Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ -AΣ ΘΥΜΗΘΟYΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ:


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ο ΚΥΡΚΟΣ ΚΙ ... Ο ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ!ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ...
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι γιός του Κωσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής το 1993, αποκάλυψε ότι ο Αντώνης Σαμαράς σαν υπουργός εξωτερικών, στην κυβέρνησή του, όχι μόνο δεν κατάφερε να διεκδικήσει λύση στο όνομα των Σκοπίων σε αντάλλαγμα για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας που ήθελαν οι Γερμανοί κι οι άλλοι, αλλά ήταν εκείνος που "στις 2 Δεκεμβρίου, στο ίδιο το συμβούλιο των υπουργών εξωτερικών, είχε δεχθεί κατά την συζήτηση του κανονισμού να αναφερθεί η δημοκρατία αυτή με σκέτο το όνομα Μακεδονία ! Κι είχε απλώς διατυπώσει επιφύλαξη, αλλά είχε δεχθεί να μπει στο κείμενο!".
Ήταν λοιπόν ο πρώτος που δέχτηκε την ονομασία "Μακεδονία" σκέτο, για το νέο τότε κράτος των Σκοπίων. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι αυτός που το ξεκίνησε. Αλλά σήμερα ο Σαμαράς παριστάνει τον πιό μεγάλο Μακεδονομάχο, μαζί με τον Κυριάκο.
Δείτε τα δύο βίντεο που υπάρχουν στο παρακάτω άρθρο :


http://www.candiadoc.gr/2019/01/21/i-apokalypsi-toy-kon-mitsotaki-otan-o-quot-makedonomachos-quot-samaras-dechtike-to-onoma-sketi-quot-makedonia-quot-vinteo/?fbclid=IwAR0eBc9bZhNqagKTzn9W-BMZmmE3o2n2dEZAQGvLuyhAtSHND9cdklvkTQc
Είναι τότε που όταν μιλούσε ο μπαμπάς του Κυριάκου σε πολιτικές συγκεντρώσεις, εκείνος μάλλον φώναζε με τους υπόλοιπους από κάτω "αλήτη, προδότη, Σαμαρά".


ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ...

Υπήρξε εποχή που η Μακεδονία ήταν «μόνο μία», αλλά ήταν ... Βουλγάρικη.
 Ήταν τότε που οι πολιτικοί πρόγονοι της Χρυσής Αυγής και του Άδωνι, οι ταγματασφαλίτες κι οι κατοχικές κυβερνήσεις, συνεργάζονταν με τον Γερμανό, τον Ιταλό και τον Βούλγαρο κατακτητή, όταν παραδόθηκε η Μακεδονία στους Βούλγαρους, 
http://zanterevolucion.blogspot.com/2018/01/k_28.html
όταν πολεμούσαν ντυμένοι με βουλγαρικές στολές ενάντια στον ΕΛΑΣ που πάλευε να ελευθερώσει την Ελλάδα, όταν έκαναν τη σφαγή της Δράμας και του Δοξάτου, όταν αυτοί μαζί με το Γερμανικό στρατό σκότωσαν 23 Έλληνες πατριώτες στην Αθήνα, στη διαδήλωση του ΕΑΜ κι όλου του λαού ενάντια στη Βουλγαρική κατοχή. 
Ήταν τότε που οι Βούλγαροι φασίστες κυριάρχησαν στη Μακεδονία, με συνεργάτες τους φασίστες προγόνους αυτών των φασιστικών μιασμάτων που σήμερα ουρλιάζουν ότι «η Μακεδονία είναι μόνο μία και Ελληνική» !
 
Οι καλύτεροι μαθητές του Γκαίπμελς μιλάνε για … διαστρέβλωση και παραχάραξη.

ΜΙΛΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ...
Ήταν το 1992, όταν άρχισαν τα εθνικιστικά παπαδοσυλλαλητήρια για τη "Μακεδονία", που ο Λεωνίδας Κύρκος (παρών σε εκείνο το συλλαλητήριο), έλεγε :
 «Επρόκειτο για μια τεράστια λαϊκή εκδήλωση που τη χαρακτήριζε η έντονη ευαισθησία απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια αμφισβήτησης των συνόρων της ελληνικής Μακεδονίας, πλαστογράφησης της ιστορίας και υφαρπαγής της ιστορικής κληρονομίας» (Αυγή 15/2/1992). 
Κι αυτά τα έλεγε για τη «λαοσύναξη» όπου κυριάρχησε το σύνθημα «φωτιά, φωτιά στα Σκοπιανά σκυλιά». 
Αλλά εκείνος δεν είδε «τίποτα επιθετικό ή εξτρεμιστικό» όπως ο ίδιος είπε. 
Η δε ΑΥΓΗ στο ίδιο φύλο έγραφε : «Εντυπωσιακό το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. ΠΑΛΜΟΣ ΜΕ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ». 
Και συνέχιζε : «Με ωριμότητα, που έπεισε και τους πλέον δύσπιστους, αλλά και πατριωτικό παλμό, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες από όλη τη Μακεδονία εξέφρασαν χτες σε μια συγκέντρωση με ιδιαίτερη μαζικότητα και ενωτικό χαρακτήρα την εθνική ευαισθησία τους και την αποφασιστικότητά τους να προασπίσουν την ακεραιότητα, την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά του ελληνισμού...» («Αυγή», 15/2/1992).
Κι εγκαλούσε μάλιστα το ΚΚΕ ο Κύρκος, γιατί σ’ αυτή την «εθνική προσπάθεια» πήραν μέρος όλοι τους, εκτός του ΚΚΕ. "Πλην Λακεδαιμονίων" έλεγε υποτιμητικά και επιτιμητικά. 

Μιλάνε λοιπόν τώρα αυτοί οι «μεντεσέδες», που οι θέσεις τους είναι ακριβής μετάφραση των εντολών του ΝΑΤΟ και του ΤΡΑΜΠ (βλέπε ολοκληρωμένη έκθεση ΥΠΕΞ ΗΠΑ ), χωρίς να λογαριάζουν τους κινδύνους για το λαό και τη χώρα.
Κι είναι σήμερα οι πολιτικοί αυτοί απόγονοί του Κύρκου, που επιχειρούν να εγκαλέσουν πάλι το ΚΚΕ, γιατί δήθεν συμμετέχει στα συλλαλητήρια των εθνικιστών. 
Και για να πείσουν, δεν διστάζουν με εργολαβίες τύπου Γκαίμπελς, να κατασκευάσουν υποτιθέμενα γεγονότα. Όπως κι ο ίδιος ο δάσκαλός τους ο Γκαίμπελς έλεγε :
 «αν πάνω σ’ ένα λευκό ύφασμα (λαϊκές συνειδήσεις) πέσει μελάνι (Γκαιμπελοσυριζαίικα ψέματα), όσο και να το καθαρίσεις μετά, μια σκιά θα μείνει». Κι αυτό φιλοδοξούν.

ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ...
Μιλάνε για τη Μακεδονία και την Αρχαία Ελλάδα και τον πολιτισμό της. 
Μιλάνε οι πνευματικοί απόγονοι του Θεοδόσιου, του Ιουστινιανού και των «τριών Ιεραρχών». Των Χριστιανών που έλεγαν (και το χειρότερο : τα έπρατταν κιόλας) :
«Διατάσσουμε όλα τα ιερά και οι ναοί των Ελλήνων, όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της σεβαστής χριστιανικής θρησκείας. Αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτόν τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου». (Αυτοκράτορας Θεοδόσιος).
«Να κλείσουν όλοι οι ναοί σε όλες τις πόλεις και σε όλους τους τόπους της οικουμένης. Αν κάποιος με οποιαδήποτε δύναμη παραβεί (αυτόν τον νόμο) θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό» … «Τέτοιου είδους πράξεις (λατρεία των Ελλήνων θεών) αν εξακολουθούν να συμβαίνουν (η καταγγελθεί ότι συμβαίνουν) ακόμα και σε κάποιο λιβάδι ή σπίτι, το λιβάδι ή το σπίτι αυτό θα προσαρτηθεί στο ταμείο των ιεροτάτων ανδρών (δηλαδή των Ιερέων της Χριστιανικής Εκκλησίας) ενώ ο ιδιοκτήτης τους, που έδωσε τη συγκατάθεσή του να μιανθεί ο τόπος, θα αποπεμφθεί από το (οποιοδήποτε) αξίωμά του, θα χάσει την περιουσία του και αφού υποστεί βασανισμό με μεταλλικά όργανα, θα οδηγηθεί σε διαρκή εξορία». (Ιουστινιάνειος Κώδικας. 534 μ.Χ.).
Αυτοί λοιπόν έρχονται σήμερα να υπερασπιστούν την αρχαία Μακεδονία, την αρχαία Ελλάδα και την ιστορία της.
 Αυτοί που σε λίγες εβδομάδες θα βυσσοδομούν πάλι εναντίον της αρχαίας Ελλάδας στη λειτουργία των "τριών ιεραρχών", των διωκτών του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού (ο Αθανάσιος τους έλεγε «μιαρούς» Έλληνες, ο Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός έλεγε «κίβδηλον ποίησιν» τα συγγράμματα των αρχαίων Ελλήνων και ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος θεωρούσε πως Χριστιανισμός και Ελληνισμός είναι ασυμβίβαστοι). 
Και λίγο αργότερα θα παρακολουθήσουν με ευλάβεια τα ανθελληνικά αναθέματα της "Κυριακής της Ορθοδοξίας".
ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ «ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΙΤΙΑ» …
Αυτοί που μιλάνε ώρες, αλλά δεν τολμούν να πουν τη λέξη ΝΑΤΟ. 
Όλοι αυτοί που ξέρουν την αιτία του προβλήματος, ξέρουν τα συμφέροντα που παίζονται, βλέπουν τις «εντολές», τις διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό, τις προετοιμασίες, τις κινήσεις στρατευμάτων … Που ξέρουν όλα αυτά που το ΝΑΤΟ δεν κρύβει, αλλά αντίθετα φροντίζει να προβάλλει ολοκάθαρα (όπως η πρόσφατη «Ολοκληρωμένη Έκθεση («Integrated Country Strategy») του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών για την Ελλάδα»
https://www.rizospastis.gr/page.do…
https://www.imerodromos.gr/ekthesi-steit-dipartment-gia-ti…/). Αλλά δεν τολμούν να το ψελλίσουν, γιατί τότε θα κατέρρεε όλο το αφήγημά τους. 
Λες και μιλάνε και λένε τόσα πολλά, για να κρύψουν τον φίλο τους τον ένοχο : το ΝΑΤΟ.
Αντί λοιπόν να τους ακούς, έλα να μιλήσεις εσύ. Σήμερα Πέμπτη 24/1, στις 6:30 μ.μ. στο πάρκο ελευθερίας. Και να φωνάξεις όπως παλιά «ΝΑΤΟ ΝΑΤΟ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟ».

ΠΑΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ -ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ !!


ΠΑΤΡΑ : ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ....ΒΛΕΠΕΙ !!!

Πριν από, περίπου, ένα μήνα παρουσιάστηκε από τις Υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, το έργο που έχουν επιτελέσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην πόλη.

Στη διημερίδα που έγινε στην ΄΄Αγορά Αργύρη΄΄ δεν πρόλαβαν όλες οι Υπηρεσίες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους (δεν έφθαναν οι δυο μέρες) καθότι το παραγόμενο έργο είναι τεράστιο !
Οι ίδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες ανέφεραν πως τόσο έργο δεν ξανάγινε ποτέ στο δήμο !

Παρά ταύτα, ένα μήνα μετά εμφανίστηκαν υποψήφιοι δήμαρχοι από τις παρατάξεις ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ που αμφισβητούν αυτό το έργο αν και οι ίδιοι παρακολούθησαν επί ώρες τη διημερίδα .
Βγαίνει τώρα ο ένας του ΚΙΝΑΛ και λέει ΄΄είδατε τέσσερα χρόνια κάτι άλλο εκτός του Νοτίου Πάρκου;΄΄

(αυτό παίζει στα ΜΜΕ ως πληρωμένη διαφήμιση. Δηλαδή, αυτός ο κύριος ξόδεψε χρήματα για την αυτογελοιοποίησή του).


Ακολούθως βγαίνει ο άλλος που αυτοπροβάλλεται ως υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη της ΝΔ (σ.σ. η ΝΔ το ξέρει;) και δηλώνει ΄΄θα περίμενε κανείς από μια αριστερή δημοτική Αρχή να ασκήσει κοινωνική πολιτική, δεν το έκανε καθώς δεν έγινε απολύτως τίποτα στον Κοινωνικό Τομέα !΄΄.

Εάν πράγματι δεν είχε γίνει τίποτα στον κοινωνικό τομέα θα επρόκειτο για μια αριστερή δημοτική Aρχή της ντροπής και θα είχε δίκιο ο ΄΄ευαίσθητος΄΄ με τη δυστυχία συμπολιτών μας, υποψήφιος δήμαρχος της Δεξιάς.


Πάντως, εμείς, κάτι θυμόμαστε πως έχει γίνει. Ας τα θυμηθούμε και μαζί : Σίγουρα έχει γίνει - για πρώτη φορά - κατάργηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς για εισόδημα μέχρι 25.000 ευρώ.


Φτιάχτηκαν νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί και ετοιμάζεται ένας ακόμη στα πρώην σχολεία της Μανιακίου.
Λειτουργούν δωρεάν 17 λαικά φροντιστήρια σε μεγάλες συνοικίες της πόλης.


Μοιράζεται από τον Κοινωνικό Οργανισμό δεκατιανό σε 1600 μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών.

Έχουν απαλλαγεί από δημοτικά τέλη και ΔΕΥΑΠ χιλιάδες νοικοκυριά !

Διανέμεται φαγητό σε χιλιάδες δικαιούχους της Τράπεζας Τροφίμων και του ΚΕΑ.

Διανέμεται φαγητό κατ΄οίκον (ντελίβερι) σε ασθενείς, ΑμεΑ, ηλικιωμένους.


Δημιουργήθηκαν και λειτουργούν δωρεάν δύο παιδικές κατασκηνώσεις στην Πλαζ και στα Ροίτικα και απολαμβάνουν διακοπές 1300 πατρινόπουλα.


Λειτουργεί όλο το χρόνο στην Πλαζ, Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων όπου χιλιάδες μαθητές εκπαιδεύονται από επιστήμονες σε διάφορες δραστηριότητες.


Άνεργοι , εθελοντές, άποροι κ.ά. παρακολουθούν δωρεάν παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ και συναυλίες του Διεθνούς Φεστιβάλ.


Ολοκληρώνονται οι εργασίες ώστε να λειτουργήσει το Λαικό Εστιατόριο, στην περιοχή Ζαρουχλέικα.


Λειτουργεί Ξενώνας Κακοποιημένων Γυναικών.


Εκατοντάδες παιδιά παρακολουθούν δωρεάν μαθήματα χορού, μουσικών οργάνων, εικαστικά κ.ά.


Λειτουργεί Υπνωτήριο για άστεγους στο Αρσάκειο ή στο Παμπελοποννησιακό.


Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει η δημοτική Αρχή, γίνονται και αυτά :


Ανακαινίστηκε πλήρως κι έγινε το καλύτερο Στάδιο της χώρας, το Παμπελοποννησιακό, ενώ φτιάχτηκαν όλα τα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου και τα κλειστά γήπεδα (μπάσκετ, βόλει, χαντ μπολ) και δόθηκαν για δωρεάν χρήση στη νεολαία.

Δημιουργήθηκαν δύο δημοτικά πάρκινγκ χωρητικότητας 1400 θέσεων για δωρεάν στάθμευση απεριορίστου χρόνου και δωρεάν μεταφορά των οδηγών με λεωφορείο προς το κέντρο.

Κατασκευάστηκαν 135 καινούριες παιδικές χαρές, όταν αυτή η δημοτική Αρχή δεν παρέλαβε ούτε μία πιστοποιημένη !


Δεν κινδύνευσε ποτέ κανένα περιουσιακό στοιχείο πατρινού πολίτη για χρέος στο δήμο παρότι ο νόμος υποχρεώνει τους δημάρχους να κατάσχουν ακίνητα σε όποιους οφείλουν από 500 ευρώ και πάνω (στην Πάτρα τέτοιοι οφειλέτες είναι 50.000).


Πρόσφατα νοικιάστηκε ολόκληρη πολυκατοικία με πλήρη ξενοδοχειακό εξοπλισμό στο κέντρο της πόλης (Γούναρη και Χαραλάμπη) όπου θα λειτουργήσει ως Ξενώνας Αστέγων, ενώ εκεί θα εγκατασταθούν όλες οι δομές του Κοινωνικού Οργανισμού.
Αυτά τα λίγα θυμόμαστε εμείς .


Εσείς οι άλλοι που ψέγετε την κοινωνική πολιτική ή και συνολικά το έργο της δημοτικής Αρχής, όταν οι παρατάξεις σας διοίκησαν το δήμο για δεκαετίες, έχετε να θυμηθείτε κάτι από το δικό σας έργο ;


Κι αν δεν θυμόσαστε, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τώρα βλέπατε ή είχατε καταρράκτη* ;