΤΟ και ΕΕ με τη Ρωσία, για τη Συρία και τον έλεγχο της επαρχίας Ιντλίμπ (προπύργιο των Τζιχαντιστών), με την εμπλοκή και άλλων δυνάμεων, όπως το Ισραήλ, η Τουρκία και το Ιράν.
Ο κίνδυνος να επαναληφθούν πυραυλικές επιθέσεις, όπως αυτές του περασμένου Απρίλη κατά της Συρίας, που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Βρετανία, με πρόσχημα τη χρησιμοποίηση χημικών όπλων, είναι μεγάλος.
Τις τελευταίες μέρες ισχυρές ευρωατλαντικές στρατιωτικές δυνάμεις συγκεντρώνονται στην περιοχή, στην οποία ήδη πραγματοποιείται μεγάλη αεροναυτική άσκηση της Ρωσίας, που λήγει στις 8 Σεπτέμβρη και ευθύς αμέσως προετοιμάζεται η αμερικανοΝΑΤΟική άσκηση "Bright Star 2018", με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού κρατών, μεταξύ αυτών και της Ελλάδας.
Η κατάσταση είναι επικίνδυνη, συνδέεται με τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στα Βαλκάνια, την ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, ακόμη και με σχεδιασμούς για αλλαγή των συνόρων ανάμεσα π.χ. στη Σερβία και το Κόσοβο, αλλά και την ένταση της επιθετικότητας της Τουρκίας, που επιπλέον σχεδιάζει τη δημιουργία στρατιωτικής βάσης στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.
Το ΚΚΕ καλεί το λαό μας σε ετοιμότητα.
Να κλιμακώσει τον αγώνα του ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους για το μοίρασμα και το ξαναμοίρασμα των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των αγορών στην περιοχή μας.
Να καταδικάσει αποφασιστικά κάθε επίθεση κατά της Συρίας και του συριακού λαού.
Να παλέψει μαζικά ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που είναι σημαιοφόρος των συμφερόντων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην περιοχή και να απαιτήσει να μην υπάρξει εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Καμιά συμμετοχή στην αμερικανοΝΑΤΟική άσκηση "Bright Star 2018" και στις άλλες στρατιωτικές ασκήσεις. Να κλείσει τώρα η βάση - ορμητήριο της Σούδας και οι άλλες στρατιωτικές βάσεις».

TI (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ "ΖΑΙΟΙ" ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛ. ΣΥΜΒ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!Για το δούλεμα απ'  «την πρώτη κυβερνητική απόφαση που σηματοδοτεί την έξοδο από τα μνημόνια»:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Κάλπικες προσδοκίες από την υπογραφή Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας

Τις Υπουργικές Αποφάσεις για την επέκταση τεσσάρων Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας υπέγραψε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, με τις οποίες κηρύσσονται γενικώς υποχρεωτικές οι Κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας στους κλάδους των τραπεζών, ναυτιλιακών πρακτορείων και ναυτιλιακών επιχειρήσεων, γραφείων ταξιδίων και τουρισμού και πρακτοριακών επιχειρήσεων που είναι μέλη της Διεθνούς Ναυτικής Ένωσης.
Ωστόσο, η κυβέρνηση σκόπιμα ξεχνά το γεγονός ότι η επέκταση μιας Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης επαφίεται πλέον αποκλειστικά στην «καλή θέληση» των εργοδοτικών οργανώσεων, αφού με πρόσφατη εγκύκλιο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τους έδωσε τη δυνατότητα να μπλοκάρουν όλη τη διαδικασία για την υποχρεωτικότητα μιας Κλαδικής ΣΣΕ, απλά και μόνο με το να μη δώσουν το μητρώο μελών τους για να πιστοποιηθεί αν η Σύμβαση καλύπτει το 50%+1 των εργαζομένων.
Επιπλέον, η κυβέρνηση δεν λέει κουβέντα για το μεγάλο και συνεχώς αυξανόμενο τμήμα των εργαζομένων που εργάζονται με ευέλικτες μορφές εργασίας, που είναι και θα παραμείνουν ξεκρέμαστοι, χωρίς πραγματικό αντίκρισμα στις απολαβές τους.
Είναι ενδεικτικό ότι στις Τράπεζες υπάρχουν 8 διαφορετικές σχέσεις εργασίας, επομένως διαφορετικά μισθολόγια, διαφορετική αμοιβή για την ίδια εργασία. Χιλιάδες εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν το καθεστώς της εργολαβικής και «νοικιασμένης» εργασίας, περνούν σε θυγατρικές εταιρείες ή σε άλλες «συνεργαζόμενες» επιχειρήσεις. 
Στον Τουρισμό, η εργοδοσία χρησιμοποιεί μέχρι και 14 μορφές συμβάσεων απασχόλησης, από επινοικίαση εργαζομένων μέχρι και συμβάσεις μιας μέρας.
Προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις, ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας έκανε λόγο για «την πρώτη κυβερνητική απόφαση που σηματοδοτεί την έξοδο από τα μνημόνια». Μάλιστα, τη στιγμή που η κυβέρνηση του δεν έχει αφήσει αξίωση του κεφαλαίου που να μην ικανοποιήσει και διατηρεί όλο το αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο που εδραιώνει την εργασιακή ζούγκλα, ισχυρίστηκε  τάχα πως «η μάχη για την ενίσχυση των εργαζομένων συνεχίζεται και αποτελεί προτεραιότητά μας στη μεταμνημονιακή εποχή».                                             902.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ