Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

19 Φεβρουαρίου, 2019

ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ !!


Ένας κομμουνιστής Δήμαρχος στην Τουρκία έχει κάνει όλα τα ΜΜΕ στην γειτονική χώρα να ασχολούνται μαζί του !
Ενας κομμουνιστής Δήμαρχος ο Φατίχ Μεχμέτ Μάτσογλου στην πόλη Οβατζίκ του Τουντζελί που οι κάτοικοι της περιοχής του στάζουν μέλι γι αυτόν και τα έργα του !
Τι έχει καταφέρει εδώ και 4 χρόνια και μέσα σ' ένα εχθρικό καπιταλιστικό περιβάλλον ;
Δωρεάν συγκοινωνίες για τους κατοίκους της περιοχής του , δωρεάν σχεδόν παροχή νερού στην πόλη ,,δωρεάν παραχώρηση πολλών στρεμμάτων δημοτικής έκτασης σε συνεταιρισμούς αγροτών για καλλιέργειες Τυποποίηση προϊόντων σε συνεργασία με το Δήμο και πώληση σε Δημοτικά καταστήματα με χαμηλές τιμές και το κέρδος να μένει στο Δήμο για να μην πληρώνουν οι κάτοικοι τέλη και φόρους ! Δωρεάν τα όσπρια της χρονιάς για τους ανήμπορους ! Ιδρυσε δύο βιβλιοθήκες με μεγάλο αριθμό βιβλίων. Για να κινητοποιήσει μάλιστα τα παιδιά να διαβάζουν περισσότερο, ο Δήμος δανείζει δωρεάν ποδήλατα σε όσους μαθητές διαβάζουν πάνω από μια ώρα στη βιβλιοθήκη..
Το τεράστιο πανό που βλέπεται σε μα φώτο είναι στην είσοδο του Δημαρχείου στο οποίο αναγράφονται τα έσοδα και τα έξοδα του Δήμου για την προηγούμενη χρονιά ! 
«Δίνουμε λογαριασμό στο λαό για να μπορεί να ξέρει πώς αξιοποιήθηκε και το κάθε δεκάλεπτο που χρησιμοποιήσαμε. Όσοι συμπολίτες μας θέλουν, ερχόμενοι στο δημαρχείο μπορούν να εξετάσουν τους λογαριασμούς,τα έσοδα και τα έξοδα και να ψάξουν το θέμα. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, εμείς άλλωστε υπάρχουμε για να υπηρετούμε το λαό και γι’αυτό δεν κάνει να κρατάμε τίποτα κλειστό ή κρυφό»
Προφανώς, βέβαια, η τουρκική κυβέρνηση δεν έχει μείνει με σταυρωμένα χέρια. Τον Αύγουστο του 2017, ένας από τους πιο έμπιστους συμβούλους του συνελήφθη και φυλακίστηκε. 
Ο Δήμαρχος όμως δεν πτοήθηκε και συνεχίζει το έργο του με το λαό δίπλα του
Τα συμπεράσματα δικά σας !